2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 一千零一夜Online [官方]:一千零一夜意見收集貼
樓主: J@nJ@n
go

[官方]:一千零一夜意見收集貼 [複製鏈接]

兩天前仲見到
但昨天(8月1日)就見不到《四象石碑》發放獎品的NPC
我仲未換獎品啊
8月3日後就換不到獎品

十週年勳章(賀詞)

希望官方見寶卡出勁頭飾及頸飾同見宝卡出eq不要出武器及衣服因用點卡買都有啦

我裝左之後,佢話咩參數錯誤玩唔到,咁點算......

ERROR......

點解會彈GAME架..係唔係要SET野架
唔夠20秒彈左出WINDOW...我用98.請回呀...
有時又會出左句
TFYT caused on invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 015f:bff884ea
pl help me......

因為此遊戲宣傳不足,
所以我申請不到帳號,
希望可開放少量帳號給我們在網上申請。

Originally posted by mangojackie at 2005-8-7 06:46 PM
因為此遊戲宣傳不足,
所以我申請不到帳號,
希望可開放少量帳號給我們在網上申請。

官方之前已經推出左有關活動
你亦可以購買新手包,有150點既新手帳號

我下載左天方安裝程式..但係我雙按桌面ge圖示就冇反應..禁多幾野就話找不到autoupdat.exe..我係第二渡再下載個安裝程式都係出現同樣情況..希望你地可以解決到我ge問題

我 想 問 升 ( 見 習 騎 士 ) 中 的 亞 曆 克 係 位 於 荒 原 洞 穴 中 邊 度 ?
點 解 我 搵 來 搵 去 都 搵 唔 到 哦 ! >_< !

lag到咩事,就算免費都玩得唔過癮

我覺得隻game幾好玩......但係自從呢幾次更新之後, 成日都lag囉~~~唔好話我部機唔掂呀......我d fd都話係lag左~~....擺明係server唔掂!!成日lag到俾怪打緊都唔知~~死左又要由頭行過, 多多復活藥都唔夠駛啦........仲有~有時部機明明見到自己行左1/3個畫面~~但係之後lag一lag係番原位.......如果係人多個server唔得既就要整整佢啦~~打機最慘就係lag

岩/(/(/(岩/(/(/(/(買左特別版新手包...無序號呀>.<

隻game開左咁耐~係時候開放2轉啦~~

同時提高等級上限~咁咪可以玩耐d囉~

以上只係個人意見~~

GM..help呀..
我個熊貓頭飾戴戴下無啦啦唔見左啊!!!!!!!!!!!
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

我覺得官方既更新次數好少~再係咁落去~實摺硬~!!

成日叫人講意見~講完之後你地做過咩呢?

好多細微既野你地唔去留意~成日更新公會同pkd野

咁....唔鐘意pk或冇公會d人又點算???

反省下啦!!!!

我買唔到新手包-.-
行左好多間有賣online game ge店舖都冇-.-
想玩都玩唔到-.-

有冇人可以比個 一千零一夜的a/c我

如題:cry::cry::cry:

點解...

我解完壓後..跟住申請ac.申請完.更新.更新完.開始遊戲..
跟住就睇唔到畫面....仲有我係聽到d音樂架!!!!
有人話係load緊.但load左15分鐘未得...點解呀!!??
我好想玩呀....

我試過好多次卡完隻怪, 佢跌左 d 錢, 物品 & eq個 d ........我係魔師, 卡完佢都未落到去 / 上到去執番自己d野, 就俾其他經過既人執左~~

有無攪錯~~都唔明做咩整到個時間咁短, 整長番 d 時間對其他玩家, 對呢隻game無影響架係咪呀???但係對打怪個玩家就好唔公平囉!!......例如卡神話怪個d, 一小時先出一次就俾人執左, 魔師梗屈架啦~~唔通直接打咩??? 你地GM可能有勁裝俾自己測試, 我地無架~打完D野俾人執.......俾著你~你會點丫......根本就要改呢個啦 : 別人的物品不能檢<--------改番長D時間囉!!.....希望你地會自覺真係做番D野啦~~唔好真係意見睇完就算, 永遠都無回應.........我既意見都唔係好無理掛???

隻GAME就愈來愈LAG......換左個SERVER啦!!

合ser係咪算呃玩家錢-.-?
有舊ser玩家唔想玩舊ser去新ser重玩之後重新用真金白銀買點武點eq之後你話合ser(你地gameone仲加埋價先)咁係新ser買點野d錢咪即係白白浪費左-.-?你地知唔知30-60lv買點武升要用幾多真錢呀合ser之前你地有冇想過這嚴重傷害玩家金錢利益問題?如果你話個ac仲係度冇浪費度咁如果兩個ser同一個職又真係又浪費玩家時間同金錢?一係你地就唔好開新ser開左新ser呃左玩家過去玩之後又話合ser同個d無良奸商有咩分別?要玩家浪費金錢同時間重玩之後你就話合我都唔知可以點好一係就唔玩gameone d game一係就繼續俾你地呃錢......

個pk系統真係唔掂..岩岩30lv..升升下lv比人殺幾次..回城行去買藥又比人殺幾次...好啦..去打水果,咁又要比人殺一次

最重要係我無得罪過人,d高lv行過見到你低lv就殺....勁無奈...一日比人殺左差唔多10次..玩到灰晒

改一改個pk系統佢...只有按左開啟左pk既玩家先可以pk到對方

唔洗我地呢d岩岩30lv既玩家好似過街老鼠咁...行兩步又比人殺..死番去重生點..你叫我地點玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:20 PM , Processed in 0.041985 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存