2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT PSP遊戲區 數碼暴龍01+02[自seed/創][不定時種][更新至08-03-02]( ...
go

數碼暴龍01+02[自seed/創][不定時種][更新至08-03-02](新增卡戰直接dl) [複製鏈接]

DigimonWorld系列既game係ps經典遊戲....

我本人最愛既係 DigimonWorld02,,其次係01,,最後係03~......卡戰就沒玩過=.=(應該都唔錯)

bt上載(HKBN 50MB)

我會不定時做種

下載完成後,把rar檔解壓縮,,直接把SLPS0191依個file放入 x:\PSP\GAME\ 入面就玩到
ps. 數碼02同卡戰既方法都係同以上一樣

下載完的幫手做一做種,plz
另外~如果大家有咩問題,請自行係此文章搜尋...絕大多問題都有答案

數碼暴龍01
直接下載link: http://www.megaupload.com/?d=QZ0NR1N3

ps.你必須先下載左MEGAUPLOAD指定的程式, 才可以進入下載頁面

=======================================================

攻略+招式+進化表
http://www.megaupload.com/?d=WAQN8X6G
                              或
http://www.megaupload.com/?d=8WD0BOTV
爆機攻略+招式學習方法+進化方法

=======================================================

有用資料網頁(內含攻略及有用資料)
http://hk.geocities.com/herman_dmw1_b/dmw02.html

"三角形"秘技=.=
先入game改好哂名...改好之後,會進入一個動畫(劇情吧)
,,,你見到主角按升降機果到,,這時你要按住"三角形"(不可放手),,,入到game後,會彈出個工具欄,,這時會看到老伯在你身邊,,(跟住要連住做)按"x"取消工具欄,,會再被傳去"開始之街"....你按"x"後見到入左黑畫面,就立即按住"三角形"....會再出個工具欄,,,,這時你會看到你比d獸圍住(圍圈)....之後比塊"領航員"佢食(灰黑色好似個人仔咁既野)....第1次比佢食,佢未必肯食所以你一按左比佢食,就要立即按住"三角形"....以防萬一.....如果佢唔肯食就鬧佢,記住一按左"鬧佢"都要立即按住"三角形"....以防萬一嗎=.=~.....比左佢食就ok了,你開你個書包睇睇a_a係埋多左好多野呢~
ps.溫馨提顯-.-:~~1.當你三角形秒技成功後,你會見到老伯and一隻獸係上面間屋門口,千萬唔好行埋去-.-否則前功盡廢,要等到有一隻獸加入,老伯先會消失,就可以入去
2.秘技成功後你會0hp,0mp,0攻,0防....咩都0哂=.=所以去左手邊既訓練場練練先, 大約400hp,200mp,加小小攻就夠亞古獸打了~
3.你秘技d進化石,拎去賣,大約有3,4次9999999BIT左右~

數碼暴龍02
直接下載link: http://www.megaupload.com/?d=A63CWO17

ps.你必須先下載左MEGAUPLOAD指定的程式, 才可以進入下載頁面

有用資料網頁(內含攻略及有用資料)
http://hk.geocities.com/dmw02_a/dmw2_m.html

02新手問題Q&A
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... d=15257#pid47925177

02"三角形"功能表解說
http://www3.2000fun.com/bbs/view ... d=15257#pid48044611

http://www3.2000fun.com/bbs/view ... d=15257#pid48192085

攻略
http://www.megaupload.com/?d=W9V8XZBZ
                         或
http://www.megaupload.com/?d=1ULLUKU5
攻略+最多人卡關既關
03測試失敗@@"唔好意思了,改左個PBP檔既小部分編碼....
雖然第1間同第2間SAVE屋...冇HAND機,,但就去到遊戲中期,,
LOAD劇情都係會HAND機...所以注定冇得玩了
真係好想玩既人,就用PSX係電腦玩吧

PS.仲有一個勁煩既解決方法既-.-應該有效
就係先用PSP玩,玩到D會HAND機既地方,
就將PSP既SAVE檔轉做PSX既SAVE檔,再用PSX係電腦過左果個HAND機位
之後再將PSX既SAVE檔轉為PSP SAVE....再入返PSP玩...

應求: 數碼暴龍卡戰1+2

我用3.71 m33-4系統測試過1同2,都可以正常入game,
但係有冇其他問題就唔知啦~

ps.我沒玩過dmw既卡戰...所以遊戲中遇到疑難問題,
我都解答唔到~要靠你自己上網搵方法....~

[quote]
數碼暴龍卡戰1
直接下載link: http://www.megaupload.com/?d=XZN9S4MO
數碼暴龍卡戰2
直接下載link: http://www.megaupload.com/?d=9NS5DTKA

[/quote]

DWM01.rar.torrent

18.85 KB, 下載次數: 4093

數碼暴龍01[234MB]

DWM02.rar.torrent

15.55 KB, 下載次數: 3048

數碼暴龍02[191MB]

DMWC1.rar.torrent

15.96 KB, 下載次數: 1014

(卡戰1)Digimon World Digital Card Battle

DMWC2.rar.torrent

17.56 KB, 下載次數: 1363

(卡戰2)Digimon World Digital Card Arena

已有 20 人評分威望 Good 收起 理由
ericlf2007 + 20 感謝分享
~成仔€ + 1
綾小路天 + 1 補補種阿唔該 /﹏\ 卡2 同game 2 下完再 ...
a1l6m3 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
喔~ + 2 惡意灌水
╔wing41╝ + 1 有沒有格鬥那隻數碼暴龍@@?
你死得未呀 + 1 你的文章對我十分沒用。謝謝!
小小戰士 + 1 唔比good對唔住自己良心
~闇靈~ + 2 頂= =又人馬獸
27643200 + 2 咁正都唔講~我有隻 喪屍暴龍獸了

總評分:  威望 + 20  Good + 23   查看全部評分

點算好丫,冇種丫

十週年勳章(賀詞)

玩乜野嫁

等等吧......太多人....一個做唔切種

速度300幾KB好快,謝
下載左5分鐘就50%

玩唔到牙 ~~下載完之後要放係邊,唔係放係ISO個到咩
個檔案得>>>DWM01/SLPS01791/EBOOT.PBP玩唔玩到嫁

下載完既幫手做做種啦=.=
個個下完就走.....................-.-"

你教左我點先玩到先啦

原帖由 星風 於 2008-2-12 10:53 AM 發表
玩唔到牙 ~~下載完之後要放係邊,唔係放係ISO個到咩
個檔案得>>>DWM01/SLPS01791/EBOOT.PBP玩唔玩到嫁

岩岩加入左方法了~你睇返頂樓貼

原帖由 星風 於 2008-2-12 10:38 AM 發表
速度300幾KB好快,謝
下載左5分鐘就50%

岩岩我見有人下載1xxxkb=.=..

唔哂一分鐘dl哂

我左,正實玩到既,多謝樓主

原帖由 星風 於 2008-2-12 11:03 AM 發表
我左,正實玩到既,多謝樓主

enjoy it!

唔該曬>.< 一分鐘dl哂

入唔到game   
佢話

啓動失敗
(80000004)

有咩計整整佢=,=

原帖由 chunVV 於 2008-2-12 12:13 PM 發表
入唔到game   
佢話

啓動失敗
(80000004)

有咩計整整佢=,=

你係唔係oe 板本? =.=

回復 #15 samssss 的帖子

唔係= =.......

原帖由 chunVV 於 2008-2-12 12:13 PM 發表
入唔到game   
佢話

啓動失敗
(80000004)

有咩計整整佢=,=

你系統咩版本=.=??

錯誤碼 80000004
1.[PSX遊戲] 遊戲檔有問題 (EBOOT.PBP)

2.遊戲編號錯誤 (GAME ID), 請依照 xxxxyyyyy 的格式 (xxxx為英文, yyyyy為數字), 如: SLPS01897, SCPS10021

原帖由 俠三仙劍 於 2008-2-12 12:33 PM 發表

你系統咩版本=.=??

錯誤碼 80000004
1.[PSX遊戲] 遊戲檔有問題 (EBOOT.PBP)

2.遊戲編號錯誤 (GAME ID), 請依照 xxxxyyyyy 的格式 (xxxx為英文, yyyyy為數字), 如: SLPS01897, SCPS10021

3.71 M33-2

有冇秘技牙

原帖由 星風 於 2008-2-12 12:49 PM 發表
有冇秘技牙

已經新增左=.=~全部都是自已打字咖/o\
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:54 PM , Processed in 0.043823 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存