2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 R2 R2 公會區 [藍德爾]SER4聊天室
返回列表 發新帖 回覆
樓主: abc909
go

[藍德爾]SER4聊天室 [複製鏈接]

原帖由 rabbit11111 於 2007-7-21 08:56 PM 發表
所以以下公會排名不分先後
(不過可以很明確地說,封測1服的大部分大中小公會也留在公測1服)
封印、帝王、世代,都跑去玩GE了
夢想‧領域解散不玩

1服:風雲語境、禁軍、鐵血柔情、死神

2服:鬼盟、聖堂

3服 (各大討論區香港人集中地)

4服:統一企業

5服 死神

6服 極惡 霸王

邊幾個大討論區 d人話去集中ser3??
定你自己up 得就up

所謂既大公會都係得統一  鬼盟  聖堂 死神 封印其他都窄窄地冇咩戰鬥力   
封印由幾個會合成  個會長唔玩ja  一定有其他人接手

就算ser3  冇大公會 都會有白目盟
到時打boss 升lv 俾人搞 都只有飛走
得香港人小貓3,4隻 做唔到咪大事同自己人都幫唔到
唔好再坤人 去ser3

原帖由 chungMMM 於 2007-7-23 12:25 PM 發表

邊幾個大討論區 d人話去集中ser3??
定你自己up 得就up

所謂既大公會都係得統一  鬼盟  聖堂 死神 封印其他都窄窄地冇咩戰鬥力   
封印由幾個會合成  個會長唔玩ja  一定有其他人接手

就算ser3  冇 ...

傻眼左一下

禁軍、鐵血柔情 <你說他們壞話了

仲有巴ha 有條講d野好似你咁   唔知係唔係你啦
如果係你  請你唔好再7up  你再7up下去只會係ser3

日鳩日鳩俾台灣仔追住黎打 同埋連累其他香港玩家

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 12:33 PM 發表

傻眼左一下

禁軍、鐵血柔情  

禁軍 真係唔係好勁  屬於中位公會  一定唔係大果隻
鐵血 仲廢過 禁軍  佢果座城都係偷返黎

攻城果日 我都係到  到佢俾統一 攻陷左果日我都係到
最小我會 清楚過你

原帖由 chungMMM 於 2007-7-23 12:44 PM 發表

禁軍 真係唔係好勁  屬於中位公會  一定唔係大果隻
鐵血 仲廢過 禁軍  佢果座城都係偷返黎

攻城果日 我都係到  到佢俾統一 攻陷左果日我都係到
最小我會 清楚過你

@@..我唔係想懷疑你

策略還策略...

難題第1日攻城我會唔起到??再傻眼

清楚還清楚,,如果他們到公測就是靠一個拿過城既名氣,都收到唔少人,你清楚有何用??還有一大堆新血注入呢?

攻城有時還要用一下腦呢,得城者 不論是怎樣得到,倒也是 有一定的實力

P.S 封測算得上什麼??

我更加係失城既公會,,我係死亡神殿既盟員...攻城個日加上黎都唔夠30個人去攻,,而且仲要分派去打據點

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 11:00 AM 發表

紅字:等一,,講到公會位置有限...好大架子,仲要只好收幾個@@我覺得新手聽到都未必敢入
       第二,,以我所知,統一係極少香港人既,唔好誤導大家

綠字:我也十分懷疑,因為大部份香港人都會去SER3,也十分 ...

咁我真的叫..."測試人物",相無法提供...清者自清,你可以唔信既...
咁我發表之前仲未有多人玩的消息="=...現在知了!"!
可能我真的有誤導...所以我想找多少少香港人一起玩.....="=

你這有問題呢幾句...如果我表達不清潔我說一聲對不起...sorry=="
等一,,講到公會位置有限...好大架子,仲要只好收幾個@@我覺得新手聽到都未必敢入

是我表達不好吧...我不是想好大架子,因此封測很多朋友都會留下....沒什麼意思="=
可能在你眼中統一真的很少香港人...所以我想收多少少...

你想問罐頭咩野可以搵我...我會如實講返比你知,我有他msn聯絡,並也對交待了收人一事..."""

如果有什麼不足之處引起了"很好好好好好"會員...的誤會...真的不好意思...

原帖由 abc909 於 2007-7-23 04:05 PM 發表

咁我真的叫..."測試人物",相無法提供...清者自清,你可以唔信既...
咁我發表之前仲未有多人玩的消息="=...現在知了!"!
可能我真的有誤導...所以我想找多少少香港人一起玩.....="=

你這有問題呢幾句...如果我表達不清潔我說一聲對不起...sorry=="
等一,,講到公會位置有限...好大架子,仲要只好收幾個@@我覺得新手聽到都未必敢入

是我表達不好吧...我不是想好大架子,因此封測很多朋友都會留下....沒什麼意思="=
可能在你眼中統一真的很少香港人...所以我想收多少少...

你想問罐頭咩野可以搵我...我會如實講返比你知,我有他msn聯絡,並也對交待了收人一事..."""

如果有什麼不足之處引起了"很好好好好好"會員...的誤會...真的不好意思...

我有咩事自己問佢已經足夠,,佢又唔係唔識我,,做咩要叫你代我問??

佢MSN 1服係人都有=-=,,佢都公開出黎既- -''

煩請一張大相,,+7槍無可能唔影相..人地+6都影到街知學問..哈..清者自清??

請問一下閣下上次在半魚人區跟誰打起上來??上次一班人吵上來,,我跟盟友都有在半魚人區,,還看到你說是你的人物,請你交代一下當時的事吧

可能在你眼中統一真的很少香港人<<呢個係事實,唔係起我眼中,,唔好誤導

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 04:40 PM 發表

我有咩事自己問佢已經足夠,,佢又唔係唔識我,,做咩要叫你代我問??

佢MSN 1服係人都有=-=,,佢都公開出黎既- -''

煩請一張大相,,+7槍無可能唔影相..人地+6都影到街知學問..哈..清者自清??

請問一下閣 ...

...咁完是我誤導...你不信我...我無言...煩請一張大相,,+7槍無可能唔影相..人地+6都影到街知學問..哈..清者自清??我某些原因提供不到...
我又不是全心筆戰...不想因為這些小事影響埋公會...是我錯...對不起="=...
我只是有意來收人.......其他沒惡意....在此算吧...
"請問一下閣下上次在半魚人區跟誰打起上來??上次一班人吵上來,,我跟盟友都有在半魚人區,,還看到你說是你的人物,請你交代一下當時的事吧"我不太想得起來...

PS:有人想來ser4玩也可以找我,只要短信我便可^_^"統一企業也會重視你們

原帖由 abc909 於 2007-7-23 04:52 PM 發表

...咁完是我誤導...你不信我...我無言...煩請一張大相,,+7槍無可能唔影相..人地+6都影到街知學問..哈..清者自清??我某些原因提供不到...
我又不是全心筆戰...不想因為這些小事影響埋公會...是我錯...對不起= ...

一直不是跟你筆戰

是很懷疑

是問題,,上次半魚人戰區..我們跟誰打???

你地公會也有死神既會員,,當死神復來,,位置唔係好多??點解會少既??

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 04:53 PM 發表

一直不是跟你筆戰

是很懷疑

是問題,,上次半魚人戰區..我們跟誰打???

...你的懷疑我也很明白....但已沒封測很久了="="
算吧...這些都是封測...只要公測好,大家也ok!
"你地公會也有死神既會員,,當死神復來,,位置唔係好多??點解會少既??"不太亂敢代公會說其他話...

PS:歡迎更多香港人來ser4,也可以找我一起玩,我們需要只是長玩而已....

原帖由 abc909 於 2007-7-23 04:56 PM 發表

...你的懷疑我也很明白....但已沒封測很久了="="
算吧...這些都是封測...只要公測好,大家也ok!
"你地公會也有死神既會員,,當死神復來,,位置唔係好多??點解會少既??"不太亂敢代公會說其他話...

PS:歡 ...

嗯..我會搞清楚再給大家一個交代,,請abc 提供一下msn

封測今天才結束呢,,=-=

p.s 我係絕對容許唔到有人吹吹到天咁高,而且借人家名字當成自己的人

歡迎各位玩家來的r2 ob3服,,共同開創一個理想的大規模r2,我msn 正式開放:jck916nt@yahoo.com.hk

有咩問題可以問我,,我已接收超過 cb1服10個盟主既msn 一起討論未來r2 戰向

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 01:10 PM 發表

@@..我唔係想懷疑你

策略還策略...

難題第1日攻城我會唔起到??再傻眼

清楚還清楚,,如果他們到公測就是靠一個拿過城既名氣,都收到唔少人,你清楚有何用??還有一大堆新血注入呢?

攻城有時還要用一 ...

而家講緊cb 有邊幾個大盟  你點解會講到ob   有"可能"會發新既事出黎
何以見得有策略 !?            實力都唔多覺有   係有實力就唔會10mins 俾人落城

你分大盟定義就係 拎到城就係大盟?? 係既話真係膚淺

依句你想表達什麼??
我更加係失城既公會,,我係死亡神殿既盟員...攻城個日加上黎都唔夠30個人去攻,,而且仲要分派去打據點

死亡神殿幾時失過城    未得何來有失

原帖由 chungMMM 於 2007-7-23 07:12 PM 發表

而家講緊cb 有邊幾個大盟  你點解會講到ob   有"可能"會發新既事出黎
何以見得有策略 !?            實力都唔多覺有   係有實力就唔會10mins 俾人落城

你分大盟定義就係 拎到城就係大盟?? 係既話真係膚淺

依句你想表達什麼??

死亡神殿幾時失過城    未得何來有失

不嬲都係講緊CB既公會WO..你隻眼....

OB 既係講到時收人,,CB關左唔通仲要講CB收人??....如果CB強大而OB唔強大,講黎有咩用?? ....??

你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^

你分大盟定義就係 拎到城就係大盟??<<我只係講人地起碼拎過城,,難道細盟都拎到???..??

死亡神殿幾時失過城    未得何來有失<<既然想玩文字遊戲,,那我唯有用失守來說

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 07:53 PM 發表

不嬲都係講緊CB既公會WO..你隻眼....

OB 既係講到時收人,,CB關左唔通仲耍講CB收人??....如果CB強大而OB唔強大,講黎有咩用?? ....??

你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^

你分大盟 ...

我隻眼好正常  可能你自己有問題啦  你隻傻眼加深左 睇既野係唔係會影響 腦部 思想同表達能力

無錯我不嬲討論緊 cb 邊個會 強大   我都唔明白 你點會講到咩cb ob收人   ob勁唔勁咁遠  離哂題!!

+ 你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +
又關矛盾咩事 ?? 我從來 都冇講過 有城就係強or廢  只係你自己認為有城就強   唔好張你諗到既野 就當我講

+你分大盟定義就係 拎到城就係大盟??<<我只係講人地起碼拎過城,,難道細盟都拎到???..??  +
冇錯就係鐵血  細盟拎到   條友都係靠彩數先拎到城 /如果有實力 又點會 第2次攻城戰  10mins內俾人落城

用你未傻眼果隻睇清楚   先好回^^

算了吧...勿筆戰..大家..不如來一起來ser4玩還好a"a
發短信息給我便可了 留msn

原帖由 chungMMM 於 2007-7-23 10:37 PM 發表

我隻眼好正常  可能你自己有問題啦  你隻傻眼加深左 睇既野係唔係會影響 腦部 思想同表達能力

無錯我不嬲討論緊 cb 邊個會 強大   我都唔明白 你點會講到咩cb ob收人   ob勁唔勁咁遠  離哂題!!

+ 你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +
又關矛盾咩事 ?? 我從來 都冇講過 有城就係強or廢  只係你自己認為有城就強   唔好張你諗到既野 就當我講

+你分大盟定義就係 拎到城就係大盟??<<我只係講人地起碼拎過城,,難道細盟都拎到???..??  +
冇錯就係鐵血  細盟拎到   條友都係靠彩數先拎到城 /如果有實力 又點會 第2次攻城戰  10mins內俾人落城

用你未傻眼果隻睇清楚   先好回^^

第1)開版唔係討論ob  各cb公會來留??目的不嬲都會提到ob,,何為離題???題目係招人到ser4,,如果咁講,,你都離左好耐喇wo

第2)+ 你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +<<你不明白??我再解釋一次

何以見得有策略 !?            實力都唔多覺有<<for you,你話人地無實力

for me<<人地有過城

這不表明你說人家無實力但又拿過城? 無實力都可以拿城本來就係天大笑話,,不過.

借落去<<for me 都幾矛盾<呢句話我自己感覺,,我幾時放去你到???-0- 我都無話"你講野好矛盾" o咀

第3)冇錯就係鐵血  細盟拎到   條友都係靠彩數先拎到城<拎到城又話人地細盟??你都幾有point架wo...哈,,笑死我d friend!

第4)如果有實力 又點會 第2次攻城戰  10mins內俾人落城<十分鐘比人落城就叫有實力??o咀,一個盟對成個ser盟...

p.s 基本上你 表達出黎就係你講既野就岩哂咁,,人地覺得拎到城係大公會,咩叫人地覺得姐,你憑咩去批評人的思維??

跟住 自己講人地10分鐘落城就係細公會,,咁幾多分鐘先叫大公會呀,,一地一個盟頂架炸,係佢地衰,一拎到城就解同盟..但係一個盟頂人地咁多個,你憑咩話人地無實力?

兩者都無得比較,,你試過一個盟守咩??你守到十分鐘我話你勁啦,勁人!!自己由一開始都未定義咩叫大公會就呢樣果樣!!o咀..

得,,你最勁,,你最清楚,,你咩都知...唔夠你講..唔q想回你,,訓教

原帖由 abc909 於 2007-7-23 10:39 PM 發表
算了吧...勿筆戰..大家..不如來一起來ser4玩還好a"a
發短信息給我便可了 留msn

係佢冷勁咁一黎到就呢樣果樣..

對大家 隨便玩,,我會去ser3,,abc會ser 4

server3我支持server3我支持server3我支持server3我支持server3我支持server3我支持  我只會支持ser3 因為夠多人提議  提議的人夠努力

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-23 11:29 PM 發表

第1)開版唔係討論ob  各cb公會來留??目的不嬲都會提到ob,,何為離題???題目係招人到ser4,,如果咁講,,你都離左好耐喇wo

第2)+ 你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +

哈哈 差d笑死我隻狗   我隻狗笑完仲話你 戇過隻狗
咩叫大公會???  人要多  同盟唔小  自己盟內會員唔會一堆雜兵     最簡單依幾樣

最重要個王 唔會戇過隻狗

都幾矛盾<呢句話我自己感覺,,我幾時放去你到???-0- 我都無話"你講野好矛盾" o咀
狗唔知 "都幾矛盾 "係你既想法咩   你隻眼變左傻眼  依家個嘴變埋痙攣呀?

依句你講---你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +<<<
               你知唔知矛盾 咩意思    唔知你去搵d   醒過隻狗既fd 問下
我講---------你又要話人地無實力  ///我講緊佢係廢公會
你話---------人地有有過城         ///  咪就係依句你當左我想講!! 有城=勁盟!!!!    又話佢廢又話佢勁!!!!!! 明唔明
你話---------都幾矛盾                    ////  你表達能力有問題 ??   成句你xxxx  xxxx  都幾矛盾  你唔係對我講?    唔通話自己矛盾    定係個o嘴講野有殘障?

報告一下ser4目前出現的公會

統一企業

目前已知只有一個台灣大公會"統一企業"會到ser4
他們自稱有好多成員
而且封測1時曾經同其他大公會火拼過好多次,贏輸我就不清楚

目前已知2000fun的abc909 兄弟會去ser4
他自稱過是"統一企業"成員
也曾幫過"統一企業"收人
不過好似唔系人人都收仲有限額
有興趣玩ser4的可以找他
(目前在2000fun發表過到ser4玩的只有他一人)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:16 AM , Processed in 0.039347 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存