2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 溫馨提示 : 誅仙online包已經推出啊。
go

溫馨提示 : 誅仙online包已經推出啊。 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

6月11日, 是誅仙online進行封測的日子。

不經不覺已經推行了兩星期有多, 而公測的日子很快就到。

沒有參興封測的玩家/版友, 機會來了啊^o^

歡迎加入誅仙online \(^▽^)/

官方網站: http://zx.gameflier.com/
帳號申請: https://gfb.gameflier.com/Billing/account/ZX/index4_ob.asp?sourceid=2&game=ZX
遊戲下載: http://hk.gameflier.com/default.htm (選取下載中心的遊戲程式下載)

可能有些玩家/版友電腦無法下載遊戲, 又或是想得到一些特別的虛寶。
溫馨提示, 誅仙online的包香港已經有售!!
所謂肥水不流外人田, 當然要先支持2000fun吧 \(^▽^)/

2000fun提供的包有: (連結: http://u.2000fun.com/?viewnews-3189.html)
。真愛信念包 12hkd  
。修真劍寶25hkd

產品名稱:誅仙online修真劍寶包

出版日期: 2008.06.25上市
售價:HK$25元

產品內容:
1.CD2片
2.手冊1本+虛寶「劍寶卡*1&開卡商城點數10點〈僅限新帳號使用〉」序號貼紙1張
海外版另有專用活動貼紙1張、防毒軟體光碟1張
海外版通訊鎖貼紙1張
誅仙主題曲歌詞DM1張

產品名稱:誅仙online真愛信念包
出版日期: 2008.06.25上市
售價:HK$12元

產品內容:
1.CD2片
2.手冊1本+虛寶「夢幻之刄或碎竹之刀〈隨機〉&開卡商城點數10點〈僅限新帳號使用〉」序號貼紙1張

海外版另有專用活動貼紙1張、防毒軟體光碟1張
海外版通訊鎖貼紙1張
誅仙主題曲歌詞DM1張

虛寶用途: [轉自gamebase]
獨家推出新手「劍寶卡」修真必備好幫手
  「劍寶卡」內含多樣實用虛寶,新手玩家創立角色後,即可向河陽城NPC「禮品兌換使者」領取虛寶獎勵,陸續達到 15 級、30 級、45 級、60 級、75 級時,皆可再領取對應的虛寶獎勵,除了有外型華麗的騎寵、素質加成的獨家武器,及實用材料補品外,還有傳說中的高等法寶「萬毒鼎」,等級衝得愈高,可領的虛寶功能愈佳,讓玩家於遊戲中打怪、闖關更為順手。

夢幻之刃和碎竹之刀是什麼東東呢.. 這個就靠轉載資料好了...xD"

夢幻之刃: [轉自誅仙資料庫]

碎竹之刀: [轉自誅仙資料庫]

對新手來說有一定的作用啊!!

2000fun分店地址:
2000FUN(北角旗艦店)
北角英皇道288號柏麗廣場51B-C號地鋪(地鐵炮台山站)
電話: 2887 0093

2000FUN(荃灣區)
荃灣荃豐中心地下A7A 鋪
電話: 2498 3168

2000FUN(元朗店)
元朗大棠道23號合益廣場2樓C11號鋪  
電話: 2443 3833

2000FUN(屯門)屯門華都商場1樓27號鋪
電話: 2440 4433

2000FUN(旺角信和)
九龍旺角彌敦道582-592信和中心M樓M44號鋪
電話: 2384 4433

不容錯過, 想公測就快人一步? 應該去買一個新手包啊^_^

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章 笑傲無雙

我屋企樓下文具店已經有得賣.....
我買左25蚊個隻

原帖由 Brian87 於 2008-6-26 20:01 發表
我屋企樓下文具店已經有得賣.....
我買左25蚊個隻

啊, 我無話其他地方無得買....

只係鼓勵版友/新玩家支持2000fun咋\(^▽^)/

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ○兔兔 於 2008-6-26 08:18 PM 發表

啊, 我無話其他地方無得買....

只係鼓勵版友/新玩家支持2000fun咋\(^▽^)/

唔該要10包拎走,入nagi數A_A

笑傲無雙

夢幻之刃...
重擊加...9級!?
沒有看錯吧...= ="

送個把爛刀要黎托

十週年勳章(賀詞)

笑左

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

一把5銀 一把1銀

原帖由 最強之師 於 2008-6-26 20:52 發表

唔該要10包拎走,入nagi數A_A

您跩啊您, ngai個名都串錯..

原帖由 φ夙緣φ 於 2008-6-26 21:21 發表
送個把爛刀要黎托

.. a_a 有玩封測可能知道作用唔大。
但對新手黎講可能係好武器呢。

我上一d非官方網站有新手玩家指出重擊可以+7x...
有無用就見仁見智啦^_^

十週年勳章(賀詞)

柒左Tim,人少少冇人見到既

我要買包包唷><找不到有地方有包包賣...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 最強之師 於 2008-6-27 06:58 AM 發表

可惜 比我見到

ok..7仔有冇得賣??

原帖由 最強之師 於 2008-6-27 06:58 發表

我見到喎但係= =+

原帖由 YuNG爺 於 2008-6-27 08:33 發表
我要買包包唷><找不到有地方有包包賣...

笨yung爺\~/您唔係同啊邊個去荃灣2000fun買既咩\3333/

支持2000fun!!\(^▽^)/

原帖由 wonghoishan 於 2008-6-27 13:33 發表
ok..7仔有冇得賣??

... 呢個我無留意wor...
不過屋企近5近2000fun= =+?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ○兔兔 於 2008-6-27 03:33 PM 發表

我見到喎但係= =+

笨yung爺\~/您唔係同啊邊個去荃灣2000fun買既咩\3333/
支持2000fun!!\(^▽^)/

... 呢個我無留意wor...
不過屋企近5近2000fun= =+?

原來我做左二打六

原帖由 TiN洛 於 2008-6-27 15:47 發表

原來我做左二打六

....

.....

... 我唔記得左係邊個嘛/3\... XDDD

原帖由 凍檸 於 2008-6-26 21:49 發表
一把5銀 一把1銀

拎完賣左佢= = 新手難當...xD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:46 PM , Processed in 0.035425 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存