2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇
樓主: 9yinwind
go

[閒聊討論] 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇   [複製鏈接]

回覆 當時人 的帖子

我Highlight幾個重點出來,多謝你打咁大篇文

1.但再睇返依家又炮返以前同盟,咁其實你係人定係鬼?
我想問咩叫炮番之前既同盟? 我邊句說話算炮? 豪俠果位八戒哥出英雄貼串同盟算炮嗎?
八戒串人係唔係事實? 豪俠護短算唔算事實? 原來講事實叫炮,咁你以後講太陽由東邊升起都叫炮陽吧

2.播佛經: YES, 我認~ THEN?

3.溝女? 先唔講我溝女係唔係事實, 溝女關唔關呢單野事,  你拎出黎講, 為咩?  我上星期去左旅行洗唔洗又拎出黎講?

4.你炮過邊班人自己最清楚 : 我不嬲都唔中意魅惑嶺線, 所以我入左武冇幾日就已經出左黎

5. 你以前成日響幫頻同RC講你依家班死黨壞話 : SORRY, 佢地唔係我死黨

6.提起你又諗起你好老友冰月 :  所以我同佢講, 唔好入番去啦, 兩邊不是人

回覆 帥乂隨BOMB 的帖子

SORRY, 我半年來上GAME次數10隻手指數得出來 , 但每次上去都見到 高登豪俠 既人出英雄貼 嘴炮

impongpong 發表於 15-8-24 05:02 PM
我想問你, 你地成日串人出唔到百草, 呢句有錯? 依家自己受番, 可笑不?

聽聞好似人地唔侵你同冰月玩啵,唔知係咪你打跌左某人把野又太高調揚言自己好犀利,對方懷恨於心成班排斥你呢?

impongpong 發表於 15-8-24 05:12 PM
回覆 當時人 的帖子

你岩,兩邊不是人,咁你好朋友冰月依家已經唔係人

回覆 當時人 的帖子

冇玩太耐, 但是非觀念還在, 我係唔中意魅惑線

回覆 當時人 的帖子

我係指兩邊"高登豪俠" 跟 "魅惑線" 都不是人

impongpong 發表於 15-8-24 05:14 PM

SORRY, 我半年來上GAME次數10隻手指數得出來 , 但每次上去都見到 高登豪俠 既人出 ...

你半年幾多次上線我唔知 , 你講我都唔會信
但我次次都見你炮人

每次上去都見到 高登豪俠 既人出英雄貼 嘴炮
咩係既人, 咩名 , 講唔出就係吹水
我都可以話你唔係人 , 大家鬧吹水ja

impongpong 發表於 15-8-24 05:22 PM
回覆 當時人 的帖子

我係指兩邊"高登豪俠" 跟 "魅惑線" 都不是人

係呀
你最清高
慢慢聽佛經啦  成日溝女既淫僧

impongpong 發表於 15-8-24 05:12 PM
回覆 當時人 的帖子

我都Highlight幾個重點出來

1.但再睇返依家又炮返以前同盟,咁其實你係人定係鬼?
我想問咩叫炮番之前既同盟? 我邊句說話算炮? 豪俠果位八戒哥出英雄貼串同盟算炮嗎?
八戒串人係唔係事實? 豪俠護短算唔算事實? 原來講事實叫炮,咁你以後講太陽由東邊升起都叫炮陽吧

講事實就原來唔算炮,咁你比人話反骨仔咁算唔算炮?係事實黎架喎

2.播佛經: YES, 我認~ THEN?

最後利申講左明炮你,數你令人反感事

3.溝女? 先唔講我溝女係唔係事實, 溝女關唔關呢單野事,  你拎出黎講, 為咩?  我上星期去左旅行洗唔洗又拎出黎講?

同上

4.你炮過邊班人自己最清楚 : 我不嬲都唔中意魅惑嶺線, 所以我入左武冇幾日就已經出左黎

咁即係你依家都唔鍾意高登豪俠?邪教呢?

5. 你以前成日響幫頻同RC講你依家班死黨壞話 : SORRY, 佢地唔係我死黨

用錯字眼,合作伙伴,咁邪教你有無死黨?

6.提起你又諗起你好老友冰月 :  所以我同佢講, 唔好入番去啦, 兩邊不是人

咁你千奇唔好入返任何一條線喇喎,咁依家兩邊都唔係人咁係咩?

自己遊戲既名都唔敢開, 你憑咩重說話, 有說服力嗎?

君子坦蕩蕩 小人長戚戚

impongpong 發表於 15-8-24 05:25 PM

自己遊戲既名都唔敢開, 你憑咩重說話, 有說服力嗎?

笑撚左 , 講唔出就話君子坦蕩蕩 小人長戚戚
咪自high啦 , 因住high過頭呀吹水狗
我而家問你呀 , 你見到高登豪俠邊個成日開貼炮人呀

回覆 當時人 的帖子

回覆 當時人 的帖子

我都Highlight幾個重點出來

1.講事實就原來唔算炮,咁你比人話反骨仔咁算唔算炮?係事實黎架喎
事實? 我離開邪教線就叫反骨? 道不同不相為謀唔可以架?原來係咁既

2.最後利申講左明炮你,數你令人反感事,
SORRY, 有人好中意聽

3.同上
言而無物

4.咁即係你依家都唔鍾意高登豪俠?邪教呢
我體諒邪教有難處

5. 用錯字眼,合作伙伴,咁邪教你有無死黨?
我幾時同佢地合作過? 我R爆頭都諗唔明

6.咁你千奇唔好入返任何一條線喇喎,咁依家兩邊都唔係人咁係咩?
我的確冇諗住入, 畫公仔唔洗畫出腸

SORRY, 我真係冇咁得閒每上遊戲一次, 睇英雄貼見人嘴炮就CAP人圖, 或者得閒到專登去搵番人D舊圖去講

我連名都不屑去記, 你會袋住污糟野出街,日思夜想嗎? 失敬

impongpong 發表於 15-8-24 05:29 PM
回覆 當時人 的帖子

我都再Highlight幾個重點出來

1.講事實就原來唔算炮,咁你比人話反骨仔咁算唔算炮?係事實黎架喎
事實? 我離開邪教線就叫反骨? 道不同不相為謀唔可以架?原來係咁既

咁就唔好話事實就唔係炮,你比人話緊你反骨呢個係事實

2.最後利申講左明炮你,數你令人反感事,
SORRY, 有人好中意聽

Sorry,有好多人好反感

3.同上
言而無物

講事實唔係炮你

4.咁即係你依家都唔鍾意高登豪俠?邪教呢
我體諒邪教有難處

即係不嬲唔鍾意高登豪俠?未答喎,但邪教無人覺得你有難處

5. 用錯字眼,合作伙伴,咁邪教你有無死黨?
我幾時同佢地合作過? 我R爆頭都諗唔明

武同魅惑禦影合作時你仲打緊仲出緊帖炮,唔係你即係冰月啦,又扮失憶?

6.咁你千奇唔好入返任何一條線喇喎,咁依家兩邊都唔係人咁係咩?
我的確冇諗住入, 畫公仔唔洗畫出腸

真係唔駛畫公仔畫出腸,已經無人當你係人

impongpong 發表於 15-8-24 05:33 PM

SORRY, 我真係冇咁得閒每上遊戲一次, 睇英雄貼見人嘴炮就CAP人圖, 或者得閒到專登 ...

聖人九陰真經很危險,你快點回火星吧

impongpong 發表於 15-8-24 05:33 PM

SORRY, 我真係冇咁得閒每上遊戲一次, 睇英雄貼見人嘴炮就CAP人圖, 或者得閒到專登 ...

最撚污糟咪你囉講經咩 , 講佛經啦你
答唔撚到就講東講西
不過係既 , 吹水你係得咁多料 ,
仲要7到比紫宇文揪低左 ,
返去圖書館睇文言文啦 學咩人打機丫

係既, 講粗口唔夠你講, 作大又唔夠你勁, 躲在電腦後面打字又唔夠你快
唔敢開名淨係敢用人地個名又唔夠你咁厚顏, 錢又唔夠你搵得多, 書又唔夠你讀得好,

是在下輸了

impongpong 發表於 15-8-24 05:43 PM

係既, 講粗口唔夠你講, 作大又唔夠你勁, 躲在電腦後面打字又唔夠你快

咁你仲唔上game出100連道歉洗底?要call趙暈大哥黎調教下你嗎?

回覆 當時人 的帖子

我都再Highlight幾個重點出來

1.咁就唔好話事實就唔係炮,你比人話緊你反骨呢個係事實
   我比人話緊靚仔, 同我係靚仔 係兩個觀念黎, 唔好混淆視聽

2.Sorry,有好多人好反感
   SORRY, 曲高和寡 妙伎難工

4.即係不嬲唔鍾意高登豪俠?未答喎,但邪教無人覺得你有難處
   係護短後,我先唔中意,平時冇咩感覺

5. 武同魅惑禦影合作時你仲打緊仲出緊帖炮,唔係你即係冰月啦,又扮失憶?
    都話咩叫炮?  我出左3個英雄貼, 講豪俠護短 呢個事實算唔算炮呀, 你答我未呀?

6.真係唔駛畫公仔畫出腸,已經無人當你係人
   夏虫不可語冰

回覆 當時人 的帖子

我洗咩底? 關趙暈咩事?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:35 AM , Processed in 0.047787 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存