2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero ☆★ 風火山林澄清 "魔法師"所講GE野(有事件經過)【有相 ...
樓主: 風火168
go

[其他] ☆★ 風火山林澄清 "魔法師"所講GE野(有事件經過)【有相證明洗版】★☆ [複製鏈接]

好心d人唔好成日掛住出死靈啦~出騎好過啦
出左3-4隻騎先好出死靈
水工既朋友都唔好亂出水~出左水比要出騎既人先
見冇騎~有人叫收水出死靈~咪理佢
冇騎比50水佢去哂咩?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 coolchi 於 2008-7-27 02:47 AM 發表

講緊自私呀~
= =咁有智慧....

係咪洗頻,真係好難講~

但係一個人既事件,要插晒成個部隊~
我覺得好唔岩~
當時得廿幾人打,仲有170幾人無打~
家下唔知咩野事,果170幾人要比人插,好無奈lo~
佢地做過咩野要 ...

無就最簡單一個方法
2個都有錯   唔好再幫任何一方

樓主想要多d人幫你 囉張有力圖黎 支持下你先得

說話唔可以敢講既=.=

1.風火山林既團員事先就知道有人要出死0,,個個人姐係負緊2水晶既魔法c

2.我愛羅 ..  <--佢呀!!自己出完一次又一次!!仲唔係自私咩??

3.明知人地-2..妳-5   敢妳做咩唔讓人姐!!!妳3x lv既話妳打前線唔洗出召喚都得啦!!

4.樓主張相同人地個po講d野一樣樣!!敢就叫證明??整係見到佢打左一次就叫洗版??

5.張相有好多疑點!!如果佢真係洗頻既話!!應該成版都係!!妳唔需要刷走上同下個兩位人兄講既野架??

(姐係有兩達白色野個到)

回復 103# 惢爰 的帖子

1.水係自己的,比左就比啦,最多儲過姐
2.魔法師可以叫人儲比佢,咁一定得la
3.出召喚獸係個人喜好,我唔信你一次出都冇扣過血,出2次好小事,最重要係贏緊,你唔比佢報仇(可能係你地性格不合,而且我愛羅好勝心強!!!!)
4.有兩達白色野=個部隊講野----有權唔俾你睇----私隱問題

原帖由 CloudAW 於 2008-7-26 11:22 PM 發表

-_- 有關係咩?? 我又唔係打論文唔比用表情??  心情輕鬆d 唔好?
最大原因是, 不用表情, 說話會太過「公式化」, 是我個人問題 :p

有關「證據」問題,
大家有的都只是「證詞」, 是不能成立的,
在遊戲中你想要甚 ...

回#73&72

我想要的證據只是一段遊戲紀錄片

最好有人當時拍下整場戰爭的片 就能一清二楚了

昨天護士不給我上 抱歉很快就下了

原帖由 kenson4331 於 2008-7-26 11:29 PM 發表

我又黎搞下事先@_@
樓上再上話冇玩個位@@咁多個遊戲版唔入係入到黎fez 真係好鬼死橋~_~
有冇玩心照...有冇私心心照...
照返有人話個我愛羅連出死靈...咁姐係樓主既供詞已經不可信....
係果場發生過d咩又係一個 ...

我不只逛一個遊戲版 加上fantasy earth zero是排伊希歐之夢第二

我不只逛一個遊戲版

不要以偏概全好嗎

要私心幹嗎 我跟他不認識 沒有偏幫哪一方

請您看清楚

原帖由 fai20072007 於 2008-7-27 19:09 發表
回#73&72

我想要的證據只是一段遊戲紀錄片

最好有人當時拍下整場戰爭的片 就能一清二楚了

昨天護士不給我上 抱歉很快就下了

請回去把#61 本人引用的貼都看一次。
如果你還是認為他們沒有錯的, 那就算了。
咱們目的不相同。

我說過了, 反正當事人出來說一句 有沒有。
不理會結果如何, 答案就在每一個人的心中。

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 爆風疾嗚 於 2008-7-27 06:22 PM 發表
1.水係自己的,比左就比啦,最多儲過姐
2.魔法師可以叫人儲比佢,咁一定得la
3.出召喚獸係個人喜好,我唔信你一次出都冇扣過血,出2次好小事,最重要係贏緊,你唔比佢報仇(可能係你地性格不合,而且我愛羅好勝心強!!!!)
4 ...

4 咁姐係無有力ga証據啦   張相 基本上可以當作廢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:31 PM , Processed in 0.041928 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存