2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 好彩我無再玩落去
樓主: lol000
go

好彩我無再玩落去 [複製鏈接]

好多傻仔拎 MMORPG  同 Casual Game 比

根本就冇得比

MMORPG 就係要追LV , PVP , 打怪 , 儲裝備

Casual Game 就唔駛追lv , 輕輕鬆鬆玩

想輕鬆, 靠技術 ? 玩casual game啦

玩online game 同現實一樣係弱肉強食
不嬲好多game都係玩lv嫁la 唔係要個lv泥做咩
另外,ms無疑係要洗錢先勁,細界上無免費午餐
你唔中意咪走lor,想玩的人大有人在,你唔須要係到up呢d野
最後,無付出邊有回報呢

同埋,免月廢game 係咁earn 錢 
要你買點升lv 唔係人地點經營

原帖由 白癡的星星 於 2008-7-11 12:55 AM 發表

我真係好唔明啦…我好想有人解答我…
點解玩game要玩到請代玩…
請代玩…lv唔係自已升…
簡直好似把自已個ac送比人仲要自已比錢咁…
仲有1d比幾千蚊買ac返 ...

唔通…就係為左10大呢個稱號去追逐…而要長期唔訓?

你都識講唔通長期唔訓-_-甘為左lv請代代好正常
用錢換時間同lv好正常
一千幾百平過買符其實

隻隻game都係要用$玩
墨香都唔係例外
遊戲公司係要搵$ 但唔係要呃$
墨香隻game係好玩 所以有人肯比$玩墨香
雲起搵到$ 計返個ser要保養呀修理d$ 仲有gm d人工
仲有ga$ 雲起都唔會幫我地搞下d活動la
唔係我地d玩家點會吊3吊4?吊黎吊去?
開post吊雲起都要打字lo

原帖由 Ryu46 於 2008-7-10 01:20 PM 發表
別人怎麼花錢是別人的事

不過從你的言論看得出來你以前玩的時候被人欺負得很嚴重-_-

對對對-,-....
你看似有個不愉快的童年

原帖由 你好我好 於 2008-7-11 09:16 AM 發表

天龍吾係lo  無錢人一樣有生存空間

之前我隻人50lv冇石   都打死左件70成物石

你話70lv 打死幾十個90lv 根本冇可能

同埋都冇幾十個90lv出現

吾好吹咁大     

仲有 ...

唔知你係咪真係常有玩天龍 我無必要吹水
50贏到 70  除非你心法高過佢好多  佢只入1級石 就可能得!
北服有幾十個9xlv
天龍北服有名〔70lv 全身6級石 18m血 3m防 3m幾攻〕 對  〔90lv無入石多數 2m血 7千防 1m攻〕   你自己識計啦  一打十幾點會無可能
因6級石 同 3級石  郊果差太遠  所以無錢 =弱者!
===================================================================

唔想係度講天龍野

墨香算好  同lv 窮人都打得贏有錢人

因你點食付點勁裝 都係幾千血 對方都係2-3招 殺死你  睇下邊個出招先姐!

墨香就算點窮都要食輕公付  如果唔係無人組你升的!〔這必洗點數〕

點玩係人人都唔同

邊隻online game唔係升lv?就算係單機RPG都係要升LV啦

好似上面個位咁講,俄羅斯方塊可能岩你多D

冇買點都可以勁,睇你點配點,但LV就一定要有咁上下

爭場同現實搵工一樣,技高者勝

現實都好多競爭,你懂事個陣唔了結左自己先?

同埋睇你講D野,應該係俾墨香弱肉強食世界淘汰左既人

原帖由 lol000 於 2008-7-10 12:19 PM 發表
第一:難升到爆  打機日日為追lv,升到自己咁辛苦,為乜?
第二:唔用點數玩根本就係廢.....成條街都係點數人,講得難聽d,即係金錢戰士???有咩好玩

e兩樣野唔講

最煩既就係搶場,搶王,霸場
...

你真係講黎都無為 =.=
講到自己好鬼醒咁 唔想玩咪唔玩lo  
洗唔洗咁講野 野到全部墨香玩家仲膠過你咁
你頭2個理由都真係膠
第一: 如果隻game易升個個爆lv有乜好玩,緊係要有個比較先會玩落去.
        好多隻game都係為左追求lv同埋技術.就算你玩勁舞都要練啦 (有邊隻唔洗練架呢?)
        好一個為乜.玩game緊係為左開心.輕鬆(你咁問不如唔好玩online game)
第二:玩點係你自己決定.想勁d咪買點 唔買一樣可以玩架 同埋你低lv洗鬼買點咩=.=有裝你慢慢打咪算lo
       玩點好多都係高lv or 唔識玩既人 or 以搵錢為主既  你低lv玩都係為左慢慢玩開心姐
你話亂殺人e d(你跟本就唔清楚隻game)亂殺人既多數唔會係高lv d人係用殺人ac
用正身唔係嗌交既都唔會亂殺人,你無惡既話你玩d裝點會爆呢?點會分分中無呢,你著住又唔係放係身到比人搶
開紅係e隻game既系統之一 每個系統都有好同唔好(你唔敢用就唔好話唔好)你一樣可以開紅殺人架 但你唔夠班都無計

我認同雲起係做得唔好 但我覺得墨香係一隻好game
你話玩墨香果d係膠仔 你玩過一個月咁你係咪膠呢?
(玩足3年果d,,,,真係唔比個膠你都唔得)<--每個人有唔同喜好 你唔中2都唔可以話人玩墨香係膠架
你唔中2咪唔好玩 罵隻game點解要話埋d玩家呢?你先係真正的膠
玩3年果d緊係覺得隻game玩得過先玩咁耐啦...
過左3年人數都唔係少得離譜就知墨香e隻game唔錯係雲起既問題姐

每隻game都唔係完美,如果隻隻game都用你e個角度去講既話 咁無一隻game岩你玩

基本上 係墨香玩你  唔係你玩墨香

我相信你玩過GAMEONE既GAME之後
雲起已經算好
首先雲起有bug 有外掛都會立即維護修正
gameone?食撚屎 如果你地有玩天龍呢隻game
就會知道有咩叫王技外掛 就算你d裝好神 都係食屎
同埋佢唔會立即修正 果個掛到高哂lv
錢 呢d野見仁見智
唔通人地唔出點卡?收入係邊呢?

原帖由 京悟 於 2008-7-12 12:39 AM 發表
我相信你玩過GAMEONE既GAME之後
雲起已經算好
首先雲起有bug 有外掛都會立即維護修正
gameone?食撚屎 如果你地有玩天龍呢隻game
就會知道有咩叫王技外掛 就算你d裝好神 都係食屎
同埋佢唔會立即修正 果個掛到高 ...

睇黎你好撐雲起…
點唔係一定要買
如果你係指收入的話
我真的寧願佢係一隻比月費既olg
如果唔係高lv無符 點升?
比錢買比到一個月比成萬銀打機
你估我係微軟老版呀?
當然我都唔想比錢玩fez咁waiting
人地日本PSU開ser死左ser都送返半年月費
雲起死ser你死寵無經佢當你吹毛筆
百寶甲無左鐘當你抵死
見外掛搵gm無3個鐘都唔見人
有bug有外掛佢修正?
係就唔會搞到墨湘通街紅人殺人啦
就算雲起比爛燈好
佢都係1d都唔好

原帖由 Ryu46 於 2008-7-11 12:49 PM 發表

你都識講唔通長期唔訓-_-甘為左lv請代代好正常
用錢換時間同lv好正常
一千幾百平過買符其實

之不過你都間接既害緊人
你話我都識講 你都係無回答我既問題
我而家問多你一樣野
lv 佢究竟係d咩?
你究竟為左咩咁努力?
你究竟為左咩咁用盡自已既財產去換取返黎?

原帖由 白癡的星星 於 2008-7-12 01:44 AM 發表

之不過你都間接既害緊人
你話我都識講 你都係無回答我既問題
我而家問多你一樣野
lv 佢究竟係d咩?
你究竟為左咩咁努力?
你究竟為左咩咁用盡自已既財產去換取返黎?

我唔覺得千幾蚊係用盡自己財產-_-".......可能對你黎講係掛...?
我只係覺得係用少少錢去換時間會比起晒晒d時間係升lv度好.
同埋高d lv自然有高d lv樂趣,既然今日我對墨香有熱誠,但我又冇乜時間打機,比錢請個代代好正常
lv唔代表d乜但如果冇lv就乜都唔得,呢個係好現實的~~~0.0

原帖由 lexbe 於 2008-7-11 09:50 AM 發表
好多傻仔拎 MMORPG  同 Casual Game 比

根本就冇得比

MMORPG 就係要追LV , PVP , 打怪 , 儲裝備

Casual Game 就唔駛追lv , 輕輕鬆鬆玩

想輕鬆, 靠技術 ? 玩casual game啦

咁又唔係ga
有d game玩枝術 如果你點玩枝術都玩唔好
咁去玩d升lv game lo

原帖由 無限乂浩 於 2008-7-13 01:42 AM 發表

咁又唔係ga
有d game玩枝術 如果你點玩枝術都玩唔好
咁去玩d升lv game lo

yes...eg-cs,勁舞<--呢個點玩都玩唔好...orz...

原帖由 Ryu46 於 2008-7-12 04:26 PM 發表

我唔覺得千幾蚊係用盡自己財產-_-".......可能對你黎講係掛...?
我只係覺得係用少少錢去換時間會比起晒晒d時間係升lv度好.
同埋高d lv自然有高d lv樂趣,既然今日我對墨香有熱誠,但我又冇乜時間打機,比錢請個代 ...

"lv唔代表d乜但如果冇lv就乜都唔得"呢句你咁肯定無錯…?
唔知你係咪個d比人爆左ac就跳樓個d呢?
對墨香有熱誠的人必定不會請代玩 我可以肯定
只有那些沒有實力之余仲要左頭左勢既人先會請代代
有熱誠?唔好講笑啦
有熱誠既人會介意時間?
佢地玩既時候早就忘記時間 會介意?
你要去請代玩為保住自已既LV…莫非你害怕失去自已lv之後會失去愛情同友情?
當然呢d野我唔知
高lv有高lv既樂趣我真係唔知
之不過如果高lv係為蝦低lv覺得踩住人地係一種快樂既
恕我直言:你連卡倫都比唔起!
如果要講現實的話
現實就係永遠只係識得玩樂既人唔會有成就
守係樹下面等兔仔到既人唔會有收獲
幫助貧窮既人永遠都比笑著貧窮既人高尚
你的一句"可能對你黎講係掛...?"足以表現出你既無知
千幾蚊對一個貧窮既家庭足以等於一個月既生活費
係你無錢最需要錢既時候
一千幾百足以令你生存下去
無咩時間打機的話絕對可以唔玩
邊個話打機係必需嫁…?

只能說一句  . 凡事兩睇 .

有好多野想打出黎 , 但上完班太累又不想打 .

原帖由 lol000 於 2008-7-10 12:19 PM 發表
第一:難升到爆  打機日日為追lv,升到自己咁辛苦,為乜?
第二:唔用點數玩根本就係廢.....成條街都係點數人,講得難聽d,即係金錢戰士???有咩好玩

e兩樣野唔講

最煩既就係搶場,搶王,霸場
...

同意同2個
食錢食到無能
高LV扮大佬
之後搶場個D
無左個D...隻GMAE就會連小小樂趣都無
墨香最好玩既都係打交

有錢人唔係玩咩online game都著數d咖咩
之前我玩魔力 , 我都係放點數買寵姐
玩墨香唔使用點
你用88蚊買張350去放都有3xxxm啦
當然雲起佢冇叫你一定要比錢先玩到
但係有錢一定係著數d
我返工出糧有五分一都拎黎買點數
我lv唔高但係我就係鍾意d裝勁過人地同lv
咁你覺得有冇問題?

已經唔使比月費咖喇
降低小小要求啦

ps. 個人意見 , 唔鍾意睇完就算 , 唔好x我

講真句呢隻game真係冇咩技術可言既
唯一既技術可能就係鬥多$lo
咁你用得$多 就梗係勁d架la
如果吾係鬼有人出糧比雲起咩

回復 白癡的星星

我絕對同意你
如果比我選擇
我真係希望墨香係一隻月費遊戲
好似我咁 我之前玩天外
有時我好彩打到一隻永久不壞座騎
係會頻個到叫:我打到xxx座騎la
d fd就會咁同我講:恭喜晒你呀~
我果時真係好開心 仲回城去認叻下
呢個月費遊戲既優點之處
之後無奈免費遊戲霸佔市場
天外開左免費ser
我去商城睇下d物品
見到d座騎要用點買
比著你用十幾廿點去一隻寶物 搞到周街d人都係差唔多
定係比你打到寶 之後d人會鄧你開心?
收費game好處就係:比左月費 之後果一個月係玩技術 玩運氣 人人都係咁
免費game:係咁買符 好快上到6xlv
如果你係認真玩果隻game
收費game """""""""一定"""""""""比免費game省錢
收費game你努力過人 一定可以追到人地lv
免費game 就算好高lv 都會比一個金錢戰士"高速"追到你lv
墨香都唔例外

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:06 PM , Processed in 0.043537 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存