2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 二手買賣市場 餐廳轉讓平台 多盤資料詳盡
返回列表 發新帖 回覆
go

餐廳轉讓平台 多盤資料詳盡 [複製鏈接]

疫情失業嚴重,如果想搞D生意仔自己做自己老細,又唔知點樣從零開始,最好方法就係頂其他人舖做下先,但好多人轉讓都講得唔清唔楚,加上海鮮價,有時真係問到好攰,搵得轉讓盤其實都預比人賺返多少,不如索性搵人一次過搞好。

我都係朋友介紹先知原來香港有好似openrice咁既生意轉讓平台,有齊哂各行各業香港唔同區既轉讓盤既資料可以慢慢睇,我宜家淨係搵到一個叫建富生意顧問,感覺香港好似都無咩類似既平台可以有咁多盤,餐廳、酒吧、健身房、飲料店等等,好多種類都有,仲要齊資料,我睇睇下發現,有d盤仲要係免轉讓費,好好奇究竟賺咩!

我去問個平台,仲可以介紹返有咩回本期快既生意商機,又提供好多相關專業意見,建議咩區開咩類型比較快回本之類。加上可以有咩牌照問題都可以直接問,個平台D人真係好熟門路,我唔洗驚有咩搞唔掂~

建富生意顧問
kinfu.com.hk

我就係睇左你個post, 頂左間鋪第一個月就賺錢。建富D人好可靠。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 12:22 PM , Processed in 0.025047 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存