2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 (任何人)各行各業,討論區內留言,如果有,有什麼要用?市 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

(任何人)各行各業,討論區內留言,如果有,有什麼要用?市民知重點唔駛,睇唔起唔開心過想死過,死左人命吹咩噢-公 [複製鏈接]

各行各業,政府部門、所有警察喎、所有廉政公署喎、所有lCAC喎(加telegram就係lCAC,中國等等 )、所有中國公安喎、所有中國澳門政府、所有垃圾衛生署醫醫生護士、所有傳媒、所有藝人、所有人大議員、所有老師校長喎、林鄭月娥喎董建華喎、梁振英喎、習近平喎、賀一成喎、總統喎呀?RTHK香港電台喎、TVB喎、東方日報喎、有線電視喎、新城電台喎、所有娛樂圈.....(任何人)所有你祖宗28代家人親戚遠親,老公老婆仔女孫, 姐夫,兄弟姐妹, 姪女姪仔,表哥表妹.......好多討論區內留言大量人知,人命唔開心, 去死自殺,如果有,冷笑上司?有什麼!要用?

______¶¶¶¶¶¶____市民知無面子唔開心過,想死過、去死自殺、唔想去街喎!突發-吹咩噢

______¶¶¶¶¶____如果有?有什麼?又要用?慢慢理解!唔駛交俾 什麼中國習近平中國政府等等啦!大量市民知(好多討論區有講, Facebook, Telegram、line、email....),市民知道, 睇唔起、唔想去街、唔開心想過死念頭!刻意咁做, 吹咩噢!哈哈-公開-(完)
=========================

急!睇完網上的相片,網站,資料,的人出現?貪污認住渣手機的人,死左就係死左( 市民知道事,賠命係另一件事, 翻車、屎、山墳....)、要威要驚, 未夠料扮勁!吹咩噢--公開

報警查, 全城24小時準備!

任何人-所有警察政府部門喎,中國澳門香港,廉政公署lCAC,上司下屬.1個人驚死,等支援!唔駛理,地址全名照放上網或傳-又見到一隊一組老經驗年青有為便衣分布,辦案,累人屎?男女上司主管總統帶隊, 全城準備,整完未知!唔拆部門喎-無限知先有用-公開

公開------上文
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:04 AM , Processed in 0.023077 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存