2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 夢之歷險 海洋之夢 毒撚TH夜囝 滿血被頂攻秒殺 100蚊離 ...
樓主: 愛仔。﹏。
go

[影片分享] 夢之歷險 海洋之夢 毒撚TH夜囝 滿血被頂攻秒殺 100蚊離開背包 [複製鏈接]

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

cn都唔識你學人玩咩夢歷啊

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

回覆 jacky01260326 的帖子

4星都未到你學咩人上2kf 留言啊

7K攻feel 點解唔打岩岩落黎個隻海弓先
唔知7K攻轉卡個陣可唔可以係個條效果欄個度睇到
如果睇唔到=吸7K攻增爆跳字都無人知

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

cn=siu cn 天空之夢好強的劍士

一定秒LA

回覆 小笙 的帖子

原來隻笙係你黎

回覆 風至 的帖子

你真係想比把冇pvp效既刀秒?
雖然我琴日暗弓增爆真係秒左你一次 仲要拍左片 我等陣放上黎55
仲有 我用開7轉秒你 轉暗弓玩陣你就想我用暗弓秒你?

回覆 sck123 的帖子

你係on9定弱智?
7轉弓有100%爆變7k
咁打佢做乜柒?

sck123  問緊你係咪"吸"7K攻增爆秒人呀柒頭 九唔撚塔八  發表於 14-6-21 03:35 PM

愛仔。﹏。 發表於 14-6-21 01:43 PM
回覆 風至 的帖子

你真係想比把冇pvp效既刀秒?

你幾時秒過?.?

回覆 風至 的帖子

等陣放片咪得 no嘈

我7k你老母系啊 煩唔撚煩
冇吸又話有吸 你地都on撚9 你鍾意話有吸攻咪有吸攻囉 死on9
我控制到你地諗咩??

愛仔。﹏。 發表於 14-6-21 05:56 PM

我7k你老母系啊 煩唔撚煩

你估個個都好想睇你個D無聊家族罵戰post???
拍條片出黎囉威囉彩你估係人都要老馮隻眼隻閉當你無到??
問你兩句野係度嘈呢樣嘈個樣仲要咁大反應你估你唔係身有屎???
係威係本事既洗乜上黎2kf嘈,如果個個學你咁2kf咪成堆垃圾post幾十車咁送去堆肥??
天SER日日大把呢D野仲多姿多彩過你海SER只有兩個族玩哂既罵戰
開親Dpost十九不離族戰點樣威,睇見都覺眼怨,呢度論壇黎,唔係比你一個人威既專區
你要既你可以自己去串埋番垃圾post自己推飽佢 呢一樣無人阻你
又唔知你地海SER族罵戰煩,又知係度開post拍片,煩極有個譜呀小朋友
自己死番出去開一個集中post比你同班人玩落去,嘈一兩句一個post拍一兩條片又一個post
你估其他人D正常post唔洗位架??兩班人好似係度洗版咁洗洗洗洗洗洗
連D正常post只要一有海SER兩大家族是旦一個都差唔多變罵戰比人騎
自己死番出去開個"海SER兩大家族罵戰囉彩專區"啦係度阻住哂
忍都忍得夠你D小朋友係度日日不厭其煩地炫耀自己,佛都有火

愛仔。﹏。 發表於 14-6-21 05:54 PM
回覆 風至 的帖子

等陣放片咪得 no嘈

片?.?
冇呀?

簽名被屏蔽

whitehins 發表於 14-6-21 07:44 PM
關你撚事?返去J幼稚園小妹妹啦 垃圾狗 20歲仲讀中4 浪費學位

秒我D片WOR
一定唔關我事

你估個個都好想睇你個D無聊家族罵戰post???  咁你咪唔好睇囉 on9仔 你又要入黎睇 ==
拍條片出黎囉威囉彩你估係人都要老馮隻眼隻閉當你無到?? 我鍾意放片 你吹撚脹--?
問你兩句野係度嘈呢樣嘈個樣仲要咁大反應你估你唔係身有屎??? 我講左幾撚多次話左冇吸攻 你地日問夜問 唔撚煩?
係威係本事既洗乜上黎2kf嘈,如果個個學你咁2kf咪成堆垃圾post幾十車咁送去堆肥??我鍾意開post 你吹撚脹 關唔關你事?
天SER日日大把呢D野仲多姿多彩過你海SER只有兩個族玩哂既罵戰  咁你就番你天ser啦 依個海SER 你又入黎講野 唔係天SER好多野睇咩 又入海SER睇野 on撚9
開親Dpost十九不離族戰點樣威,睇見都覺眼怨,呢度論壇黎,唔係比你一個人威既專區 論壇我鍾意放咩就放咩 洗問過你? 你邊位?
你要既你可以自己去串埋番垃圾post自己推飽佢 呢一樣無人阻你  咁你收皮啦 嘈乜撚野?
又唔知你地海SER族罵戰煩,又知係度開post拍片,煩極有個譜呀小朋友 我鍾意 你唔爽咪黎海SER打柒我囉 一就你叫GC合SER囉
自己死番出去開一個集中post比你同班人玩落去,嘈一兩句一個post拍一兩條片又一個post 我依加咪開左一個集合片post囉 你地唔撚識睇 又係到嘈 on9
你估其他人D正常post唔洗位架??兩班人好似係度洗版咁洗洗洗洗洗洗 關你撚事咩 咁叫洗版?? 你地開post自然會放番第一位
連D正常post只要一有海SER兩大家族是旦一個都差唔多變罵戰比人騎  關你柒事咩=.=
自己死番出去開個"海SER兩大家族罵戰囉彩專區"啦係度阻住哂  我想開啊 你幫我開囉==
忍都忍得夠你D小朋友係度日日不厭其煩地炫耀自己,佛都有火  我鍾意 吹?你嬲啊 好可憐... 唔好嬲啦>3< 哥哥呵番Q.Q

回覆 風至 的帖子

小角色 遲D先 完.

回覆 風至 的帖子

你想要既片!~
我放左招100%爆既技比你  唔好話我有吸攻丫

愛仔。﹏。 發表於 14-6-21 09:39 PM

你估個個都好想睇你個D無聊家族罵戰post???  咁你咪唔好睇囉 on9仔 你又要入黎睇 ==

http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5505828
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5506544
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5505248
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5497121
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5497127
你都仲好意思係度話有集中度我真係笑出黎
以上內容全部都係接近一樣,標題,片跟住就係兩句野,完"條條"片既主題離不開你自己既威水史
你到低可以自我澎脹到一個咩地步我自問覺得無極限
天SER D正常post咪就係比你呢種自我中心既人一句挑起罵戰之後咪騎走左囉
人地係度嘈緊個陣無啦啦插隻腳埋黎之後又係海SER兩族罵戰mode
自己日日不厭其煩地係度派膠自high都仲好意思係度嘈
兩句唔埋三句就係關你__事?由此可見你係一個"自我中心"到極點既人
乜__野都係關你__事既話,你自己死出去玩單機版2000fun啦,呢度公開論壇黎
個個都有想講既野,當然包括埋你,但前題係唔會比你D無聊人自大post惡意濫用去日日不厭其煩踩低人

http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5505828
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5506544
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5505248
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5497121
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5497127

你都仲好意思係度話有集中度我真係笑出黎
上面Dpost開左之後我先開集合片 明未??? 你要我拎集合片一條片開一個post?咁我諗可以開到3Xpost
以上內容全部都係接近一樣,標題,片跟住就係兩句野,完"條條"片既主題離不開你自己既威水史
唔爽咪唔好睇 我鍾意放 唔爽打柒我囉?
你到低可以自我澎脹到一個咩地步我自問覺得無極限
係啊 咁點?
天SER D正常post咪就係比你呢種自我中心既人一句挑起罵戰之後咪騎走左囉
天SER正常post 我正你老母啊 咁係你地天SER既事 唔關海SER 你依加又插入海SER到托柒?
人地係度嘈緊個陣無啦啦插隻腳埋黎之後又係海SER兩族罵戰mode
下 依樣野又關我事?
自己日日不厭其煩地係度派膠自high都仲好意思係度嘈
我都係學佢地自high 依加唔比自high?
兩句唔埋三句就係關你__事?由此可見你係一個"自我中心"到極點既人
哦 咁點--?
乜__野都係關你__事既話,你自己死出去玩單機版2000fun啦,呢度公開論壇黎
公開論壇 我鍾意放咩就放咩 洗問過你?? on9仔 得你一個係到嘈==
個個都有想講既野,當然包括埋你,但前題係唔會比你D無聊人自大post惡意濫用去日日不厭其煩踩低人
我放咩關你柒事咩 你唔鍾意咪唔好睇==

唔爽就黎海SER打柒我/叫GC合ser 依到嘈冇用 合SER見真章
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:31 PM , Processed in 0.034125 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存