2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 究竟個七轉任要點打....
go

[閒聊討論] 究竟個七轉任要點打....

一個人挑戰 諗住帶左百幾支海酒 百幾支金魚 十幾燈不死+果同兩副銀鋼eq應該夠抽啦
點知打到第7層係咁俾隻怪震, 郁都郁唔到
最後酒又用哂,魚又無 都唔知可以點

老老實實 依家玩既人又唔多, 又無fd一齊打, 化令又無得買, 我都唔知可以點轉

遊戲體驗極差=_=

johnchan0209 發表於 21-7-15 01:02 AM
一個人挑戰 諗住帶左百幾支海酒 百幾支金魚 十幾燈不死+果同兩副銀鋼eq應該夠抽啦
點知打到第7層係咁俾隻怪 ...

我可以幫你解決你的問題。
我pm你我的聯繫方式了。

回覆 johnchan0209 的帖子

1. 五樓前可以不著裝以節省損耗度(四樓如果Lag起上黎,四隻圍你可以好快扣光光)
2. 內傷可以等扣%先出13招回. 去到後面震你 海酒會自然解
3. 第一下震會好快完 第二下先用海酒解
4. 金魚唔需要多,除非一行mp都打唔死一隻,先考慮多放,打死一隻自己搵個安全位回心神先再打.
5. 夾埋幾個人同一時間按NPC一齊同時入場....依個方法仍然有效
6. 470裝確實唔太夠力打,511齊裝時間會大大縮短
7. 星期五開始打會比較理想,因為星期六日唔會維.

個人經驗 462lv 200mp 幫技 162lv 有340狗, 3套裝打到6層半爆光光 只能放棄
結論: 7轉唔係比460打既 ~o~"

回覆 johnchan0209 的帖子

你玩咩SER啊師兄?自己玩梗係難,你又冇經驗!震懾第二下先好用海王酒,其餘狀態唔好用

回覆 steven2886 的帖子

唔該哂!

到最後都係啪符去到500LV XD 帶左成百支海酒上頂樓同隻怪隻抽

johnchan0209 發表於 21-7-17 10:46 AM
回覆 steven2886 的帖子

唔該哂!

不會。小事罷了。還有什麼需要你再找我吧。 ^^

johnchan0209 發表於 21-7-17 10:47 AM
到最後都係啪符去到500LV XD 帶左成百支海酒上頂樓同隻怪隻抽

511level以上最新裝備,200幫招,好快解決

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:38 PM , Processed in 0.029680 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存