2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 談前景--ECO將倒閉
樓主: 絲語
go

談前景--ECO將倒閉 [複製鏈接]

不如搞聯簽,講曬玩家想點比佢地知~仲實際啦!!~

原帖由 happycome 於 2008-8-20 04:21 PM 發表
不如搞聯簽,講曬玩家想點比佢地知~仲實際啦!!~

._."你睇下丫...一叫到d人連署, 表達意見之類, d人就縮曬...平時反駁[外掛], [8倍EXP], [封道具]果陣又咁勇躍
=0="前面已經有幾篇post呼籲大家一齊連署, 反而沉曬底, 果真夠自私...
難道連署要求GC將外掛捉到既懲罰由7天, 改為永久刪除帳號, 好委屈左呢d[熱愛ECO]既人?

回復 62# yu1gi2oh3 的帖子

意見係有既....不過有前冇後呢
一開波 係有個勢
慢慢就連條氣都冇埋
點樣傳達聲音?

諗起都覺得幾好笑

哇...睇左咁耐...終於有人講返魔力~
魔力係我玩左最耐既olg...由1.0開始玩都應該有8年lu...
當然而家係冇玩= =...
而家既境我唔知啦....但我當時玩..佢地提外掛係野都唔會問...
第一下就叫你關外掛...1分鐘後唔熄就封~
魔力捉外掛真係捉到傻...幾時都捉緊= =...
所以真係冇外掛既世界...而且魔力係一個好好既system...回合制...
可以係咁吹水..正= =...打怪都吹都唔怕...
gm又夠白痴..會同你傾打咩王應該點打~用咩水晶~點點點...
講返eco...我一直等緊佢出之後d版...
而家真係係度爆70遺算...其實都真係幾悶下..
入到70遺...個個掛機...打手係度打....悶到死= =...
野都唔多講一句...唉....

打得嬴閻王再來這裡說廢話吧

你80lv打得嬴嗎?

沒地方發洩冒險情緒?

eco隱藏的地圖全去過了嗎?

你講得好啱

原帖由 豬展~ 於 2008-8-21 09:32 AM 發表
哇...睇左咁耐...終於有人講返魔力~
魔力係我玩左最耐既olg...由1.0開始玩都應該有8年lu...
當然而家係冇玩= =...
而家既境我唔知啦....但我當時玩..佢地提外掛係野都唔會問...
第一下就叫你關外掛...1分鐘後唔熄 ...

._." 係阿, 所以魔力捉外掛真係好有效率, 幾基本代理代理左隻遊戲開得Server就預左會有外掛入侵, 所以遊戲質素好取決於代理本身點處理外掛呢回事。
以而家捉到一次只凍結[7天], 相信無人會認同呢個懲罰係[有效率地阻止外掛蔓延]。
但每次一講到連署要求各位玩家向GC表達, 要求將捉到外掛懲罰由[7天]改為[立即刪除帳號], d人就個個潛曬水...
平時又講到也文也武...原來係紙上談兵...叫佢地幫手做下d實制行動就現曬形...淨係識搵d藉口出黎推...連幫手連署多一封email都唔肯

今年內唔汁都得個100-3XX 人在玩了
><

原帖由 cmanwo 於 2008-8-21 03:45 PM 發表
今年內唔汁都得個100-3XX 人在玩了
>

NONO~你計錯喇, 要除2~4阿, 因為d人多數係2~4開, 仲要扣除埋外掛。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:05 PM , Processed in 0.041538 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存