2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 利用象神製造無敵
返回列表 發新帖 回覆
go

利用象神製造無敵 [複製鏈接]

係我打15段中發現,致製出一隻不死毒鳥打死我隊兵--

雖然使用限制大,但用到既配加2,西2應該好勁

唔知有冇人發現過,唔知依d係咪Bug??
已有 1 人評分威望 收起 理由
PC@傻駿 + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

唔係好明/.\ sor--"

係利用象神令隻雷獸唔會比怪打

我都睇唔到隻雷獸打唔打到人= ="

回復 4# lcklai11 的帖子

一下技劈死佢唔知算唔算打中@@

明了,

隻象神一死,睇落就解左技,但係d怪就唔打你,係因為佢地仲係當你誘惑緊唔受打

回4#
自己用眼下啦,用黎秒怪果兩招唔係技咩?

原帖由 夜花月 於 2009-6-30 02:15 AM 發表
係我打15段中發現,致製出一隻不死毒鳥打死我隊兵--

雖然使用限制大,但用到既配加2,西2應該好勁
唔知有冇人發現過,唔知依d係咪Bug??

小弟愚見

如果加2整到咁,,即係d怪唔打加2,,,加2招技就無法發動(除非你話搵馬弓a佢)

如果西2整到咁,,即係d怪唔打西2,,雖然佢唔洗扣血,但你唔放休戰,,,西2招技難以命中,,如果放休戰,,同無整一樣,,

總括黎講,,e樣野無乜實制用途
已有 1 人評分Good 收起 理由
heitung221 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

o,原來係咁,樓上所講都好道理,但係點解休戰左同無整一樣-,-?

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-6-30 01:54 PM 發表

小弟愚見

如果加2整到咁,,即係d怪唔打加2,,,加2招技就無法發動(除非你話搵馬弓a佢)

如果西2整到咁,,即係d怪唔打西2,,雖然佢唔洗扣血,但你唔放休戰,,,西2招技難以命中,,如果,,同無整一樣,,

總括黎講 ...

一開始就拎地震打佢咪有lo,我只係講睇法,反而有d人鐘意係d怪行梗拎西2車,因為行梗既怪可能一下技扣多幾下
而且我台幻武招技要放休戰先準d,但我已經預好d怪點行再秒佢
放休戰只係供沒信心可以準確車中怪玩家既輔助,用得多就熟la
砂嵐 + 1

原帖由 夜花月 於 2009-6-30 08:13 PM 發表

一開始就拎地震打佢咪有lo,我只係講睇法,反而有d人鐘意係d怪行梗拎西2車,因為行梗既怪可能一下技扣多幾下
而且我台幻武招技要放休戰先準d,但我已經預好d怪點行再秒佢
放休戰只係供沒信心可以準確車中怪玩家既輔助 ...

一開始用地震震加,,加出技打左人一下,,就會變番普攻,,如果係明幻,,我諗會有d用

e個說法我都聽過,,但未見過真係有人做到,,反之,,休左戰都車唔中既人更多,,

只能應用在有憑依技的怪,,巨商之中,,唔多吧

以上只是個人意見,,

heitung221 + 1

係片/post加d 註釋 ok嗎

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-6-30 11:58 PM 發表

一開始用地震震加,,加出技打左人一下,,就會變番普攻,,如果係明幻,,我諗會有d用

e個說法我都聽過,,但未見過真係有人做到,,反之,,休左戰都車唔中既人更多,,

以上 ...

等老子我都加入埋筆戰吧

你未見過唔代表真係冇^^"!
我同han仔佢就係呢一種人,我就覺得呢個方法唔錯啦

休埋戰都車唔中就係佢廢啦
我一轉西2果陣我都識上下咁車,根本就實中,如果上下車都唔識既,炒左隻西佢吧啦
如果隻怪仲識郁,打橫車不知幾hi,一車就幾個幾千咁升上黎啦

怪的確係唔多,但係有得象神同台幻連武/明幻既人都多數係勁人黎啦下話?
呢d咁既人,一定成日去搵冰血神班友傾計
而係人都知冰血班友多數第一下就用技控左你隻野去啦,我諗唔會有人,日日用象神加台幻去打狗仔升lv呀?

回1#
其實轉埋台女仲好玩,隻召怪係到頂,自己用冰打佢地= =

heitung221 + 1 你說的內容我非常同意

原帖由 大碌蕉 於 2009-7-1 02:44 AM 發表
係片/post加d 註釋 ok嗎

想要咩註釋 ?

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 09:00 AM 發表

等老子我都加入埋筆戰吧

你未見過唔代表真係冇^^"!
我同han仔佢就係呢一種人,我就覺得呢個方法唔錯啦   

休埋戰都車唔中就係佢廢啦
我一轉西2果陣我都識上下咁車,根本就實中,如果上下車都唔識既,炒左隻西佢 ...

你覺得是筆戰也沒法子,,

我從來無講過 "未見過=無" 請勿扭曲我的文字意思

你話有象神,,台幻,,明幻唔係廢人,,日日去到冰血怪傾計

咁你唔係廢人洗唔洗場場死隻象神去升隻台幻/明幻?

唔係廢人可以用其他方法清得更快???

重申一次,,係個人意見,,整到無敵係新奇,我無否認,,但係我只係想講係無實制用途

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 03:21 PM 發表

咁你唔係廢人洗唔洗場場死隻象神去升隻台幻/明幻?

唔係廢人可以用其他方法清得更快???

重申一次,,係個人意見,,整到無敵係新奇,我無否認,,但係我只係想講係無實制用途

ok我錯
我冇講過有呢隻野全部都係勁人,我只係講多數姐,請你都唔好扭曲我既文字意思
唔係廢人就姐係勁人啦,你咁打我睇到好亂
首先,我平時只係3m係到行黎行去姐,對比起100幾戰既新手黎講就勁,但對比成100幾m戰既,我先係廢人=]
我當一個人去打冰血入面d紅呪女,剩用台幻(岩岩100lv想升到150lv)殺,唔比佢召怪(比人控左完成無敵程序後),戰後有10-15m經到
死隻象2,升比隻台幻成功升到150lv,之後再用強化左既武技去配象神技升番lv右有咩問題?就好似一場戰爭點都會有人死一樣
你付出小小都唔係既,就咪學人打仗啦(比喻)

我頂!你想講唔係廢人定係一個廢人可以用咩方法呀?
廢人就廢人勁人就勁人,打咩鬼咩唔係廢人呀!
廢人就咪打冰血lo;勁人咪用1#既打法lo

我都覺得新奇^^"!
但係就唔係冇實際用途lo
係巨商入面,有幾多隻冰係可以玩到無敵嫁?我諗一隻手都數得晒啦,權2仲要有時間同MP限制,平2當埋佢都係啦(屈全場定)
我相信,巨商入面有唔小新中老手都想玩無敵掛?

歡迎你再發表你既個人意見^^"!

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 04:44 PM 發表

ok我錯
我冇講過有呢隻野全部都係勁人,我只係講多數姐,請你都唔好扭曲我既文字意思
唔係廢人就姐係勁人啦,你咁打我睇到好亂
首先,我平時只係3m係到行黎行去姐,對比起100幾戰既新手黎講就勁,但對比成100幾m戰既, ...

唔係勁人=廢人?

你3M攻  ,, 咁100幾戰新手係廢人,,,100幾M戰係勁人,,你係咩??

你隻台幻變左無敵唔代表無後顧之憂,,你唔洗拉走D兵走,,細場更煩
定係你隻100台幻清怪能力其高,,
如果係咁,,你隻場幻去暴走冥界會唔會升得仲快

同埋你所比喻,,
死隻象2,升比隻台幻成功升到150lv,之後再用強化左既武技去配象神技升番lv右有咩問題?就好似一場戰爭點都會有人死一樣
你付出小小都唔係既,就咪學人打仗啦(比喻)

好似有D唔貼切,,你巨商場場打怪都要死緊D兵先贏 ?

我上面所講,,唔係廢人,,咪有其他更佳方法對付冰血怪=[,,唔需要下下用"無敵"

再回,,你話巨商入面唔少老中手都想玩無敵掛? (係反問定點呢 )

E點我不得而知,,亦想知你點樣可以知,,,
定係你唔肯定先加個"掛"

咁如果依你所講,, 象2 黎緊一定好多人轉,,因為個個都想玩

但我想講,,如果一開波無敵,,個個都想玩,,

要死要多限制,,,真係個個想玩 ?

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-6-30 11:58 PM 發表

以上 ...

我相信沒識出憑依技既怪已經可以比我秒哂

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 03:21 PM 發表

你唔係廢人洗唔洗場場死隻象神去升隻台幻/明幻?

唔係廢人可以用其他方 ...

我冇話死隻象神升隻台幻,我隻台幻升左5日就150Lv,係打岩石人,唔係打冰血怪--

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:41 PM 發表

唔係勁人=廢人?

你3M攻  ,, 咁100幾戰新手係廢人,,,100幾M戰係勁人,,你係咩??

你隻台幻變左無敵唔代表無後顧之憂,,你唔洗拉走D兵走,,細場更煩
定係你隻100台幻清怪能力其高,,
如果係咁,,你隻場幻去暴走冥界 ...

100台幻清怪能力真係好高ga
暴走冥界咁小經,你去慢慢暴la~,未侮辱隻台幻(打冥怪暴走),我暴隆山果d都高你十幾m經la

你估下最後果下唔係比野汁,而且隻台幻我配埋點真係唔知叫唔叫高

仲有我隻台幻過150,你唔好侮辱佢...

原帖由 夜花月 於 2009-7-1 05:48 PM 發表

我冇話死隻象神升隻台幻,我隻台幻升左5日就150Lv,係打岩石人,唔係打冰血怪--

我係回你個FD 砂嵐
你睇下佢講左咩.__. 我有用引用

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 06:13 AM , Processed in 0.046000 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存