2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 R2 R2 公會區 [藍德爾]SER4聊天室
返回列表 發新帖 回覆
go

[藍德爾]SER4聊天室 [複製鏈接]

如題...ser3差不多完全沒台灣人玩...
在封測很多香港玩家都認識左好多台灣朋友...包括我在內~_~"
呢個可能好冇理...我想應該好多其他人都想同台灣人玩..."台灣"大部份"都好好人...

第1,,SER3 唔會原全沒有台灣人

第2,,我們就是想一眾新手重新定居,,不想加入 封測的風風雨雨

抱歉了

台灣server點會冇台灣人玩呀
你可以放心

但我係統一企業...(放心吧...統一係香港同台灣一係搞,好好人嫁)如果有香港人想黎...找我吧...可以留msn,我地會不斷幫打寶,提供意見
有老手教導,教你打材料,一起升等=="(攻城又得,唔洗比人加稅...買咩都要比錢人==)

原帖由 rabbit11111 於 2007-7-21 09:59 PM 發表
我覺得跟台灣人一齊,同一公會唔系唔好既

只不過感覺有點像寄人籬下

而且一定唔會有盟聚

香港人也一定唔會系管理層

好多野也會變成次要

可以的話還是由大多數香港人組成的公會比較好

至少有乜 ...

你都講得岩既...但同得太多香港人玩game...可以講一句唔係好多有品,台灣人太講人情a_a=="
如果有人同我一樣想係ser4...可以搵我...t"t

原帖由 abc909 於 2007-7-21 09:40 PM 發表
但我係統一企業...如果有香港人想黎...找我吧...可以留msn,我地會不斷幫打寶,提供意見

你已經有公會,,既然你想去ser4

唔洗分得咁清楚

反正你已經有同伴

但係我地唔同,,我地重新黎過,,當然須要香港玩家團結

唔單只溝通比較方面,,可以打口語,,而且我覺得做一個公會會更團結

不過我重新一點,,我既意思並唔係想全部香港人無台灣人,,我只係想香港新手玩家都集中一齊

有唔識既地方一齊 討論,一齊玩..

你有你既公會,,我都建議你去ser4同佢地一齊

而我地呢,,應該會去ser3 ^^,,雖然唔同ser,,但係我地有咩問題隨時都可以起各大討論區一齊解決

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-21 10:03 PM 發表

你已經有公會,,既然你想去ser4

唔洗分得咁清楚

反正你已經有同伴

但係我地唔同,,我地重新黎過,,當然須要香港玩家團結

唔單只溝通比較方面,,可以打口語,,而且我覺得做一個公會會更團結

不過我 ...

嗯嗯...但我只是睇下有冇人都想去ser4/都想同下台灣人...可以搵我做個伴嗎=="

原帖由 abc909 於 2007-7-21 10:05 PM 發表

嗯嗯...但我只是睇下有冇人都想去ser4/都想同下台灣人...可以搵我做個伴嗎=="

你唔洗咁驚

ser3 多香港人都一定會有台灣人既

講真,,你有眼見...1服 d台灣人,有某部份成日都罵港仔,同大陸人

佢地有時都幾自以為是...不過我都香港人有教養識尊重,,點都唔會公頻話番佢地台狗

而且我識好多台灣朋友都好好,,我先唔同某部份計較^^

第3啦~~~~~~~~~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-21 10:16 PM 發表

你唔洗咁驚

ser3 多香港人都一定會有台灣人既

講真,,你有眼見...1服 d台灣人,有某部份成日都罵港仔,同大陸人

佢地有時都幾自以為是...不過我都香港人有教養識尊重,,點都唔會公頻話番佢地台狗

而 ...

香港人應該唔夠國內同胞鬧得勁

成日都睇到中台口水戰 多過 港台口水戰

不過都係o個句 大家玩game求開心

十週年勳章(賀詞)

想問下 S3  有什麼香港公會可以選擇加入@@?   (感覺無咩人提開公會-  -"太簡單打幾個字就收人的會長  不太有信心)  

仲有想問下  一個公會 收人有無上限@@?

我封測個公會啲人全部唔玩,我自己都唔知點

原帖由 HermesParis 於 2007-7-21 11:03 PM 發表
我封測個公會啲人全部唔玩,我自己都唔知點

你可以搵我(短信息)互留msn...我封測玩到49lv...全身+3=-=火槍+7...信心保證==只少識玩教到你==

原帖由 abc909 於 2007-7-21 11:09 PM 發表

你可以搵我(短信息)互留msn...我封測玩到49lv...全身+3=-=火槍+7...信心保證==只少識玩教到你==

你ID 係咩??

可以影張相比我睇??

你咁勁既咩..+7火槍真係無聽過..@@''

我封測玩到42LV(精靈), 釘甲+2,圓盾+2,鎖頭+2,鎖靴+2,鎖手+2,一閃介,一防介,一防腰,,倉庫一隻變介,,+3十字(因為之前衝爆左把+5)

我40LV 既時候影左相,,唔係吹水

40LV既時候 身家破百萬

1服ID :魔矢

OB,會SER3

P.S 以上並非哂命,,只是比較,如感XX,我會將此貼修改,,謝謝

原帖由 油魚 於 2007-7-21 10:53 PM 發表
想問下 S3  有什麼香港公會可以選擇加入@@?   (感覺無咩人提開公會-  -"太簡單打幾個字就收人的會長  不太有信心)  

仲有想問下  一個公會 收人有無上限@@?

一個公會最多50人

一個公會可以同4個盟同盟

相信1,2,4d人會幾 近@@

原帖由 很好好好好好 於 2007-7-21 11:47 PM 發表

你ID 係咩??

可以影張相比我睇??

你咁勁既咩..+7火槍真係無聽過..@@''

我封測玩到42LV(精靈), 釘甲+2,圓盾+2,鎖頭+2,鎖靴+2,鎖手+2,一閃介,一防介,一防腰,,倉庫一隻變介,,+3十字(因為之前衝爆左把 ...

我ID是"測試人物"...統一企業公會=="
我亦無心晒命的...亦無吹水 ,不要對號入座,只想看看有咩新手唔識玩可以黎搵我...我想證明只少我係識玩姐...."""
我帳號比左其他朋友試玩了都=="封測沒什麼值得留戀,公測玩得好就是!
如還有人不懂玩想來ser4...可以用短信息找我...公會留位有限(因封測還有其他香港同台灣玩家在留返低),只可收多幾個...已有數人add我留了位=="
但我覺得香港人應該好少人玩R2...可能GE Online又係呢個時候出既關係...我地會長玩放心!!!所以我地只收長玩玩家...

原帖由 abc909 於 2007-7-22 12:08 PM 發表

我ID是"測試人物"...統一企業公會=="
我亦無心晒命的...亦無吹水 ,不要對號入座,只想看看有咩新手唔識玩可以黎搵我...我想證明只少我係識玩姐...."""
我帳號比左其他朋友試玩了都=="封測沒什麼值得留戀,公測玩得好就是!
如還有人不懂玩想來ser4...可以用短信息找我...公會留位有限(因封測還有其他香港同台灣玩家在留返低),只可收多幾個...已有數人add我留了位=="
但我覺得香港人應該好少人玩R2...可能GE Online又係呢個時候出既關係...我地會長玩放心!!!所以我地只收長玩玩家...

紅字:等一,,講到公會位置有限...好大架子,仲要只好收幾個@@我覺得新手聽到都未必敢入
       第二,,以我所知,統一係極少香港人既,唔好誤導大家

綠字:我也十分懷疑,因為大部份香港人都會去SER3,也十分想知是不是真的有人ADD你
       煩請已ADD的,,不防出來講一下

藍字:各大GAME書連日來的不斷資訊..已經有很多香港人會玩R2了

最後..煩請你拍一張+7火槍來看...也許我會自己問吐司那個ID是台灣人還是香港人,,因為我跟你的會長由一開始已經是認識,也經常出現艾斯PVP場,不信的自己去問一下

我印像中,,那個ID 開了不少分身叫測試5號等,,他的裝備是很強,,但重點是,,他不是香港人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:51 AM , Processed in 0.039051 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存