2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街機遊戲討論版 BG 4 討論區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: NF2player369
go

[討論] BG 4 討論區   [複製鏈接]

想問一下
荃灣d機舖好多人打bg4??

原帖由 NF2player369 於 2008-3-16 11:11 PM 發表

哇.....頭先落眼睇真啲.....你打過好多round?......好多win呀....

not really.......look at ELSON's nsx

你講緊e架阿 XD

得閒有機會再影過d相...好多相都好鬼耐....

原帖由 ELSON 於 2008-3-17 09:52 AM 發表
你講緊e架阿 XD

........真係............

我得1敗..........

其實我覺得玩BG4嘅人唔太鐘意挑機..........
同灣岸果啲係唔係都打嘅好唔同........

原帖由 村上愛沙 於 2008-3-17 12:51 AM 發表
想問一下
荃灣d機舖好多人打bg4??

...唔係好多.........我知嘅兩間有BG4嘅機鋪...各四部BG4機.....一到2蚊一round...冇乜人打的.....一到1蚊一round.....較多人....同埋一玩都玩幾耐......

原帖由 ELSON 於 2008-3-17 09:52 AM 發表
你講緊e架阿 XD

yes yes  XDD

原帖由 NF2player369 於 2008-3-17 09:20 PM 發表

........真係............

我得1敗..........

其實我覺得玩BG4嘅人唔太鐘意挑機..........
同灣岸果啲係唔係都打嘅好唔同........

因為玩Bg4 贏左輸左都冇咩特別.....又唔係好多機鋪會有送局.....

原帖由 ELSON 於 2008-3-18 01:45 PM 發表

因為玩Bg4 贏左輸左都冇咩特別.....又唔係好多機鋪會有送局.....

都唔係嫁..........睇落型啲.......
不過我想整99lose....

-------------------------------------------------------------------------------------

因為我盡量想用返依個post....所以我喺另一個post見到想問嘅問題就喺依到問...

我想知有邊幾隻方法可以加強後"loo"嘅牽引力>???....我成日甩完要待成一兩秒等佢咬返地,....好煩.....

我就算減到0km.....再轉180果啲髮夾.....都會甩得好[勁]

因為你架係85......天生就係甩....就算你點汁都好....你味識控制油門...出灣一定係灣....
試下出灣唔好咁急比油......可以try 半灣先....慢慢黎 學下控制先

原帖由 ELSON 於 2008-3-20 07:42 AM 發表
兩份少少 車種功課
http://uk.youtube.com/watch?v=PE7jS1KqVR8 上C逆 EG6
http://uk.youtube.com/watch?v=kBfMX9BQzOQ 中C順

唔該曬....好快.......
我想知你部86嘅setting......點解好似轉灣轉得咁勁嘅....?......唔係講要break果啲....係普通就咁轉.....明唔明呀....

原帖由 NF2player369 於 2008-3-21 11:43 AM 發表

唔該曬....好快.......
我想知你部86嘅setting......點解好似轉灣轉得咁勁嘅....?......唔係講要break果啲....係普通就咁轉.....明唔明呀....

86 ? ae86 ?

好似係呀.....
==============================
我想問吓.....係咪有啲4輪嘅車?...即係前後都有出力果啲....或者有冇只係得前輪出力???...

我想問吓GT-R 部車點呀......

原帖由 NF2player369 於 2008-3-21 10:37 PM 發表
好似係呀.....
==============================
我想問吓.....係咪有啲4輪嘅車?...即係前後都有出力果啲....或者有冇只係得前輪出力???...

我想問吓GT-R 部車點呀......

我冇AE86...
FF車 姐係前輪....我條片架EG6 就係前輪....兩個字..[惡搞]

4WD...好車...易渣....唔怕比人屈...起步快..

GTR: 潛質好高.....易渣....只係架車重 同埋 brake 要好早....
架車 好定...起步快過 其他驅動...唔怕比人屈...4WD...泥雪都唔怕

4WD即係乜???

=============================
今日有機會去尖咀...xd

不過..........都唔會點玩.........今朝出荃灣天天玩咗好多錢 =[

我一陣 會出旺角新之城 一陣你會唔會出現?

想問而家 新之城 幾 $$ 鋪?
成年冇打啦 =.=出左好多新路都冇玩........

同埋點解冇咩女仔玩既.....但灣岸好多女仔打 =.=;;;
都係車 game,點解差咁遠

原帖由 ELSON 於 2008-3-22 11:59 AM 發表
我一陣 會出旺角新之城 一陣你會唔會出現?

唔會囉>< ........仲有機會嘅....

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-22 05:00 PM 發表
想問而家 新之城 幾 $$ 鋪?
成年冇打啦 =.=出左好多新路都冇玩........

同埋點解冇咩女仔玩既.....但灣岸好多女仔打 =.=;;;
都係車 game,點解差咁遠

.....我之前喺難灣新之見到有個....廿歲到嘅女仔玩過.....都幾快.......( 自卑... )
係果一次見過囉.....

不過BG4條呔對於其他車game嚟講係好硬好重.....又難control....玩頭D...一轉呔就甩曬尾漂曬移....易玩好多
灣岸就好似閃躲車咁....如果對自己成績要求唔高.....灣岸都係比較易有成功感........

個人意見.....唔好插得太大力....痛嫁...

原帖由 NF2player369 於 2008-3-22 06:02 PM 發表

.....我之前喺難灣新之見到有個....廿歲到嘅女仔玩過.....都幾快.......( 自卑... )
係果一次見過囉.....

不過BG4條呔對於其他車game嚟講係好硬好重.....又難control....玩頭D...一轉呔 ...

你打錯字定亂碼?有d字睇唔到......
回正題 : 其實隻 game 係講技術同埋 seting.........女仔玩得快都唔代表咩,就好似做大廚個 d 有9成都係男人啦,唔通我地 d 女人要自卑?! 所以你都唔洗自卑~~

3種車 game , 我只係玩過 BG4 , 灣岸同頭 D 都冇咩點玩過,所以冇留意堂呔係唔係重,,,,後2者唔係太吸引我....由其係灣岸.......跟本就係鬥多錢同時間去煲張卡,要唔要技術就唔知啦........我見D人過彎玩到好似唔洗踩 迫力 .......
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:56 PM , Processed in 0.039529 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存