2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 6 點果場防戰唔知有無人感到羞恥?[手痕罵戰者勿入] ...
樓主: 瑋少
go

6 點果場防戰唔知有無人感到羞恥?[手痕罵戰者勿入] [複製鏈接]

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

原帖由 難民無衫著 於 2008-7-3 01:09 AM 發表

thx 你既提示 啜~

唔洗客氣!!我都有1分入袋

哦?
難民嗎?
有點掛住你們
在綠國生活好嗎?
其實同你地溝通左之後覺得你地其實唔錯
又何必扮到自己好無品禁呢
溝通係可以將誤會解開既
不過依排成日waiting
都無得上場玩下.....
打杖用全頻吹水好好玩XXD
虎眉(虎女)上

原帖由 難民無銀用 於 2008-7-3 00:45 發表

真係識吹水~ 艾魯高地果場 你同 優彼德 同好多炎鳥都有幫手  守地~ 你竟然話冇參加@@?..哈哈..

結果就係 大勝左你地 1.5條血~ 你地所謂既無堅不催 結果慘敗左俾藍+綠國聯軍~ 呵呵..幸好你地每次輸既仗

個 ...

藍錄聯軍?究竟係人地想同你聯軍定係你地自己入去抽水呢
不過你地幾隻小老鼠真係要多謝藍國喇

唔好罵戰喇
之前封測已經罵夠了囉~~大家團結合作才是力量喔  支持你地

原帖由 華倫天奴 於 2008-7-3 06:46 AM 發表

藍錄聯軍?究竟係人地想同你聯軍定係你地自己入去抽水呢
不過你地幾隻小老鼠真係要多謝藍國喇

你這是在讚揚我地嘛
暫時我打7場全勝

哈哈~
好好笑~你地好似點名咁~國戰剩係睇有無peter 咖啡~有就一定係主力全出?xd
至少我出左街無打...(被踹飛)
如果你地想咁玩既話一定有排玩~xd
玩戰爭遊戲都要場場影灑相post出黎~
人地既反應係點我唔知~但我只會一笑而已~
難道每次都要影相?
雖然一直聽說你們有問題~但我一直想自己觀察作出判斷~但今次我失望了~
所以cb我也有跟過難民打仗~cb最後那晚你們和松本秀人說最後一晚要攻藍國本土我亦有跟你們一起
可是之後攻下3地後藍國默戰猜頭反攻時全部失蹤了...剩下一少部份人有努力守~一地一地地退守~
那時你們又在哪?
在準備轉國攻回紅國然後每次打贏都進來POST 相嗎XDDD
你們的恩怨我不清楚~不過我至少不會進我的故國"串"xd
不過如果你玩既目的就係咁既話~請不要停xd
為大家帶來歡笑~
小丑也是很偉大的~

係人都有新手既時候,你1玩就識玩?
唔識咪學,輸係正常無人會永遠贏
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:38 AM , Processed in 0.027882 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存