2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 6 點果場防戰唔知有無人感到羞恥?[手痕罵戰者勿入] ...
樓主: 瑋少
go

6 點果場防戰唔知有無人感到羞恥?[手痕罵戰者勿入] [複製鏈接]

笑傲無雙

你呢個戰場可能係唔理想.但係差唔多時間係另一邊攻藍國都唔差
唔理多唔多新手
戰場上面既人就算幾勁.你唔同人配合都無用

原帖由 淚。薄荷 於 2008-7-2 09:13 PM 發表

我諗其實樓主開post都係想紅國好先講個問題出黎討論即
不過我諗樓主未必明白召龍既條件係主城淨下3分1血
召龍係己方處於弱勢下絕地反擊之法
所以…召到龍係咪代表win硬? 非也非也

每個國家都會有新手…我亦希 ...

hehehe .. 老手..  個個都係xd   
我不是 .. 只是一個新手
草草姐 ... 來拍點我地新手吧 xd
紅國靠你了 xd

id : 月野兔

原帖由 HEizzzzzz 於 2008-7-2 09:16 PM 發表

你係咁話佢地新手唔識打 ..  其實我又唔見得你幾勁 @@"

如果你覺得你講廢話有用既.. 你就繼續啦 !!

仲有問多句 勁人先有資格開POST 去講依D問題@@"????

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 09:18 PM 發表

老手就唔敢當 為紅國好都唔敢話係
我只係想 新手多D爬文 起碼唔好10個有9個低LV(唔係指新手咁簡單)
都死衝亂衝減國力 水晶就個個都留響身到 收水都唔俾人
睇下個版圖 就好無奈...

既然不是為紅國好而開post的話…我不妨直說一下…
抱歉我們絕不會為某幾埸(我地冇份參戰)輸掉既國戰而感到羞恥!!

國戰一定有輸羸… 我唔認為贏一定係某d人既功勞(出龍果d)… 輸就一定係輸新手
我眼見紅國有一班有心有力既老手… 正係好積極咁培訓緊自己會內既新手
我想問你係話新手唔爬文… 唔乖乖地出水俾你之前… 你為我地紅國做過d乜?
come on 我不要再見到d咁影響國家士氣…影響團結性… 嚇怕新手的post… 明冇?

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 06:59 PM 發表
國戰 唔好話人地勁唔勁 講下自己d人既質素先
我收水起野 10個有9自己都唔易
唔易都算啦 我易 有d拒絕有d就同你浪費時間
ok 慢慢等 我就唔見戰場都咩多左 但d水去晒邊?

http://i320.photobucket.com/albums/nn3 ...

識玩既好小上 唔識玩既就成班上
我叫D人放水晶比我擴又唔比
嘩 個個跑去死 無血返主水晶回哦
人才爆了

我都想問句,淚。薄荷小姐你又為過紅國出幾多力?
討論幾句就會影響士氣概話,心態上連討論都唔做又何來會進步?

有邊隻game會冇新手
唔係人人都有cb acc玩過
樓主都可以考慮下開個公會培育下d新手
各大小公會亦都可以主動搵d新手加入

國戰係長久性的
唔係以一場定輸贏
今仗輸了 羸左經驗已經足夠

現時依家連討論幾句都可以變成,輸左搵人鬧概字眼,我睇到第一刻的汗."
難道每次出新TOP都要係讚?話佢點勁點勁?下次點樣點樣 就會變勁?
我諗係適當時候作一個討論先會有進步嚕 . 每件事出發點 唔好用自己果套去寫出黎.

打機姐......
唔好嘈啦.....
輸一場都係戰略黎.......
無論點輸、輸成點都好....
遊戲就係有第2,3,4,....個機會比你再打既地方
加上,game有踢人功能........
見到佢阻住個戰場.......咪踢佢lor
最緊要唔好內訌
樓主都係發表意見,唔係想論D乜

原帖由 罪o光 於 2008-7-2 10:20 PM 發表
我都想問句,淚。薄荷小姐你又為過紅國出幾多力?
討論幾句就會影響士氣概話,心態上連討論都唔做又何來會進步?

你有冇玩封測?
你知唔知有幾多人係因為成日比人話佢廢所以轉左國?

原帖由 淚。薄荷 於 2008-7-2 09:48 PM 發表

既然不是為紅國好而開post的話…我不妨直說一下…
抱歉我們絕不會為某幾埸(我地冇份參戰)輸掉既國戰而感到羞恥!!

國戰一定有輸羸… 我唔認為贏一定係某d人既功勞(出龍果d)… 輸就一定係輸新手
我眼見紅 ...

我開POST 都無話新手唔新手 老手唔老手
我唔明點解你要拉到去依個問題上面
如果係老手先出得聲 或者 有意見既
我唔開POST囉 OK?

依家我想問樓主有指名?吊人嗎??

知唔知乜野叫討論,就係有你咁概心態攪到幾多人覺得廢概唔可以出黎講野

只可以睇,咁就可以改變士氣? 唔出聲 唔好討論 咁概話 連讚人都唔好拉

原帖由 罪o光 於 2008-7-2 10:24 PM 發表
現時依家連討論幾句都可以變成,輸左搵人鬧概字眼,我睇到第一刻的汗."
難道每次出新TOP都要係讚?話佢點勁點勁?下次點樣點樣 就會變勁?
我諗係適當時候作一個討論先會有進步嚕 . 每件事出發點 唔好用自己果套去寫出黎 ...

請看以下原文… 我幾時有話唔俾人討論?
但討論有分語氣跟輕重… 我只係覺得樓主一面倒傾向話召龍既人有咩唔識… d新手有幾唔掂
但事實上召龍既時候已經踏入敗局… 龍是否可以一定可以起死回生? NO!
如果我後來回POST講既語氣重左… 如有得罪請多多包涵

但我想指出… 我並不同意樓主所講既主題… "為某埸戰敗了的國戰感到羞恥"
如果為某埸國戰輸左而開post走出黎話人… 話新手… 有咩意思呢?
有邊個國家會冇新手坐係主晶回血?
如果新手有咩唔識教到既咪教囉
我相信一個人可以做到既不多
你問我有咩實質既野做了出來? oh 我可以答你冇

但至小我就算輸左國戰都唔會周街話人唔識玩orz
我相信除左批評… 還有其他可以做既事

原帖由 淚。薄荷 於 2008-7-2 09:13 PM 發表

我諗其實樓主開post都係想紅國好先講個問題出黎討論即
不過我諗樓主未必明白召龍既條件係主城淨下3分1血
召龍係己方處於弱勢下絕地反擊之法
所以…召到龍係咪代表win硬? 非也非也

原帖由 sSnAkEe 於 2008-7-2 10:46 PM 發表

你有冇玩封測?
你知唔知有幾多人係因為成日比人話佢廢所以轉左國?

哈 我笑左
如果俾人話兩句就走 果個人本質都唔好得去邊
仲有唔提出問題就係為左人多
人多就勁晒?人多 國家就強咖啦????
人既質素差 人多又點?玩人海?人海都係要團結
依家紅人既質素係各自為政 OK?

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 10:53 PM 發表

哈 我笑左

我唔認同你既講法
起碼呢家係紅國係有幾個團 ..  佢地都係合作關係
並唔係你所講既各自為政 OK?

原帖由 淚。薄荷 於 2008-7-2 10:51 PM 發表

請看以下原文… 我幾時有話唔俾人討論?
但討論有分語氣跟輕重… 我只係覺得樓主一面倒傾向話召龍既人有咩唔識… d新手有幾唔掂
但事實上召龍既時候已經踏入敗局… 龍是否可以一定可以起死回生? NO!
如果我後來 ...

哦 原來係咁既意思
咁唔該你睇下我既原文
最後果到 我都只係純發洩一下
如果你話你無做過咩野貢獻
我想問 係唔係 你可以講野
我就連小小發洩既權利都無呢?

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 10:58 PM 發表

哦 原來係咁既意思
咁唔該你睇下我既原文

你篇所謂既原文 次次都加左野甘

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 10:58 PM 發表

哦 原來係咁既意思
咁唔該你睇下我既原文

當然… 如果你講到發洩不滿權利… 當然你有… 請隨便發洩

但我好像是看見以下的標題才進的
6 點果場防戰唔知有無人感到羞恥?[手痕罵戰者勿入]

如果你標題寫明純發洩用…那OK
但如果是希望理性地討論是否有人感到羞恥
我想講… 我沒有…

原帖由 lkl_klkl 於 2008-7-2 10:56 PM 發表

我唔認同你既講法
起碼呢家係紅國係有幾個團 ..  佢地都係合作關係
並唔係你所講既各自為政 OK?

睇完 我又笑左^^
起碼有幾個團?幾個團已經代表左成個國???
仲有"合作關係" 我想問下 國戰唔係已經係"合作關係"攻打外國咩?
紅國就靠幾個團就代表左 紅國人 唔係各自為政????

原帖由 瑋少 於 2008-7-2 10:53 PM 發表

哈 我笑左

哈哈=]
你笑我又笑
洗唔洗你教我玩fez要團結?

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
我封測攪緊合作啦~
果陣3大團都係list入面
where the hell are u?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:51 AM , Processed in 0.036447 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存