2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 iHorse 討論區 ihorse2 重開??!!
go

[消息情報] ihorse2 重開??!! [複製鏈接]

唔知仲會唔會有人
玩過咁多馬game最好玩都係最原始既ihorse2 (200X年遊戲,網上已搵唔到相關ih2圖片,只有ih3)

召集所有想玩返ihorse2/3既玩家
因為問過客服
佢仲有覆,話如果有人玩有錢就可以開返ser

一齊send email去
info@hk-game.com
support@hk-game.com
愈多人就愈有機會啦

同埋有冇人係度可以傾下當年遊戲內既野

應該係send email去
support@hk-game.com
或者係Game miracle既客服
mkt@gamemiracle.com

初步得到既答覆係可以重開,不過我諗都需要有玩家支持先得
都有擔心成本問題

唔知仲有冇人玩過又有上黎2KF??
好懷念
幾多場頭馬去升馬主LV
G1G2精英班
拍賣會
配種特別馬
由普通馬上半虎紋馬半班紋馬開始
2代虎紋班紋豹紋,牛,甲
3代骨頭,粉紅,紫色果隻唔記得叫咩名
總之就成個場好多唔同色既特別馬
改真馬名
十幾個人搶住報G1

有冇回憶先

23/3更新:
初步同官方傾,重開係有可能,不過都明白官方唔想蝕住做一隻舊遊戲
希望係呢度同咁多位中意賽馬既ching交流下馬game之外睇下有冇人會想玩返呢個遊戲
我得到既消息係其實每月營運都係約$5000左右
如果我地搵到一班人 (我自己估計都要最少30-50人, 太少人跑都冇意思)

咁要維持同營運成本都一定唔難
我都有同佢做D少建議(例如全馬場免費,但開馬倉要每月收費,練馬權唔可以用遊戲幣買等等)
睇下佢有咩回覆

如果有人有興趣想玩歡迎留個言
我加你入TG group
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:12 AM , Processed in 0.034709 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存