2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online ~亦楓跟你談談天說說地~
樓主: manch07010701
go

~亦楓跟你談談天說說地~ [複製鏈接]

原帖由 XXCXXC 於 2006-7-13 09:02 AM 發表

認同你的見解, 勝何喜, 敗何悲?  我總覺得網絡上榮譽比不及現實中一場清淡午餐來得實在.  現實中勝負已難分清, 更何況是虛渺世界??  勝會戰失品格, 不過損失來得更大??

與其介懷一些捉不住的成敗得失, 何 ...

i agree of you.......不過我都唔鐘意去會戰:P

~ 我嫁了給....LV ~

近日雖然有不少朋友相繼離開, 但亦慶幸尚有不少喜事, 淡化一下離愁.

昨晚又有一對好朋友新婚之喜, 據知他們己在亂中相識已久, 兩個本來亳不相干的人從遊戲當中相識, 到相愛...更步入禮堂完成王子與公主的美滿結局, 畢竟是一件樂事. 縱使只是遊戲, 但也肯定他們也經歷過無數的風浪, 才能在亂中執子之手, 與子偕老.

今日碰巧又有朋友問我這老問題 : 你到底什麼時候嫁.....?! 提問者固之然不識事務, 總不知道崩口人忌崩口碗這大道理. 連被問及的我, 只能笑笑說 : 我沒有這打算.

跟NOOB 說起這話題, 我回憶起在10X LV 時, 剛出了結婚包, 為了那襲漂亮的婚紗, 及希望讓故事主角有個美滿結局, 我揚言107 我要嫁了, 到了107...我乾脆大聲疾呼127我要嫁了....到了127...我開始聲嘶力竭的嚷著147一定一定要嫁!!!  .....時至今日16X...還未有機會穿上那襲嫁衣...

NOOB乾脆回敬我一句: 你早就嫁左比 LV 啦...>"<

死NOOB語不驚人誓不休, 恃著跟我有一整年交情, 總愛揭我蒼芭 ,爆我私隱. 將什麼MANMAN之怒丫, MANMAN磁場丫完全不放在眼內...簡直令人髮指.

為了出一口氣, 我在想...或許還是要作最後努力, 再發功, 呼出最後的一口氣, 185LV 我一定一定會嫁....再不用那襲嫁衣, 我會穿著185 LV 的戰衣, 帶著我身上的LV , 陪它步進禮堂, 廣發英雄帖, 通知全世界, 我終於正正式式的嫁, 就乾脆嫁給...185LV 吧!!   //亦楓

NOOB

~ 我嫁了給....LV ~

近日雖然有不少朋友相繼離開, 但亦慶幸尚有不少喜事, 淡化一下離愁.

昨晚又有一對好朋友新婚之喜, 據知他們己在亂中相識已久, 兩個本來亳不相干的人從遊戲當中相識, 到相愛...更步入禮堂完成王子與公主的美滿結局, 畢竟是一件樂事. 縱使只是遊戲, 但也肯定他們也經歷過無數的風浪, 才能在亂中執子之手, 與子偕老.

今日碰巧又有朋友問我這老問題 : 你到底什麼時候嫁.....?! 提問者固之然不識事務, 總不知道崩口人忌崩口碗這大道理. 連被問及的我, 只能笑笑說 : 我沒有這打算.

跟NOOB 說起這話題, 我回憶起在10X LV 時, 剛出了結婚包, 為了那襲漂亮的婚紗, 及希望讓故事主角有個美滿結局, 我揚言107 我要嫁了, 到了107...我乾脆大聲疾呼127我要嫁了....到了127...我開始聲嘶力竭的嚷著147一定一定要嫁!!!  .....時至今日16X...還未有機會穿上那襲嫁衣...

NOOB乾脆回敬我一句: 你早就嫁左比 LV 啦...>"<

死NOOB語不驚人誓不休, 恃著跟我有一整年交情, 總愛揭我蒼芭 ,爆我私隱. 將什麼MANMAN之怒丫, MANMAN磁場丫完全不放在眼內...簡直令人髮指.

為了出一口氣, 我在想...或許還是要作最後努力, 再發功, 呼出最後的一口氣, 185LV 我一定一定會嫁....再不用那襲嫁衣, 我會穿著185 LV 的戰衣, 帶著我身上的LV , 陪它步進禮堂, 廣發英雄帖, 通知全世界, 我終於正正式式的嫁, 就乾脆嫁給...185LV 吧!!   //亦楓

~ 給所有操行欠佳的同學們出一封警告信~

親學的同學們:

近期聖門書院, 鳳凰書院及玄嚴書院均接獲不少投訴. 內容涉及某些滋事份子不專心練功, 經常流連於校外,  青基及 監獄一帶聚集.  濫用POWER箱騷擾其他書院同學練功. 當中涉及強佔場地, 出言恐嚇等等. 當中以Ser0 的情況尤其嚴重. 經常出現毆鬥. 血流成河, 導致建築物嚴重損毀, 影響樓宇結構. 本局接獲不少線報, 已掌握有力証據, 現時已鎖定一班目標人物, 準備起訴.

被告極有可能會被勒令交出全身+7, 及全部財產, 另判封AC半年.  刑滿後仍須履行社會服務令, 作義工帶新手練功, 當中不獲分配任何薪酬, 自備HP MP SP 水 =.="

本局為及能掌握最新消息, 現設一條報料熱線, 各同學們若發現可疑人物, 請馬上致電999 , 本局會儘快派員到場, 進行拘捕的工作.多謝合作! =.="

亂咁黎教育統籌局

愈睇愈好笑tim =~=
亂咁黎教育統籌局-0-

原帖由 manch07010701 於 2006-7-14 01:19 AM 發表
親學的同學們:

近期聖門書院, 鳳凰書院及玄嚴書院均接獲不少投訴. 內容涉及某些滋事份子不專心練功, 經常流連於校外,  青基及 監獄一帶聚集.  濫用POWER箱騷擾其他書院同學練功. 當中涉及強佔場地, 出言恐嚇等 ...

-0-  呢篇出黎搞gag  假??

好長既文章,唔錯唔錯=.='

亂咁黎教育統籌局公告之其二

各位親愛的同學們:

鑑於近日各院校內出現某些滋事份子流連於校外,經常在server0 b3 青基及 監獄一帶聚集,騷擾其他書院同學練功,本局除了對鎖定的目標人物 準備起訴之事項關注之外,
還對於各校滋事份子毆鬥所導致建築物嚴重損毀, 影響樓宇結構事項大為頭痛,為了顧及各同學升級時的人身安全,本局現煩請各同學專心練功, 并將收益撥歸本局房屋計劃委員會,以作為日後樓宇及建築物之重整所需.

務請各同學全力支持,多謝合作~a_a

亂咁黎教育統籌局
                                                                                                                                                           係咁亂黎房屋計劃部
                                                                                                                                                              ---->焗長noobest   敬上a_a

亦楓     : 頂你丫衰人noob,用我個post謀取暴利 .\/.
noobest: 無d咁既事, 你眼花 a_a
亦楓     : 仲賴人 =.=
noobest: 還喜歡我~我這種無賴~
亦楓     : =.="
noobest: 我係無賴我認a_a
亦楓     :知就好^^
noobest: -.-"

~回係咁亂黎房屋計劃 "焗" 長

"焗" 長 " 焗" 長 :

um.............有關同學們滋事影響樓宇結構呢個問題, 本局深感遺憾及關注.

本局非常贊成同學們將練功之收益撥出貴 "焗" , 作為重建之經費, 希望貴 " 焗" 善用資源, 增加更多社區設施, 供同學們使用. 須知道同學們平日練功, 非常沉悶, 若能加建泳池, 戲院, 球場, 卡拉ok, 市鎮公園...等等. 相信有助同學們舒展一下平日練功之緊張情緒.

除此以外, 為了作育英才, 及為本局增加教育經費, 本局經過慎重考慮, 應將推出下列措施, (須知道教育須要好多資源配合)

1) 實施小班教育, 每班人數不超過六人. 希望能誠邀閣下協助推行. 帶新入學學生參觀校舍, 講解任務, 每位收費$20m
2) 小班練功小組, 仍維持每班不超過六人, 由閣下帶領學生練功,  場地方面, 本局可協助提供運動場, 新生較清貧, 建議每小時收費
    $5000 >"<
3) 為表支持, 本人將設立解任顧問委員會, 協助學生解任的工作, 小至學習館, 大至本洞, 收費將視乎該任務存在危險性擬定.
4) 為提高服務質素,  本局建議成立諮詢委員會, 設立查詢熱線, 以便解答同學們的奇難雜症. 熱線收費為每6秒$6m =.= 熱線建議使
   用閣下專號, 各位同學有事請密 : Noobest =.=

以上各項收費將隨著本局喜好調整, ^^ 而有關收入將撥作教育新一代之用.

希望大家能夠支持支持!

亂咁黎教育統籌局局長

=0= 置局長的一封信

局長:

正所謂局長局長,焗住黎搶, 小弟甘拜下風, 現誠與局長通力合作,盡我全力為新一代教育作出完整准備.
若經費許可,本局建議加建健身室,體育館, 紅館, 以作同學消閒之去處.

係咁亂黎房屋計劃 "焗" 長全力敬上

包.....留字  頂頂頂~~~
THIS  七頭 2KF AC  =~=

我就係醉拳= ="你做乜叉野咁感觸向度流口水....= =
吐苦水先岩=.=v

我地兩個係吾同人  但係著緊同一條2kf底褲!

包字

原帖由 基斯^_^ 於 2006-7-14 09:41 AM 發表
好長既文章,唔錯唔錯=.='

=.=......你都好串啵-.-.......個頭像同我一樣=.=......

manman係咪癲左........
追神之月上..........................

原帖由 manch07010701 於 2006-7-14 12:57 AM 發表

昨晚又有一對好朋友新婚之喜, 據知他們己在亂中相識已云眯w他們也經歷過無數的風浪, 才能在亂中執子之手, 與子偕老.

今日碰巧又有朋友問 ...

字都未識= =作咩文= =係瘡疤....= =你唔識字
等我呢個好賢姪教你啦 嬸嬸e_e

醉字a_a  (再扮我你就仆  =.=凸  包字)

紅葉為楓
亦舒與楓
取名亦楓
亦楓亦瘋

醉拳字!
keke  e_e

死火

今次大鑊,
有隻醉左既傻拳出現係本版,極有可能出現粗口成河既現像,務請各同學小心提防,避免與醉左既傻拳發生衝突.
佢專門同人一齊著底褲,你得罪佢因住佢質條底褲俾你著or偷你既黎著.

注意注意,小心行事

完全唔知情報料人上

原帖由 心藍色的新手 於 2006-7-15 01:24 AM 發表
今次大鑊,
有隻醉左既傻拳出現係本版,極有可能出現粗口成河既現像,務請各同學小心提防,避免與醉左既傻拳發生衝突.
佢專門同人一齊著底褲,你得罪佢因住佢質條底褲俾你著or偷你既黎著.

注意注意,小心行事
    ...

傻仔noob= =

你話我傻,我請你食燒鵝-0-
你係控制到先好@o@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 12:23 PM , Processed in 0.042167 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存