2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero ☆★ 風火山林澄清 "魔法師"所講GE野(有事件經過)【有相 ...
樓主: 風火168
go

[其他] ☆★ 風火山林澄清 "魔法師"所講GE野(有事件經過)【有相證明洗版】★☆ [複製鏈接]

原帖由 陳chicken 於 2008-7-26 17:46 發表
我支持你......唔通自己團入同一個場打有咩意思 就係為左幫番自己人
有時我個團都會一齊踢d新手走

踢新手做咩??
佢阻住你d 團入??

原帖由 MBF-M1 於 2008-7-26 17:51 發表
自己隊員d水比自己隊員 出死0
好正常啦  
唔通比街人先叫正常

街人唔係自己國既? 同你打國戰既唔係戰友??

原帖由 jackaltoto 於 2008-7-26 17:56 發表
唔比咪唔咪水人囉 仲要係度吹水 賤到冇人有

請正面回答問題

原帖由 lonelyhuman 於 2008-7-26 18:07 發表

但係你又唔知佢出死0黎做咩~.~可能佢只係去攪事呢??
我覺得至少比自己團既人會有D保證

有你依句得啦, 可能風火山林 d 人都係出死靈搞事呢~
我出唔出比佢地好??

原帖由 commander2620 於 2008-7-26 19:18 發表
係過d狗西係2kf到講鳩人壞話姐, 我都支持風火山林

請正面回應問題, 講粗口我唔覺得你特別有道理 =]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你係魔法師個會呀
入黎攪事 死撚開啦

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

洗版= =?我睇到張相得一句=3=?(我唔係幫佢)
可能你洗版ga定義同我唔同- -

話說樓主澄清野 都唔講粗口
反而成班 係度爆粗....

原帖由 commander2620 於 2008-7-26 22:02 發表
你係魔法師個會呀
入黎攪事 死撚開啦

原來你唔識字, sorry 阻左你咁多時間

原帖由 ★小Cake☆ 於 2008-7-26 22:09 發表
洗版= =?我睇到張相得一句=3=?(我唔係幫佢)
可能你洗版ga定義同我唔同- -

話說樓主澄清野 都唔講粗口
反而成班 係度爆粗....

先唔理魔法師有冇洗頻
我淨係有興趣知
"風火山林" 成員有冇做過 魔法師所講既野
大家都有眼見, 我就唔再多講啦

ps. 我真係黎攪事既

樓上既做咩要搞事?

好型0.0?定係你有精神分裂@@

而家係人地既事 唔係自己國既事 加把腳埋去做咩

你唔覺得自己好弱智咩 仲要話自己特登黎搞事

你係潮童? 唔好對住我同表情符號 成個傻仔咁

而家成件事都未搞清楚就係度四圍撩起火頭 邊個唔岩?

見到個post真係笑爆咀 咩有相証明洗頻 得果一句 洗頻?? 你d定義咁奇怪ge??
樓主潛左咁耐 肯認講大話未呀

回復 65# fai20072007 的帖子

大佬牙= =
電視都有話求雙嬴
而家你地狂爆粗
有排都未完la
都係fez的人姐
如果條氣都係唔順咪場見lor ----敵國
一係就自己人出自己水lor (信心保證)----同國

原帖由 fai20072007 於 2008-7-26 22:29 發表
樓上既做咩要搞事?

好型0.0?定係你有精神分裂@@

而家係人地既事 唔係自己國既事 加把腳埋去做咩

你唔覺得自己好弱智咩 仲要話自己特登黎搞事

你係潮童? 唔好對住我同表情符號 成個傻仔咁

而家成件事都 ...

人地國就唔關我事??
你唔好玩FEZ咪唔關我事  
之前維修冇野做, 上黎搵野笑下
哈, 原來成個會都咁好笑
多口問句... 你知唔知咩叫 >>精神分裂 -_-

唔係我特登講"黎攪事" ka,
咁有人覺得我攪事, 我黎返d 回post... 又幾攪事feel
我認原來又錯

ps. 講咁耐都未回應到個問題, 澄清post 定係唱人post, 自己睇啦

原帖由 CloudAW 於 2008-7-26 10:43 PM 發表

人地國就唔關我事??
你唔好玩FEZ咪唔關我事  
之前維修冇野做, 上黎搵野笑下
哈, 原來成個會都咁好笑
多口問句... 你知唔知咩叫 >>精神分裂 -_-

唔係我特登講"黎攪事" ka,
咁有人覺得我攪事, 我黎返d 回 ...

唔好意思 我無玩 只係路過呢個版 一見到呢個post

見到有人係度搞事 睇下咩事

而家有晒證據證明果個我愛羅係自私?

加上得果個魔法師自稱自己差唔知幾水出

而人地易佢係比唔到佢 咁點先

人地洗走左句野 比水果個睇唔到既 咁又係佢錯

唔好意思 岩岩我打錯 應該係精神有問題

精神分裂解釋:

精神分裂症屬重性精神病。在世界各地大約每一百人就有一人會患上這症狀。在醫院裏,精神分裂症患者所佔的病床比任何一種病都要多
這種病可以在多方面影響一個人的日常生活,雖然精神分裂症的病癥在每一個人身上都不相同。患者可能感到思想不清或迷糊,使他在處理日常事務上有困難
患者也可能在工作岡位上較以前差,很難集中精神或思想快捷清楚。在其他活動上亦有同樣困難。他會發覺很難與人溝通和表達自己的感覺,以致和他人的關係疏離。有時患者太過沉醉在自己的思想和感受世界中,以致忽略照顧自己每日生活的基本需要如進食、睡眠和個人清潔等。

這樣夠清楚了沒

原帖由 fai20072007 於 2008-7-26 22:50 發表

唔好意思 我無玩 只係路過呢個版 一見到呢個post

見到有人係度搞事 睇下咩事

而家有晒證據證明果個我愛羅係自私?

加上得果個魔法師自稱自己差唔知幾水出

而人地易佢係比唔到佢 咁點先

人地洗走 ...

咁你又幾路過wor
之前有玩過FEZ?
定係你又黎攪事?

引用你一少段, 依家有晒證據證明魔法師易唔到水?
得佢個公會d 人話易唔到wor
不過依個唔係問題

我個問題都係果句
有冇做過? 我對果句 "有人出左死靈" 好有興趣
之後自己召好有興趣 =]

多口問句你唔洗咁認真上網search 解釋比我,
我係知點解既

原帖由 CloudAW 於 2008-7-26 10:55 PM 發表

咁你又幾路過wor
之前有玩過FEZ?
定係你又黎攪事?

引用你一少段, 依家有晒證據證明魔法師易唔到水?
得佢個公會d 人話易唔到wor
不過依個唔係問題

我個問題都係果句
有冇 ...

說了你不要對我出表情符號

會令我覺得你有點小朋友心態 抱歉

但魔法師提不出證據別人故意不交易給他

那上面這句你怎回答一下

有冇做過? 我對果句 "有人出左死靈" 好有興趣
之後自己召好有興趣 =]

有人出了死靈 然後死了一堆人都不知道

然後那個想出的剛好一按就出到 那怎辦?

我們都不在戰場裡面 作不到任何的評論

所以要等雙方都出來解釋一下

在事件清楚之前 請你可以不要再引起爭端嗎

原帖由 fai20072007 於 2008-7-26 23:00 發表

說了你不要對我出表情符號

會令我覺得你有點小朋友心態 抱歉

但魔法師提不出證據別人故意不交易給他

那上面這句你怎回答一下

有冇做過? 我對果句 ...

-_- 有關係咩?? 我又唔係打論文唔比用表情??  心情輕鬆d 唔好?
最大原因是, 不用表情, 說話會太過「公式化」, 是我個人問題 :p

有關「證據」問題,
大家有的都只是「證詞」, 是不能成立的,
在遊戲中你想要甚麼「證據」??

除去所有「證詞」,
「事實」就只有「我愛羅連續召死靈」

我愛羅自己說的一句"自己人當然出水比自己人"
老實說, 我看到了之後很無言。
同一國打國戰的都不被當成是「自己人」,
更不用說來援軍的第三國了, 別被罵就算好了嗎?
FEZ有趣的地方, 是跟不同的人合作, 和不同的人交手, 不是嗎?

另外我愛羅貼的圖, 特意劃了幾行字
不願公開ID? 還是沒關係的人? 沒解釋清楚。
而且也不足以成為有力的「證據」

我也是看到貼才回的,
看到我#61的回覆嗎?
那幾句我實在是看不過眼
難道不是嗎?

大家立場不同, 我也沒有說服你的意思。
就是看不過眼別人迴避了的問題, 轉移去攻擊別人的人格。
對付這等人, 用正常的手法是不可行的吧。

ps. 別怪我用不太正式的書面語, 我也不想太認真討論。心情會變差的 =]

回復 71# fai20072007 的帖子

剛有人證說了!!
他有同場打~死靈只有二個~
兩次都係我愛羅出!!!
所以.....

原帖由 CloudAW 於 2008-7-26 11:22 PM 發表

-_- 有關係咩?? 我又唔係打論文唔比用表情??  心情輕鬆d 唔好?
最大原因是, 不用表情, 說話會太過「公式化」, 是我個人問題 :p

有關「證據」問題,
大家有的都只是「證詞」, 是不能成立的,
在遊戲中你想要甚 ...

我又黎搞下事先@_@
樓上再上話冇玩個位@@咁多個遊戲版唔入係入到黎fez 真係好鬼死橋~_~
有冇玩心照...有冇私心心照...
照返有人話個我愛羅連出死靈...咁姐係樓主既供詞已經不可信....
係果場發生過d咩又係一個迷...可能某d事令個 魔法師 覺得反感 從而有 所謂洗版既行為..
如果成件事..樓主一開始已經講緊大話..成件事 已經唔洗分邊個岩邊個錯吧
仲要用公會名義澄清....今次水洗都唔清lu~_~
不如請返樓主上黎  問良心講句係唔係樓主自己出左兩次死靈

原帖由 kenson4331 於 2008-7-26 11:29 PM 發表

我又黎搞下事先@_@
樓上再上話冇玩個位@@咁多個遊戲版唔入係入到黎fez 真係好鬼死橋~_~
有冇玩心照...有冇私心心照...
照返有人話個我愛羅連出死靈...咁姐係樓主既供詞已經不可信....
係果場發生過d咩又係一個 ...

跟本就冇撚得証明
係佢地團老吹個個話睇到
我都在場打挔一場
佢個咩靈團 我見最多都係兩個
唔明點解個個都見到
亂西咁風

條魔法c咁kai- -"
駛唔駛咁過份- -"
我見到佢唔會畀水佢.\/.

原帖由 三二一路由器 於 2008-7-26 11:40 PM 發表
條魔法c咁kai- -"
駛唔駛咁過份- -"
我見到佢唔會畀水佢.\/.

咪係
正狗西係2KF屌鳩人
人地都冇屌鳩佢

原帖由 commander2620 於 2008-7-26 11:37 PM 發表

跟本就冇撚得証明
係佢地團老吹個個話睇到
我都在場打挔一場
唔明點解個個都見到
亂西咁風

你亦可以叫 個我愛羅 上黎問良心講句
佢係咪出左兩次死靈 咁就真相大白啦
如果搞到咁佢仲要講大話 咁就算囉@@

我只係路過ja,有咩講錯都唔好插我

我睇哂正篇討論,感覺怪怪地,正如之前丫咩咩君話有份打

正埸只出得果2隻,咁其他水水又去左邊呢????(去左擴建)

擴建度連2粒水水都比唔到????(咁果埸d水水都幾貴喎)

又好似丫咩咩君咁講,樓主咁耐點解唔出黎澄清呢(標題都寫住要澄清)

再補充上面果幾位咩咩君,新手唔可以殺人(我都係新手,仲間中殺到人)

點解踢新手????

丫咩咩君又話水水要比自己人???(點先自己人????要同一個團先叫自己人????咁同國又叫咩人)

都係果句啦,大家都係同國人,何必你說我不是,我話你哪錯(加埋遊戲ja,唔洗咁認真既)

係度再講聲萬二分抱歉,因本人既隋性,所以只用上咩咩君稱呼各位,希望唔好見怪

最後祝各位打機開開心心,國戰就長戰長勝

:smilie_:D

原帖由 commander2620 於 2008-7-26 23:37 發表

跟本就冇撚得証明
佢地團老吹個個話睇到
我都在場打挔一場
唔明點解個個都見到
亂西咁風

言下之意有人屈你? =]
定係又想轉移問題 a_a
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:34 AM , Processed in 0.038705 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存