2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 龍谷竟然出a裝3級字尾+新角色
go

[討論] 龍谷竟然出a裝3級字尾+新角色   [複製鏈接]

對於本人己經有6隻50的我 到時又升=.= 係比任何女職更性感的戰鬥女神!!
仲有a裝真係講88-.-唔q用a裝啦=.=用L裝 唔洗整字尾=.=
蘿莉係來自未來*V*卡莉係來自古代!_!?
不過新角色出生地好似係新城沙漠 唔通要持有60LV人物先比用A_A?
極有可能屬於L級角色!我地宜+用緊既咩蘿莉 戰士 牧師都係A級!

(戰士)═┬(劍聖).┬(Gladiator)劍鬥士
                                     │                                     └(Warlord)督軍
                               ├(傭兵)═┬ (Fear)狂戰士
                                     │                                      └(Destroyer)破壞者
                                  └(復仇者)┬(Dark night)暗黑暗騎士
                                                                           └(Abyss Walker)深淵行者
我覺得暗劍應該有出路滴:復仇者,暗黑暗騎士,深淵行者
然後可以出具爺那種大範團,且有黑洞等技能聚怪(推測)

(弓箭手)═┬(箭神)═┬(Sniper)狙擊手
                               │                                    └(Artillery)炮兵
                               ├(遊俠).═┬(Shooting Star)神射手
                               │                                     └(Soul Breaker)碎魂者
                               └(獵人)═┬(Ranger)突擊者
                                                                     └(Detonation)起爆者

(法師)═┬(元素使)┬(Pandemonium)恐懼                           
                            │                                          └(Lord)支配者
                         ├(魔導士)═┬(Majesty)魔導王
                         │                                              └(Time Stopper)時間停止者
                         └(魔術師)═┬(Mistress)女巫師
                                                                  └(Illusionist)幻術家

(牧師)═┬(賢者)┬(Crusaders)十字軍
                        │                          └(Templique Knight)聖殿騎士
                           ├(祭司)┬(Exorcist)驅魔師
                               │                        └(Saint)聖徒
                       └ (僧侶)═┬(Impluse)衝擊者
                                                            └(Champion)武術王者
之前講落緊新1轉分支
牧師>武僧= =?
由一開始就係武僧吧-.-唔係點會1轉轉左近身武力既賢者 (坦職)AND法系既祭司
應該係神聖天擊 膝破前置的1轉
弓箭手>獵人>起爆者?.?起爆?蘿莉?
幻術師咩職黎-.-想要=3= 用眼放技+_+唔洗動作!
復仇?_?近戰減益師咁話啦WO-.-
已有 1 人評分Good 收起 理由
M.S.Zenky + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

YY貼無誤
2轉未補完又未上修完8職重搞個新1轉D員工遲早操勞死
開發商會係暑假出60前完成技能改動......
-極有可能屬於L級角色!我地宜+用緊既咩蘿莉 戰士 牧師都係A級!
弓手同法師S級好野~
職業講求平衡性...重A同L級,一職座大既GAME好玩極有限(雖然已被冠名牧師谷...)
L裝只有數字又燒$...A裝字頭有效果得黎又平...
何況去到天梯10個有8個都屈字頭效果

zero0919 發表於 12-2-9 02:00 AM
YY貼無誤
2轉未補完又未上修完8職重搞個新1轉D員工遲早操勞死
開發商會係暑假出60前完成技能改動......

你錯了 法師 弓手係b級=v=
元素宜+都好d@@ 火力改得唔錯@@又有疊冰
宜+講火力了 都開始慢慢脫離牧之谷
宜+d隊五微破甲疊冰仲多個牧-.-牧 開始泛濫了-.-
蘿莉其實應該算s 因為真係好勁=,= 火力輸出最大係蘿莉 同 元素了 遲d又搞個乜卡莉角色出黎-.-
睇黎破甲職又要收皮=,= 我知的 收硬皮 因為我己經睇穿曬橙子d路數
a裝仲消錢=.=你沖要果凍 仲要沖好勁先比得起L裝

暑假果陣呢個SER都唔知汁左未

一定未汁

好耐無玩了. 宜家好5好玩?

笑傲無雙

--
吹脹 你依d資料 係出2轉前一個月 果陣 流出 全部都係 假

☆永★ 發表於 12-2-9 05:25 PM
--
吹脹 你依d資料 係出2轉前一個月 果陣 流出 全部都係 假

你講邊樣=.=?

帥鬼xd  姐係冇所講既獵人 僧侶 魔術 復仇者-.-  發表於 12-2-10 05:56 PM

樓主d野全部COPY貼上架bo
尼年事出左街n咁多年 而且系流0.0

十週年勳章(賀詞)

好似假架bo

cherry9523 發表於 12-2-10 07:03 PM
樓主d野全部COPY貼上架bo
尼年事出左街n咁多年 而且系流0.0

你講邊樣-.-?
你指一轉果d武僧 復仇@@?
果d的確係n年前-.- 我講番起姐-.-
不過果陣原廠的確係唸著出果d1轉分支 不過最尾取消左個唸法-.-
仲有 我係copy 冇加轉貼姐=.=洗唔洗講特意我copy出來~_~咩目的-.-

帥鬼xd  果啲根本唔會出你放出黎姐係呃人?  發表於 12-2-12 01:24 AM

笑傲無雙

果d的確係n年前-
咁你講黎做咩
都低b==

尼個LIST..
好似之前系巴哈見過...
二轉岩岩出果時..

根本就唔會有新既一轉 一早就話係流料 你放出黎姐係點?

帥鬼xd 發表於 12-2-12 01:25 AM

米話講番起姐0.0
我放出黎點又關你咩事呀@@
咁你覺得我想點@@?
咁你覺得吊到我@@?
原來你想搵人吊^_^
好心你.米能點評人啦 驚我回復你咩=]
點評狗=]點評2次想點 又想比人吊呀=]

帥鬼xd  唔會出既野 放出黎姐係發效假消息囉戇鳩 你都係想比人屌姐  發表於 12-2-13 10:37 PM
帥鬼xd  唔會出既野 放出黎姐係發效假消息囉戇鳩 你都係想比人屌姐  發表於 12-2-13 10:37 PM

收皮啦 死on9狗=]
你睇能多次 之前講落緊新1轉分支<<<
見人講起我講起姐=]
米能睇晒就米能嘈啦=]
好多你哩d人 米能睇野就要吊就要哎咁話啦wor=]家陣你係米好吊得先=]
仲有你係我另一個post點評話橙子自己改野睇下會唔會比人告
好心你 橙子唔識叫原廠受權嫁咩^^唔係台服d藍時點黎 你都咁能on9既~仲想同我吊
真係唔知你睇上我d乜=]

回覆 鬼忍奪命 的帖子

你都戇鳩既 我都話明如果自己改會唔會比人告 自己改點會係受權? 仲有啊 你發效流料姐係撚化啲新手囉 好冇道德
根本唔會有新一轉 佢都話明唔會出 咁你仲放出黎做乜? 有咩意義?博上位?

收皮啦 死on9狗=]
你睇能多次 之前講落緊新1轉分支<<<
見人講起我講起姐=]
米能睇晒就米能嘈啦=]
好多你哩d人 米能睇野就要吊又要吠咁話啦wor=]家陣你係米好吊得先=]
仲有你係我另一個post點評話橙子自己改野睇下會唔會比人告
好心你 橙子唔識叫原廠受權嫁咩^^唔係台服d藍時點黎 你都咁能on9既~仲想同我吊
真係唔知你睇上我d乜=]

我邊忽放流料=]你講清楚d 我講番起之前講過既^^ 我係發布流料咩^^?咁叫 提番起 呀~讀過書未呀=]
讀下書先黎吊過啦 無限歡迎~

鬼忍奪命 發表於 12-2-14 10:26 AM
收皮啦 死on9狗=]
你睇能多次 之前講落緊新1轉分支

屌 咪話係流嫁囉 佢係出新人唔係出新分支 你真係戇鳩無極限

帥鬼xd 發表於 12-2-14 10:24 AM
回覆 鬼忍奪命 的帖子

你都戇鳩既 我都話明如果自己改會唔會比人告 自己改點會係受權? 仲有啊 你發效流料 ...

你都戇鳩既 我都話明如果自己改會唔會比人告 自己改點會係受權? 仲有啊 你發效流料姐係撚化啲新手囉 好冇道德
根本唔會有新一轉 佢都話明唔會出 咁你仲放出黎做乜? 有咩意義?博上位?
仲有啊 你發效流料姐係撚化啲新手囉 好冇道德
根本唔會有新一轉 佢都話明唔會出 咁你仲放出黎做乜? 有咩意義?博上位?<<做乜 唔夠吊 咁都比你扯到一餐^^?
我唔覺得有新手會似你咁能on9 博上位<<<wow 咁都比你唸到我博上位^^?唔好再唸遠d ^^
米話你博上位=]你博乜?博做吊人高手^^?唔好意思你搵能錯人啦^^你咁樣叫吊我咩^^吊人都唔識吊^^
驚唔夠吊呀=]?講到咁有道理咁 囉新手黎講幫新手出頭咁話啦^^?
收嗲啦 又要吊又要帶頭盔
^^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:34 PM , Processed in 0.050483 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存