2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 《伊希歐之夢》軍團區 (春) ~零式幻想~本人唔玩換人招人 請關這個帖 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rayha2k
go

(春) ~零式幻想~本人唔玩換人招人 請關這個帖 [複製鏈接]

其實玩下分身做下生產系都幾好玩, 我依家想做特大背囊, 四周圍去打材料都幾好玩

嗯, 其實係, 我隻礦工一開始都係為咁先整.  不過呢家唔玩其實唔係因為覺得悶.  我相信我寫左咁耐都無寫過一個悶字.  不過睇前景真係好黑暗.  如果gc唔改番exp到最後留係eco我相信只有剩番幾種玩家

1 - 爆肝星人 (3456 開, 3魂打手)
2 - 幣商 (無視遊戲, 只想從中淘除利益)
3 - 外掛 (唔想練工, 但又想打 pk o既 人)

我自己想一想 "以目前進度, 要升到85 都要打 70 遺, 不死城或 光塔同幾個場地, 幾種怪 好似機械人咁打半年都覺得心寒.  依家唔悶但唔代表我會去做呢d 野.  加上我鍾意pk, 然而d人要玩3魂打手.   所以先放棄.  我唔想再練兩隻劍只為憑依.

呃!凝唔玩啦囧
唔玩唔緊要,你開心就得啦,不過要得閒黎吹水wo^^V
我地會係game等你嫁><!
話說我玩落去其實是為左著靚裝,呵呵
好好彈結他啦-v-話你知,其實我學古箏的-v-||||好唔岩我啊呢|||

玩過星曲WEB

haha~聽到你咁講我好感動呢~ 其實玩game都係為左大家開心~大家互相幫助~團結就是力量~這是玩online game 的特性ma~
副本都係玩星辰先知咩黎, 係一個地方, 只有自己團隊打怪打王, 冇其他人搔擾既系統, 類似我們的無限回廊咁lor~不過打怪空間可以由玩家決定, 兼唔會有其他外人進入, 魔獸既副本系統就最出名, 你可以去了解下~
我亦都好榮幸入到你們公會, 認識到你們真係好~ 因為開始時我睇好多人玩ECO都係為左金錢利益(收錢帶升最過份...仲要有D呃人), 但呢個會好團結, 我玩得好開心, 而且係上班族公會, 唔會有爆肝魔人, 所以我喜愛我的公會~希望有機會再同你一齊玩la~

玩過星曲WEB

haha~凝加油學結他la~我都有D音樂天份ga~鋼琴有5級架~~(應該係5級ja.....)
我都好鐘意著靚衫架~ECO有好多衫著, 成日去D攤子度試衫~下次我要換件鍊金師轉用衫~!未見過有人著, 唔知靚唔靚呢...
係呀~張哥~我都好鐘意背住個特大背囊週圍執垃圾~但冇左你同凝帶路同擋怪, 白衣補血and 雙, 邪放法術, 我都唔可以咁輕鬆咁執垃圾lu~

嗯.  嬌的做型好cute @@ 簽名o個個.  當然係一個好團黎, 我收人前都同每一個人傾下計先決定收唔收, 除左之後團友話想俾佢朋友入外.  我睇人非常準的 =.=+ 唔好睇少我.  其實亦可以話我對朋友要求非常高.  玩實都係一樣, 俾我稱得上朋友的真係少之有少.  你地以後有咩事就搵文遠 啦 ~_~, 依家佢最大.

嗯, 個個都貪靚, 正常o既, 好似我都花左20 m 去合我依家著緊o個件.

我估除左今晚會去搞下轉副團長o既事外都唔會再入game, 不過應該會入呢度, 同msn.

我好鍾意聽鋼琴, 小提琴, 同結他.  但亦都好鐘意一d 好激o既快歌.

古箏! 囧.  嚇了一跳, 不塊為邪邪.  連玩o既樂器都特別過人.  剛select 你白左o既地方先見到.  好在我係IT人黎, 如果唔係米唔識睇?

回復 265# kennytweety 的帖子

放心, 我同天使都會繼續玩
雖然我lv比較高, 但我唔係爆肝星人來ga, 只係劍客打怪比較容易同快

如果你地打怪升lv打到悶/辛苦, 可以搵我帶下都得ga

玩過星曲WEB

好呀~張哥~我會搵你帶我升架la~
我見到好似有2位留言者想入會wor~咁凝唔係度邊個負責收人呢?
我希望公會可以有齊所有職業, 有個職業長~但好似欠缺商人同礦工tim....仲想搵礦工幫打D稀有礦石tim....

礦工我升緊 @.@
你有咩礦石想要?

回復 266# rayha2k 的帖子

啊啊,被發現了-﹏-"
學了有3,4年了
叻仔凝凝!獎勵你一粒綿花糖0﹏0

玩過星曲WEB

想要個乳白色結晶3~用黎做紫水晶~

呢d 技術難唔到做programmer o既我 ~_~

嬌 你要既我可以比你 我仲有少量= =(收極都收唔夠研磨劑)

我當初玩eco係因為 星 雪 同 凝, 加上玩果時大多數人都係走去升lv (職業唔平衡 就如凝所講咁 我打死一隻 人地都打緊第3隻 ), 想搵fd升寵 / 擺po影下相都比較難, 小朋友比想像中要多. 不過個團其實幾好, 起碼係裡面我覺得幾開心下.
雖然我會少玩好多 不過都會不時on下 (繼續潛水 歡迎斷正~ ~)

研磨劑好易整... 打多d  鵝卵石比我就ok

玩過星曲WEB

thanks CY~ 咁係game度見到你時再問你拿la~~

昨晚歡送凝雖然唔捨得, 但都算留下美好回憶, 幾開心(尤其縱火果part~~)影左D相, 雖然唔係好靚~但都值得留念~遲D放上黎俾大家睇~

嗯, 超低死o既放火燒艇 ~___~

文遠, 我諗你要開過一個新帖招人.  因為我唔搞呢個帖o既話你招人會好唔方便

= =" i am a firewoman

~_~ 有消防係女性架咩?
--------------------------------
琴日最後都無無講去唔去bbq, 不過天氣咁熱其實去bbq都幾係野.  咁如果唔去bbq 咁可以去邊?  無咩地方可以任坐傾計.  不過唔搞都無咩所謂o既, 我都怕出左去俾人話老 ~__________~
--------------------------------
不過點都好, 今個星期我應該會同cy去睇 batman (唔知星去唔去) 有興趣一齊去可以開聲.

玩過星曲WEB

hihi~~頭先係暴力美學度見到完來飛空艇可以合成ga wor~!!咁咪即係唔駛係商城買都可以有飛空艇?!
在這邊敎大家該如何製作飛空庭:
觸發條件需要角色LV30以上 名聲10以上 該伺服器玩家收集5萬個杰利科藥水
攜帶下面各種材料到帕斯特街道南方的「飛空庭職人」這邊就可以製作,材料可以分多次給予該NPC
湊滿所有物品後便可取得「飛空庭鑰匙」,到任何一個「飛空庭」港口內使用鑰匙,便可傳送到自己的飛空庭上。

製作飛空庭所需材料:
飛空庭基臺x1、舵輪x1、飛空庭引擎x1、催化劑x1、飛空庭齒輪x1、飛空庭旋轉帆x4

材料取得方法:

方法一 由商城購買獲得

方法二 跟飛空庭職人附近的「闇黑商人」購買 (目前台版闇黑商人並無販賣)

方法三 由各種物品組合而成

方法四 由阿伊恩市的下層的唐卡的飛空庭匠人每天發放
流程:玩家要去阿伊恩市的下層左上方尋找一名叫唐卡的飛空庭匠人
在周一到周五的時間裡 他每天都會發一個部件給大家

飛空庭匠人會依照下面順序發放給玩家
飛空庭基臺、齒輪、舵輪、引擎、催化劑
另外主帆他並不會發放需要玩家自行製作 (雖然要花點工夫和錢 )

飛空庭各組件取得方法

飛空庭基臺製作材料:麵包樹樹幹x1、木質基臺x1 (木材加工LV3)
舵輪製作材料:集裝箱1掉落、集裝箱1開啟
飛空庭引擎製作材料:活塞x1、破損的引擎x1、機油x15 (機械組合LV3)
催化劑製作材料:螺絲x20 、破損的催化劑x1、機油x15 (機械組合LV2)
飛空庭齒輪製作材料:集裝箱1掉落、集裝箱1開啟
飛空庭旋轉帆製作材料:結實的繩索x5+木材x5+防水布x5+原木x1 (道具精鍊LV3)

我開左新軍團貼la, 大家請去新貼度留言la

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-7 06:32 AM , Processed in 0.087265 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存