2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online ~亦楓跟你談談天說說地~
樓主: manch07010701
go

~亦楓跟你談談天說說地~ [複製鏈接]

不錯, 一些post 便能引出一些已歸西, sorry 係"歸隱"的朋友, 雖然他們都是瘋言瘋語, 但從潦潦數字亦可感受到你們之間的友誼.

其實要於網絡中建立友誼並不是容易的事,可況是在遊戲中,  特此希望各位能珍惜.

我有比人踩場既感覺啵, 呢度又出唔到技  >"<  唔知點算中........
大傻真係傻架啵....咪係呢度爆粗丫, 反你個面架........
震緊中.........>.<""

~ 我家小狗好憎亂 ~

以下...係我家至惡既小狗蕃薯哥同我攤牌....

蕃薯哥 : 你家下咩態度 ? 你自己講自從玩左隻死人亂之後有冇理過我 !

我 : 咩冇丫! 你的毛邊個同你剪架 ?

蕃薯哥 : 係丫係丫, 剪到一忽忽嘛, 跟住又話我咁既樣點見人, 連街都費事帶我落丫嘛!

我 (滴汗中) : 冇咁既事, 我幾愛你得架, 無論你靚唔靚仔, 唔同你落街為你好, 怕有虱咬你...咁就唔好....!!! >"<

蕃薯哥 : 咁你帶我踩單車唔得既? 以前個個禮拜去, 你話丫你話丫, 幾耐冇踩過 .\"/.

我 : 嘩...仲提啵..上次連人帶狗炒過鑊架啵, 蕃薯哥你超哂磅, 好難平衝架wor ...=.="

蕾薯哥 : 咁你玩亂都可以抱住我玩架姐...  .\"/.

我 : 我有抱丫, 係你麻煩, 抱住又嫌唔夠, 又要搓住肚腩仔咋啵! 邊有手得閒丫...唔駛加技丫...=.=

蕃薯哥 : 晚晚都係咁, 叫你訓又唔訓, 人地入房等你, 都冇的醒目...!!! >.<

我 : 你眼訓咪訓先囉, 又冇話唔俾你訓... 你自己訓唔著走番出黎等, 唔關我事架wo r =.=

蕃薯哥 (黑哂口面) : 我唔理, 以後晚晚我要入房瞓, 行雷上你床瞓, 半夜你起身陪我去廁所, 我理得你死!!!

我 :...............................

蕃薯哥已經玩左我成個月, 有冇人都養左的似人既狗丫, 佢已經開始對亂進行大報復...........救命丫...........

原帖由 manch07010701 於 2006-7-15 10:34 AM 發表

蕃薯哥 : 你家下咩態度 ? 你自己講自從玩左隻死人亂之後有冇理過我 !

蕃薯哥 : 係丫係丫, 剪到一忽忽嘛, 跟住又話我咁既 ...

笑死我呀
HAHA

~ 打機何須要打真人 ? ~

上星期升隻敏弓, 組了一team人在工地升, 只有一個未有大補的醫師. 有沒有大補從來不是問題, 用生生不息用得快而準, 同樣可保隊友週全. 這醫師一直在說 lag 機, 但奇就奇在, lag機可以出技清怪, 只是 lag 加血. =.="

清怪後, 要他加加血給隊友引怪都不願意, 實在按捺不住, 直斥其非, 另一名打手, 即時對著我爆粗, 更說有本事自己練一隻醫師.....

哈哈.... 以我脾性, 還不轉人? 到我轉人後, 該打手要我到 xxx 找他, 聲言要打真人, 我都覺得可笑. 技不如人, 理虧..便要打真人??

我記得當時我這樣說 : 要我去xxx找你 ? 不如你入本洞找我 >.<

在game 發生的事在game解決, 技不如人, 麻煩你努力升, 這副德性, 儘管給你升得再高, 都不外是一個高LV流氓, 一個網絡遊戲, 要動用真人出來, 是不是太荒謬 ?

在此忠告大家, 遊戲而已, 何須要動用真身, 我總不期望有日打開報紙, 看到頭條寫著 : 打機打到要打真人!!!

真人打交@o@
叫佢飛黎搵我@o@
我去機場接佢再幫佢搵埋房住 之後預約時間@o@
有d時候講咩都係無用, 睇係睇得出既.
ec淨係加血有時係好悶, but you choose for it

原帖由 manch07010701 於 2006-7-15 10:34 AM 發表

蕃薯哥 : 係丫係丫, 剪到一忽忽嘛, 跟住又話我咁既 ...

= =""好無奈

我都試過有人唔夠我p叫我真人出黎=.=..

好on9

我都有=~=  但係叫佢過海黎搵我都淆底=v=

有冇人講我知邊度有得dl返隻亂on下       包字

小你 - -凸
你唔識叫我sd俾你架= =?
硬cow仔- -

搞錯!!!有d咁既事你唔叫我即on亂同佢嘈>.<凸
我最中意同人傾偈架麻!!

戇吼仔上

原帖由 manch07010701 於 2006-7-15 11:00 AM 發表
上星期升隻敏弓, 組了一team人在工地升, 只有一個未有大補的醫師. 有沒有大補從來不是問題, 用生生不息用得快而準, 同樣可保隊友週全. 這醫師一直在說 lag 機, 但奇就奇在, lag機可以出技清怪, 只是 lag 加血. =. ...

d人都kai 既打機打上腦~~有日係新聞~報紙睇倒呢d野就真係好笑喇

原帖由 manch07010701 於 2006-7-15 11:00 AM 發表
上星期升隻敏弓, 組了一team人在工地升, 只有一個未有大補的醫師. 有沒有大補從來不是問題, 用生生不息用得快而準, 同樣可保隊友週全. 這醫師一直在說 lag 機, 但奇就奇在, lag機可以出技清怪, 只是 lag 加血. =. ...

我同七頭吾係度姐    吾係串到佢出吾到字啦

包字

原帖由 心藍色的新手 於 2006-7-15 12:51 PM 發表
真人打交@o@
叫佢飛黎搵我@o@
我去機場接佢再幫佢搵埋房住 之後預約時間@o@
有d時候講咩都係無用, 睇係睇得出既.
ec淨係加血有時係好悶, but you choose for it

有free of charge

幫手推番上去

敏敏打多d野啦= - = 打小左既?.?(等我推番上去先)

~ 一個好醫師 ~

一個好的醫師, 不是單靠大補. 而是要懂得加防技,大補反而有hp水替代, 成為次要.

很多人開著大補, 只顧著組頻, 會頻風花雪月. 有沒有認真照顧打手拖怪後的防禦? 更甚者乾脆掛機便算, 毫無專業精神.

我愛上醫師這角色, 因為易學難精, 極有挑戰性, 試想全隊人安危在於你手, 豈能輕率行事 ? 要做一個專業醫師, 時間要握得準, 要檢視全隊人的防禦, 只要用滑鼠指指隊友名字, 便看到他們是否有足夠防力, 先引怪回來的隊友, 更應即時補防, 須知道他們要支撐一段時間, 待其他隊友集齊才清怪, 單靠大補, 他們性命難保.  清怪時打手沒有防力一樣危險.

當然打手本身也有責任顧及自身安全, 別死了便怪醫師, 也要看看醫師是否已盡力, 更要撫心自問, 自己死是否因為也在風花雪月, 作為一個好醫師, 想人家組你, 也不單靠人緣好便縱橫天下, 重要的是實力. 世事從來多變數, 只有真正的實力派, 才能屹立不倒.

=.=講得好.....又一好文章...不過我覺得往往一組中有2-3個ec既話....佢地個個都諗住我掛大保啦...+防留俾佢地做....思思言就走左去電視機到-.- 個個如是....一又wc 一又食野...我個人認為一個ec 係冇咁好...但係佢會俾心機去做好每一樣野..起瑪唔感走去掛機咁衰先啦...全因得佢一個ec冇得推卸佢既responsiblilty...

原帖由 ~ZX~ 於 2006-7-17 11:06 AM 發表
=.=講得好.....又一好文章...不過我覺得往往一組中有2-3個ec既話....佢地個個都諗住我掛大保啦...+防留俾佢地做....思思言就走左去電視機到-.- 個個如是....一又wc 一又食野...我個人認為一個ec 係冇咁好...但係佢 ...

唔應該用repsonsibility, 應該用repsonsible:P:P

亦楓^^

希望能聽到你用文筆將這MTV的感覺分享給大家的一日^^
http://www.youtube.com/watch?v=3lRPKjSKCzg&search=Ran   
神田聖門 --- 迴家大老爺*迴劍勢

好感動丫.............

睇睇先@0@.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 06:32 AM , Processed in 0.039903 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存