2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 〥Style×°惡魔族;舊p0z:).五好del. d comment好有 ...
go

〥Style×°惡魔族;舊p0z:).五好del. d comment好有意思.!   [複製鏈接]

睇p0z之前.睇左段片先:)

〥天空之夢☆

〥Style×°

〥Style×°現正招生

×常0n

×五昆人.五搞事

×掛一村(族地1lv時;但族人多數在s3p場出沒)

×蕉75up;D

×招生金句;

〥Style×°惡魔族 *強勢回歸大量招生* *只你你系75up* 熱愛吹水pvp冰島死地 就快d加入我地na~

紅字為常0n;$.排名不分先後;)
[★]家長: ╭★玻璃芯×°【 不明;!】<-偶雪.hi

[★]副家長: bee12 【男性86lv弓】<-經常串偶的壞人.v.
[★]副家長: ♂迷戀×峰♀ 【男性72lv戰】<-我家瘋瘋;$

[★]家管: 〝﹏FoNgxD 【女性57lv戰】<-我最噯的芳芳;$

[★]家管: >3<幕後弓神 【女性83lv弓】<-成日五0n既弓弓貓;P

[★]家管: Helena 【女性72lv咒】<-傻豬豬helena.;$

[★]家管: *BABIIYUjai;P 【女性85lv弓】<-s0kai的yuyu;$

[★]家管: xx希兒xx 【女性85lv弓】

------------------------------我是〥Style×°分隔線------------------------------

死地方面
×我地系彩用先到先得既方式去打死地*如果你系6點後先0n`可以叫人留位既:)
×當然,死地既所有野你都有權汁!但系如果你五夠,請你問同ser既人拎啊!

♥低死
×不得在6-8帶分身.如對族有貢獻者例外
×低死會因不同情況而有不同既分s方法.例如:s1-s2.s3-s5/s1-s3.s4-s5
×各低死族成員可以自行組隊打死地.但不能三光弓為一組.除非特別情況.
×如升卡/吸經;你戈組既族人比的話;你先好升;五好到時系到嘈嘈閉啊;

♥高死
×由於;我地族好多好多人都重挽同要番工;都五系成日有高死;(
×所以五系成日有高死打

×希望你五好介意啊/﹏\
×如你去食飯`請你族頻港低聲;
×你食飯既呢段時間;可能會有人頂上你戈位`食完飯記得話聲佢聽啊!
×高死請自備死水.血水.寵食.箭等;因為五會等埋你先沖高死架!

------------------------------我是〥Style×°分隔線------------------------------

四章方面
×會因人數同咩王.而去決定打五打王
×打王前請最少要有6m貢
×請你系打王前洗定貢
×打王時請不要遲到;因為我地五會等人.直接殺王架!
×所以最好都系五好遲到啦

火王
暗王
未影;$

光王.
未打過._.

水王.
未打過;$

家族平時少量規則
×本族第一大規則,就是閒事勿理!五系自己族既,有事五可以幫!
×當然要常0n;嚴禁昆狗;搞事分子!
×不可在族頻中洗頻0.0…
×如同人嘈;不論家人定出面d人`請通知左3位家長去處理!
×禁止在家族中針對;及分化!
×分身比人搞;如果五系搞到族既;我地五會理!
×如你有一段時間無法常0n`請你在每日金句留言給家長們;

吹雞事宜
×我地族港求合作同和平!
×如果你比人搞;我地當然會全部人泥幫你na;
×但系如果系你搞人先既`我地會問清楚人地想點`
×如果到時人地要我地踢你呢;我地會考慮事情既輕重而作出決定
×你到時五好話我呢戈家長既五幫你.0kk?
×另;族人吹雞;你五好一味去幫;了解左事情先;如果五系影響到戈族;你就同我89o78:smilie_:):`
×強人狗`一定要打`因本人獨愛迷離`所以`迷離各人有事我地都要到
×`如果你五中意既`請港底聲;我地五會逼你

敵族:

暫無;

同盟:(有連結)

ξ迷×離ㄣ

如有新消息將在1樓更新
本頁隨時會有變動 請留意

路過禁下推薦or加gd thx``

已有 21 人評分Good 收起 理由
billy_v3v + 3 +s
ahenrya123 + 2 好有心機
卍肥白卍 + 3 早晨?
四代目火影 + 1 精品文章
leaves94 + 3 原來未加
`小雪;] + 3 送比自己的;DDD
恨愛鋒 + 3 按錯制的說XD
☆猩猩壹號﹏。 + 1 帶升丫雪
傻小愛 + 3 我可能Rewrite上腦了
笨仔晴0v0` + 1

總評分:  Good + 41   查看全部評分

頭香xD
路過推一推

1. 〥style的由來☆
複製代碼

聽著歌;來看吧^^
-相信依家好多人仲未知道style呢戈族名點泥丫可?
-五緊要五緊要;)依家等我同你港戈故仔na;D

×系1年之前;style既前身.系一個叫loveyou既家族;
×戈陣由細細戈族;開始慢慢多人;但都系細族
×然後因為小事;改左名.叫黑咖啡…
×然而都因為其他既事情又再改名變左雪之紛花
×跟住我就屎忽痕;五中意中文名想改英文名;
×於是就諗左好耐;究竟改咩名呢?
×我諗左一排;決定五開住…去其他族到挽下先~`
×跟住…我就去左神煌;即系依家既皇極;

×戈陣;我仲系一戈好善良既小朋友(巴
×但系有一日…我發覺神煌好多人走左
×戈班仲要系我成日同佢地挽戈班泥tim
×因為我系神煌五多出聲;一出聲佢地就陪我傾計;
×所以同佢地比較熟
×於是我又跟埋佢地走…戈陣仲有off踢`
×無錯na`
×佢地就系好鍚我既小振;小朱;針;mag;~影夜~;j成;花無雪;小兒佢地na^0^`

×戈陣都未算同佢地好熟`
×但系挽落左;迷離有族聚na;相信好多族都會有;
×佢地會唱k;會燒野食;會去網吧打機(啥?教壞小朋友!好孩子不要亂學啊!)
×我仲記得第一次去同佢地挽.我好低b啊
×言而我系佢地身上面學到好多d野`
×於是就改左依家呢戈名…style;
×每戈人;有五同既style(風格);亦都有五同既性格;
×我地應該用五同既態度;去對五同既人`
×雖然間五中會鬧下交;但系大家系手足情深既好朋友;
×總會體諒大家`
×因為五同既style先走埋一齊;呢份就系我地既感情!

×我對於夢之;同埋朋友份情呢;就五關style呢戈名事既;P
×想知我同班fd.同埋對夢之份情系點;)
×快d禁入去以下網址睇na;D

#1854;1856
  1. -請繼續支持style族p0z;$
複製代碼
-12月1o日黃昏6時??分style重開了!;)

-最後更新族p0z日期為;12月11日凌晨6時23分;

-派gd活動,以後每更新1o頁(例:11o、12o頁),我看到的頂香,就會獲得3gd作幸運獎勵!請各族員多多推p0z:)

-而另一派骨活動;$  每1-2日;偶會出一題IQ題/gag比你地`你地要估下`中左會有5gd的!`請大家多多指教:)如我未能出題,有人幫手出提,都有骨作獎勵的啊!

-聖誕就泥到na`有無諗過系2ooofun都可以興祝呢^0^?
-由12月2o號開始.到12月31號起…只要你系族p0z每日港句弓喜既說話.就有2粒gd架na:)
-敬請留意>3<

1. 族の表格區
複製代碼

入族表格.請由↓依行copy到;深藍色為例子;)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥入族表格♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[♥]你戈game名;;
[♥]幾碎;;15碎;P
[♥]幾lv;;87
[♥]咩職;;[弓/劍/咒.

[♥]性別;;[F/M/
人妖
[♥]點解會揀我地呢戈族呢;;嘟嘟嘟嘟嘟;因為我愛style每一戈人;D
[♥]會五會亂走族;;/五會;沖9o咪出一出族.跟住就番泥架啦;P
[♥]有無搞過事之類(請寫明;D有無得罪過邊戈咁樣!);;
um...應該就無>v<
[♥]會五會一齊面對以後族既野呢(如大p.官方活動);;點解五會ah@@.我系style既家長泥w0;P

(其他你想既就自己加上去)整呢戈表格原因都系想清楚你多d姐;D
填得呢戈表格姐系...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥五會棄族,做二五仔!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
↑依行;plz;D

★★★★★★★★★★★★★★★★
[♥]友族           

[♥]族名;;〥Style×°           
[♥]家長名;;
[♥]為何會與本族成為友族;;因為想一齊挽;)入面又有fd;
★★★★★★★★★★★★★★★

●●●●●●●●●●●●●●●●●●
投訴

[☞]遊戲之名稱;;
[☞]投訴之人名;;GM01
[☞]投訴之起因;;條_ _系p場無啦啦殺左我.
[☞]投訴之後果;;
要求off踢佢[!]
●●●●●●●●●●●●●●●●●●

原帖由 §﹏某x雪 於 10-12-12 10:02 AM 發表

HAHA`
遲d上到三星再比gd你

係唔係真假?
係我又唔介意要

不如五好整仲好=3=
仲有係76丫

如果整好左個號,有諗過入黎

原帖由 `Siu、hin'._. 於 10-12-12 11:38 AM 發表
如果整好左個號,有諗過入黎  

咩號=3=?

原帖由 ﹍雪×》 於 10-12-12 11:41 AM 發表

咩號=3=?

隻弓~
收埋卡,裝 就整完

支持ah(!!!)`
                  Supp0rt!
雪雪;>`

原帖由 `Siu、hin'._. 於 10-12-12 10:51 AM 發表

係唔係真假?
係我又唔介意要

嗯嗯;為次更新既頭1-3香都有good.如果我上到三星既話._."

原帖由 ﹍雪×》 於 10-12-12 11:33 AM 發表
不如五好整仲好=3=
仲有係76丫

喔喔``我依家改番"

原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 10-12-12 01:54 PM 發表
支持ah(!!!)`
                  Supp0rt!
雪雪;>`

a0a``你系邊戈??

原帖由 `Siu、hin'._. 於 10-12-12 11:46 AM 發表

隻弓~
收埋卡,裝 就整完

嗯嗯;期待你既來臨=]

原帖由 §﹏某x雪 於 10-12-12 02:03 PM 發表

a0a``你系邊戈??

我系小詩ah!!`

原帖由 `s!usZE;!ovo. 於 10-12-12 02:08 PM 發表

我系小詩ah!!`

=0=...我五知丫嘛a_a"

原帖由 §﹏某x雪 於 10-12-12 02:03 PM 發表

嗯嗯;期待你既來臨=]

如果你唔介意太低級既話,收左光弓就入得a_a
----------------------------------------------------
正在搵族入,但係咩都無xD

原帖由 `Siu、hin'._. 於 10-12-12 03:54 PM 發表

如果你唔介意太低級既話,收左光弓就入得a_a
----------------------------------------------------
正在搵族入,但係咩都無xD

最好60↑na~

推推推~~~
哈哈~[水水]

原帖由 §﹏某x雪 於 10-12-12 04:42 PM 發表

最好60↑na~

53呢~收卡為目前所需~
收到卡唔怕唔夠打a_a(暗抗都有了,但唔夠級...囧)
------------------------------------------------
留一留名:`Siu×Hin

哈哈
我是熱心
金日仙影完相呢
總未放架
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 02:55 PM , Processed in 0.056974 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存