2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 香港小有的"熱血江湖" 更新網站 ...
樓主: xyq135365
go

[香港] 香港小有的"熱血江湖" 更新網站 [複製鏈接]

未玩過熱血 唔知好唔好玩

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

點回血回mp呀
d人就話買水
咁邊到有得買回mp既水先得架
我搵得到回hp既水

原帖由 常山趙子龍 於 2008-8-31 03:23 PM 發表
點回血回mp呀
d人就話買水
咁邊到有得買回mp既水先得架
我搵得到回hp既水

人慘就係回mp啦!!!!!!!!!

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

原帖由 香港私服 於 2008-8-31 03:28 PM 發表

人慘就係回mp啦!!!!!!!!!

邊到有得買

玩過星曲WEB

原帖由 常山趙子龍 於 2008-8-31 03:29 PM 發表

邊到有得買

賣藥npc都有賣.....新手城個平十指唔知有冇.....但係其他地方都有賣 不妨去搵下0.0
又可以了解多d隻game

推推推~~~~

咩都未搞好就開 收皮啦7.7

我想問,我係玩弓既
第2次轉職個名聲e家係穿雲弓丨奪魂弓,咁我係玩邪既
咁玩邪唔係應該得奪魂弓個名既咩
仲有,佢叫我去三邪關搵翅娟,但我搵佢呢,接唔到任既

我想問玩到果d人,係入面打字係打繁體定簡體?

係吾係未有商城?_?
點解我開吾到既= =
運氣調息都吾加血嫁

我係game入邊問問題,d人都唔答我既.....
連新手都唔幫=3=有點兒對呢個服失望

放棄左lu~未玩就放棄~入game都入唔到~話咩文件損壞,要重新安裝- -唔知咩事

原帖由 酷狼 於 2008-8-31 05:33 PM 發表
放棄左lu~未玩就放棄~入game都入唔到~話咩文件損壞,要重新安裝- -唔知咩事

你試唔好安裝個更新登陸器
就咁用主程式

有野問
e隻game入邊果d任係唔係唔洗做架
仲有,我e家3轉左,咁3轉果個任叫我打金鈴蛇既金鈴10個係唔係可以唔洗做
仲有,點解只係得衫,鞋,護手同武器賣既
仲有頭呢同埋另外果d呢,冇得買架?

玩過星曲WEB

奇怪=.=轉職果D洗唔洗解任嫁=.=??

係咪講完野就轉左職?_?

原帖由 maant 於 2008-8-31 06:00 PM 發表
奇怪=.=轉職果D洗唔洗解任嫁=.=??

係咪講完野就轉左職?_?

係囉,我都覺得奇,一講左轉就轉,唔洗做任咁,只係升lv就得

我用唔到內甲既???

送比大家一個我個人既升lv流程,希望對新手有幫助

未講之前新手一定要知道的:一.1轉要求為15lv       2轉要求為35lv       3轉要求為60lv       4轉要求為80lv       5轉要求為100lv
                                     二.每次轉職前必須升晒d氣功點數
                                                 三.每次轉職後都必須重登先有轉職之後既效果

升lv流程:
1lv-15lv:可以打出面果d貓和蛤蟆,之後到主城搵門主1轉。

15lv-35lv:先去商店買武器同水~到主城西面打狼/熊/舞女~之後到主城搵溫曉餘轉邪派/花有缺轉正派

35lv-60lv:邪派~主城平十指買三邪關,柳正關既傳送符,先到三邪關左上角搵陸小鳳買最自己職業最貴果把武器,之後到外面打老虎升到
                     40lv,搵番陸小鳳買40lv裝,再到柳善府北面打巨臂異人/小山怪升到50lv/再上d打獨眼火賊/赤髮火賊升到60lv

正派~主城平十指買柳正關傳送符,到柳正關右下角找蕭春水買自己職業最貴果把武器,之後外面打老虎升到40lv,搵番蕭春水買
                      40lv裝, 再上北面打巨臂異人/小山怪升到50lv/再上d打獨眼火賊/赤髮火賊升到60lv

當升到60lv之後,番到主城轉3轉,正派找"神武門主車敬墨",邪派找"柳善提督府府主施薇"
                事前注意:1.一定要帶水,可以係你買裝既npc果度買
                                       2.要先買主城既傳送符(泫勃派),因為要番番去轉3轉

60lv-80lv:邪派~先到主城買"柳善府"傳送符,到"柳善府"左上方找"上官曉仙"買60lv裝,再到左下方找"蕭十二郎"買自己職業最貴果個武器
                   (買完之後可以番去主城合武功石,打怪打快d),再到"蕭十二郎"對面找"丁冬夏"買"金創藥(特)"(貪佢補得多),mp水隨便就可以
                    整齊晒野之後就到柳善東面打蛇升到80lv(e度需要相當既耐性)(途中升到70lv時可以番去買左70lv裝再繼續打)

正派~先到主城買"百武關"傳送符,到"百武關"買60裝/武器/水(因為我邪派~唔清楚正派npc資料),整齊晒野之後到神武東面打老
                    虎同埋附近既怪升到80lv(e度需要相當既耐性)(途中升到70lv時可以番去買左70lv裝再繼續打)

當升到80lv之後,番到主城搵番你3轉時既npc4轉就可以

80lv-100lv:邪派~到"柳善府"買番套80lv裝,買埋4轉果把武器,手/鞋/衫都要合晒4樣10防up既石(可以唔駛強化),武器要合4樣20%以上武
                       功石,之後到主城買"松月關"傳送符,到"松月關"果度會有npc賣水,再到外面一直打刺客打到100lv(因為刺客掉野多,賺錢快,又可
                       以升lv,當你升到100lv你可能已經有好多石同好多錢)(途中當你90lv既時候你在松月既npc度買番套90lv裝,當然要合番4樣野,
                  你可以合勁d既石,因為要集齊100lv裝既時間好長。),e個階段需要較長時間同耐性

正派~到"神武門"買番套80lv裝,買埋4轉果把武器,手/鞋/衫都要合晒4樣10防up既石(可以唔駛強化),武器要合4樣20%以上武
                       功石之後到主城買"百武關"傳送符,到"百武關"果度會有npc賣水,再到外面一直打刺客打到100lv(因為刺客掉野多,賺錢快,又可
                       以升lv,當你升到100lv你可能已經有好多石同好多錢)(途中當你90lv既時候你在松月既npc度買番套90lv裝,當然要合番4樣野,
                  你可以合勁d既石,因為要集齊100lv裝既時間好長。),e個階段需要較長時間同耐性

當升到100lv之後,去番主搵找"北海村長"申請5轉

100lv之後:主要都係升到108(學晒最後既技)同埋打裝(100lv裝同5轉武器),可以去北海冰官滿足晒要求
                     北海既怪打人超痛~一定要5轉之後先好去,當然一定要升晒d裝

原帖由 傑傑小弟 於 2008-8-31 06:47 PM 發表

未講之前新手一定要知道的:一.1轉要求為15lv       2轉要求為35lv       3轉要求為60lv       4轉要求為80lv       5轉要求為100lv
                            ...

傑傑,我係 熱血大刀==
你係唔係收人個會??
原帖由 hoho9510859 於 2008-8-31 05:06 PM 發表
係吾係未有商城?_?
點解我開吾到既= =
運氣調息都吾加血嫁

個野廢打架==買水啦,好平

原帖由 傑傑小弟 於 2008-8-31 06:47 PM 發表

...

唔該曬你!!!
加GOOD!!!

而家玩唔玩到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 12:42 PM , Processed in 0.047008 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存