2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街機遊戲討論版 BG 4 討論區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: NF2player369
go

[討論] BG 4 討論區   [複製鏈接]

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-22 05:00 PM 發表
想問而家 新之城 幾 $$ 鋪?
成年冇打啦 =.=出左好多新路都冇玩........

同埋點解冇咩女仔玩既.....但灣岸好多女仔打 =.=;;;
都係車 game,點解差咁遠

新之 e家 2蚊鋪....
可能女仔覺得難玩掛...
因為 上手真係好難....女仔係唔多識brake的...
灣岸又唔洗brake 都可以轉到個灣既 咪滿足咁大d..覺得易d玩...so咪多女仔灣岸羅

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 12:12 AM 發表

你打錯字定亂碼?有d字睇唔到......
回正題 : 其實隻 game 係講技術同埋 seting.........女仔玩得快都唔代表咩,就好似做大廚個 d 有9成都係男人啦,唔通我地 d 女人要自卑?! 所以你都唔洗自卑~~

3種車 game ...

唔通 你係bg4 一個女車手

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 12:12 AM 發表

你打錯字定亂碼?有d字睇唔到......
回正題 : 其實隻 game 係講技術同埋 seting.........女仔玩得快都唔代表咩,就好似做大廚個 d 有9成都係男人啦,唔通我地 d 女人要自卑?! 所以你都唔洗自卑~~

3種車 game ...

原來真係有女仔.......仲有個女...........
祝佢快高長大

好.......可能打咗口語啲字 ( <<剛剛有一個... ).........

頭D我都玩過幾round.........過灣真係唔洗點理...只係轉個呔轉得勁啲就得......輕輕一吓break有時我都覺得多.....普通轉灣都會聽到好高音嘅[啫啫]聲.............好難聽..........
灣岸我有張Z33....只係清咗頭20個story....就唔想玩.........
不過其實兩隻game都要技術........但係我覺得相對起BG4.....真係好易上手...同好快會有成功
仲有............好似BG4係最多地圖.........頭D真係好少

同埋.........玩BG4係最少人睇.............
我有個fd.......佢玩灣岸的........成日都到笑我( 玩果啲 )........BG4啲機係俾人睇灣岸靠著.......xd( 係咪難明咗啲... )

原帖由 ELSON 於 2008-3-23 12:30 AM 發表

新之 e家 2蚊鋪....
可能女仔覺得難玩掛...
因為 上手真係好難....女仔係唔多識brake的...
灣岸又唔洗brake 都可以轉到個灣既 咪滿足咁大d..覺得易d玩...so咪多女仔灣岸羅

嘩...平左咁多....由當初既 $4...到$3...到而家既 $2 =.=;;;

xddd 講真,我初初玩既時候真係唔識得踩 brake o家!!!笑到我老公同佢d fd 死呀.......次次一過彎就炒停晒成架車 諗起真係覺得自己好白痴,一係就早得濟踩 brake ,又被笑死
之後好唔份氣咁,老公一去打機就跟埋去練......終於有成果!!!赤下最快 3:07...................不過同佢地個d 2:4x比真係....

而家生完 bb,,復出 不過一定生疏,,畢竟太耐冇玩

原帖由 ELSON 於 2008-3-23 12:31 AM 發表

唔通 你係bg4 一個女車手

xddd!!!!!!!!!!
係~我就係傳說中既美女(炒)車手

[quote]原帖由 NF2player369 於 2008-3-23 01:05 AM 發表

祝佢快高長大

好.......可能打

[quote]原帖由 NF2player369 於 2008-3-23 01:05 AM 發表

祝佢快高長大

好.......可能打

=.=個網有問題嗎?引用唔到.............................咁又呃左2分,XDDDDD
回 NF2player369 :  

哈哈~謝謝你 ^^

頭d....架車撞左都可以繼續行 真係神奇
其實有張灣岸卡係身未嘗唔係一件好事,起碼比起BG4,灣岸係好多地方都有得打,等 FD 消磨時間最好不過~~

BG4 都好多人睇,好似高手過招 OR 有人比挑機時

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 02:40 AM 發表
=.=個網有問題嗎?引用唔到.............................咁又呃左2分,XDDDDD

哈哈~謝謝你 ^^

其實有張灣岸卡係身未嘗唔係一件好事,起 ...

mum b刀加入街磯吹水板-w-

我都見過唔少女仔玩BG4T , 有D玩得都唔錯! 不過BG4T唔單止係少女仔玩, 而係本身都少人玩, 就算俾你20個玩車GAME的人裡面有1個女仔, 按比例計算下都俾灣岸同頭D少啦! 再加上玩BG4T玩得好, 最少都要有少少賽車知識, 例如線位, Braking Point等等, 而且又要上網去Set車, 好鬼麻煩, 所以咪比例上少人玩, 女仔更少

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 02:40 AM 發表
哈哈~謝謝你 ^^

我都認同你的講法, 有"卡"在手都唔錯, 有時玩BG4T的人玩好耐, 分分鐘有時要等成個鐘, 呢個時間去玩下灣岸都係一個不錯的選擇!
而且好似出街約人, 唔通又特意帶D匙出街咩, 而且灣岸卡可以收落去銀包度, 唔駛特登帶出來, 等人的時候, 咪可以拿出來玩消磨時間

不過小弟始終喜歡玩BG4T, 雖然同真車相差甚遠, 但係至少係一隻最接近真車的車GAMES

ELSON
我個日好似見你係9龍灣..用GTR(R34)..玩赤下~
唔知係唔係你

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 02:10 AM 發表

嘩...平左咁多....由當初既 $4...到$3...到而家既 $2 =.=;;;

xddd 講真,我初初玩既時候真係唔識得踩 brake o家!!!笑到我老公同佢d fd 死呀.......次次一過彎就炒停晒成架車 諗起真係覺得自己好白痴 ...

i started from $5........

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-23 02:10 AM 發表

xddd 講真,我初初玩既時候真係唔識得踩 brake o家!!!笑到我老公同佢d fd 死呀.......次次一過彎就炒停晒成架車 諗起真係覺得自己好白痴 ...

赤下 3:07.........請問妳用乜車呀...... .

....我用85最快先係3:20幾......
好慢呀

我嘅目標係用85行到2:59....x

( 俾我幻想吓啦....我都知F91都係3:05.....  )

===================================================
係bo....今日試吓用電腦嫁新GT-R ......好唔習慣咁快.....扭力真係幾大...............

等有錢就買...

哈哈~謝謝你 ^^

頭D.....超正........90度撞落啲邊到都可以行百幾km/h..........真係好鬼得意嫁

我都諗住叫個fd用20蚊開張爆咗story嘅車.....無聊或者同佢打機咪玩吓咁囉........
不過....等考完會考先

===============================================================

好嘢....開始多啲人喇....

原帖由 BOR 於 2008-3-23 12:24 PM 發表
我都見過唔少女仔玩BG4T , 有D玩得都唔錯! 不過BG4T唔單止係少女仔玩, 而係本身都少人玩, 就算俾你20個玩車GAME的人裡面有1個女仔, 按比例計算下都俾灣岸同頭D少啦! 再加上玩BG4T玩得好, 最少都要有 ...

唔怪之我玩極都咁慢........我乜知識都冇....
....玩BG嘅人真係好少..........
同埋唔太見人挑機..........

原帖由 BOR 於 2008-3-23 12:33 PM 發表

我都認同你的講法, 有"卡"在手都唔錯, 有時玩BG4T的人玩好耐, 分分鐘有時要等成個鐘, 呢個時間去玩下灣岸都係一個不錯的選擇!
而且好似出街約人, 唔通又特意帶D匙出街咩, 而且灣岸卡可以收落去銀包度, 唔駛 ...

我次次出街都帶匙嫁...可能因為我得一條啦...........
我覺得等灣岸難等啲.......

同埋有時我會用灣岸轉波練吓..........因為我有時想試試6-mt......成日入唔到波.....想入3就變5....2就4.....

============================================

死...連續回咗四個............希望冇事啦><

原帖由 無名氏! 於 2008-3-23 02:56 PM 發表

i started from $5........

依加成日去荃灣英皇玩一蚊
...一蚊清果條直路嘅NPC

依加先到14lv....

哈..我都係出pro機開始 果時 5蚊 4蚊咁玩.....
女仔 3分07算ok架喇....
不過你條仔 跑4字頭 真係好有興趣想知道佢係邊個....因為香港赤下跑得4字頭既 唔多....
你老公車牌係?????睇下我識唔識

得閒約出黎打下羅....仲有冇女女朋友阿...一齊打

原帖由 KMBMAN60X 於 2008-3-23 12:41 PM 發表
ELSON
我個日好似見你係9龍灣..用GTR(R34)..玩赤下~
唔知係唔係你

你可能認錯人喇.....我好耐冇係9龍灣出現...同埋 好少會用R34....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:37 AM , Processed in 0.041982 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存