2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 R2 R2 公會區 [藍德爾]SER4聊天室
返回列表 發新帖 回覆
樓主: abc909
go

[藍德爾]SER4聊天室 [複製鏈接]

原帖由 chungMMM 於 2007-7-24 02:27 PM 發表

哈哈 差d笑死我隻狗   我隻狗笑完仲話你 戇過隻狗
咩叫大公會???  人要多  同盟唔小  自己盟內會員唔會一堆雜兵     最簡單依幾樣

最重要個王 唔會戇過隻狗

都幾矛盾<呢句話我自己感覺,,我幾時放去你到???-0- 我都無話"你講野好矛盾" o咀
狗唔知 "都幾矛盾 "係你既想法咩   你隻眼變左傻眼  依家個嘴變埋痙攣呀?

依句你講---你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +<<<
               你知唔知矛盾 咩意思    唔知你去搵d   醒過隻狗既fd 問下
我講---------你又要話人地無實力  ///我講緊佢係廢公會
你話---------人地有有過城         ///  咪就係依句你當左我想講!! 有城=勁盟!!!!    又話佢廢又話佢勁!!!!!! 明唔明
你話---------都幾矛盾                    ////  你表達能力有問題 ??   成句你xxxx  xxxx  都幾矛盾  你唔係對我講?    唔通話自己矛盾    定係個o嘴講野有殘障?

咩叫大公會???  人要多  同盟唔小  自己盟內會員唔會一堆雜兵     最簡單依幾樣<<咁死神已經唔係啦,平均一日上線人數唔多過10個,睇黎你想自亂陣腳

最重要個王 唔會戇過隻狗<<up乜春??9up?

狗唔知 "都幾矛盾 "係你既想法咩   你隻眼變左傻眼  依家個嘴變埋痙攣呀?<<又話人地自己唸d思想代落你到,,證明左無又 拉到問番人地隻眼,,very good

依句你講---你又要話人地無實力,人地有有過城,,都幾矛盾^^ +<<<
               你知唔知矛盾 咩意思    唔知你去搵d   醒過隻狗既fd 問下
我講---------你又要話人地無實力  ///我講緊佢係廢公會
你話---------人地有有過城         ///  咪就係依句你當左我想講!! 有城=勁盟!!!!    又話佢廢又話佢勁!!!!!! 明唔明
你話---------都幾矛盾                    ////  你表達能力有問題 ??   成句你xxxx  xxxx  都幾矛盾  你唔係對我講?    唔通話自己矛盾    定係個o嘴講野有殘障?

成句你xxxx  xxxx  都幾矛盾  你唔係對我講?<<第一個字寫你就代表同你講??個你字係表明"人地無實力"呢句話係你講,幾多歲??睇唔明??

整體意思係: "有人"話無實力,但係我見到佢個盟又可以有城,幾矛盾<<不嬲都係我既觀感,,我幾時代去你到???

p.s 都話你最勁,,最清楚,,講完一堆之後完來係想拉番自己既話係錯,,照你咁講,,死神都唔係咩大公會啦,,人笑你又笑,,跟尾x?哈

第1)自亂陣腳,死神不嬲人唔多,,雜兵多,,佢竟然可以話最清楚!!

第2)自以為是,憑咩講人地細盟??憑咩講人地雜兵多?? 客觀態度上,,我地不嬲唔會話人細,最多只係唔公開,,你有咩咁大本事批評人地???

今次 有人潑婦罵街,,要講到狗,,哈哈,,唔知下次係咩呢??恐龍??笑死...

原帖由 chungMMM 於 2007-7-23 12:44 PM 發表

禁軍 真係唔係好勁  屬於中位公會  一定唔係大果隻
鐵血 仲廢過 禁軍  佢果座城都係偷返黎

攻城果日 我都係到  到佢俾統一 攻陷左果日我都係到
最小我會 清楚過你

如果 係講第1次攻城戰之後 禁軍係拎到4個地方

果陣鬼盟拎到一個 而 統一係咪未組完軍?_?.. 第1次唔見佢攻?

第2次 就真係 統一同 鬼盟 發圍 2個加埋攻左 6個地方 包括 黑城

再睇第3次 禁軍都拎番 4個地方 而 黑洞本身 係統一所有  唔知係咪佢 要守黑城 而無擺咁多兵係黑洞?_?..

雖則統一真係幾惡

禁軍 真係算 中位公會咩 ..

原帖由 abc909 於 2007-7-23 10:39 PM 發表
算了吧...勿筆戰..大家..不如來一起來ser4玩還好a"a
發短信息給我便可了 留msn

原帖由 rabbit11111 於 2007-7-21 08:56 PM 發表
所以以下公會排名不分先後
(不過可以很明確地說,封測1服的大部分大中小公會也留在公測1服)
封印、帝王、世代,都跑去玩GE了
夢想‧領域解散不玩

1服:風雲語境、禁軍、鐵血柔情、死神

2服:鬼盟、聖堂

3服 (各大討論區香港人集中地)

4服:統一企業

5服 死神

6服 極惡 霸王

鬼盟同統一 係 封測1服 唔係同盟黎架咩公測 各去唔同ser 大展拳腳了:smilie_:): ?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 拉菲路 於 2007-7-25 12:09 AM 發表

鬼盟同統一 係 封測1服 唔係同盟黎架咩公測 各去唔同ser 大展拳腳了:smilie_:): ?

可能攻城時廢事鬼打鬼

原帖由 ?????? 於 2007-7-25 09:48 AM 發表

可能攻城時廢事鬼打鬼

係既話我諗都幾 好睇 7仔打 鬼盟

ser4的人留個名啦~~

冇咩野呀...有陣時台灣人講D野好搞鬼
玩ONLINE GAME 學多D野吧^^

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:29 PM , Processed in 0.040660 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存