2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 成長的過程(寫得好會獲得加分)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 芝加哥斯拉
go

成長的過程(寫得好會獲得加分) [複製鏈接]

原帖由 13299260 於 2008-10-13 05:45 PM 發表

邊夠你出名呀藍天哥

u win

我又黎講下....

我係由公測開始玩的...一開始玩fw(ArKit)...好用心咁玩完個訓練(用左3個字...耐到...-0-)......頭一日玩..玩左幾個鐘...升到3lv ......之後玩玩下....識左lw99  貓王   巴迪斯圖達 .....同佢地3個一齊由低lv 升到18 lv.....我果陣真係新手...連撞射都唔識...(多得巴迪斯圖達教我)....so 我果陣係傳波多過射波-3-....so 佢地就同我開左個玩笑...如果kicks 有得轉副鋒...一定叫我去轉...到左18lv 我轉左wf...但好景不常 kick 之後公測完左...技能同物品都要用點買.....令到佢地唔左買lu...係呢果情況下...我都開左新人玩....

下回再講...(唔想打咁多字-3-)
已有 1 人評分威望 收起 理由
TigerBalm + 30

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

原帖由 goria 於 2008-10-13 08:07 PM 發表
我又黎講下....

我係由公測開始玩的...一開始玩fw(ArKit)...好用心咁玩完個訓練(用左3個字...耐到...-0-)......頭一日玩..玩左幾個鐘...升到3lv ......之後玩玩下....識左lw99  貓王   巴迪斯圖達 .....同佢 ...

其實你係咩水-.-

小弟都分享下自己以前d柒野啦

公測果日,我就同賓哥一齊玩kicks啦,佢一開就開左隻賓周夏= =玩到今日,而我就開左隻df,加中射 玩左2個禮拜,就開左e+呢隻柒頭st

玩到3lv,廢托就踢左我入利物浦,果時佢地岩岩組隊,不過我都冇咩點理佢地d活動,直至有球會系統開放果日,我12lv,入番利物浦玩到18lv,就

轉番西維跟呀賓哥搵食-_-我一入到去第一時間就自封為榮譽主席 建立自己既勢力 岩岩去到果時,西維發生左件少為人知既悲劇,事

實既真相好多時都比人歪曲,知道呢件事真相既人就只有幾個,一d表面扮撚哂英雄既人估唔到係如此陰險

不過之後係西維過左一段好開心既日子,識到好多志同道合既粉人,好似R.Albiol,smithy,健,沖田薰,春,小貧友,june,AJ,samuel,若曦

阿豪,C仙,neal,小白,識到咁fd係我一直留係呢隻game既動力,以前d人同e+真係好大分別,以前d人夠腳就會開波,e+ d人簡黎簡去,簡完仲

要串柒柒扮勁人

我同zonda唔同,佢係一個玩game力求上進既人,而我就係一個不求進取既垃圾,所以一路以黎都柒下柒下

大概到左2月既時候,西維開始冷清,我就入左Gucci去玩下,係戈度都識到好多同我一樣咁kai既人- -久久,橙B,66,Raul,mandy,米kai

入左Gucci後,經歷左幾個月,我先發現,原來我從未諗過夠竟ST係點樣玩,一時間覺得自己好失敗,其實一早已經有好多人同我講過我唔岩玩ST

又唔識走位,唔識頂波,拿住粒唔知做咩,柒下柒下,令我有少少想放棄ST

5月既時候,咁岩班仆街又叫我一齊玩人妖,我咪陪佢地顛下,於是就開左隻楊穎 玩玩下,我反而變左玩得最認真果個

玩df又係另一種經歷,識到更多唔同既人,更加提升左自己kicks既基本功

我係一個比較隨便既人,所以就算開假新都係比人sm住黎升,1-17既時候戰績係負幾十的-_-

有時好彩既咪撞到一個老手同你隊,2個人一齊奮鬥-_-根本就好多老手唔肯同新手一隊既,又話咩驚輸又盛,我咪又係咁升上黎- -

見住d老手轉過黎我果面,我會睇唔起佢地,所以一路以黎我都咁憎d戰績西,因為呢d係我楊穎由1 lv 升到 29 lv既親身經歷

後來,西維重開,好多人都因為當年果份情而重返西維,而我都開始玩番ST,當我開始玩番既時候...基於sw帶來既基本功,同埋玩sw果陣企係後

場睇人點樣走位,同埋學頂防守波,令我玩ST既技術終於有所改善,再諗番廿幾lv果陣既我,真係覺得自己哂左好多時間

原帖由 D.艾加 於 2008-10-13 08:47 PM 發表

公測果日,我就同賓哥一齊玩kicks啦,佢一開就開左隻賓周夏= =玩到今日,而我就開左隻df,加中射 玩左2個禮拜,就開左e+呢隻柒頭st

玩到3lv,廢托就踢左我入利 ...

點解你的過去無我-.-

原帖由 D.艾加 於 2008-10-13 08:47 PM 發表

點解你既過去同我咁似既= . =

我的過去有排打...
廢事搞-.-

原帖由 13299260 於 2008-10-13 08:58 PM 發表

點解你既過去同我咁似既= . =

共嗚- -

原帖由 D.艾加 於 2008-10-13 09:02 PM 發表

共嗚- -

一樣咁hea

原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-10-13 08:52 PM 發表

點解你的過去無我-.-

如果要打,打哂成頁都打唔哂d人名啦......................

原帖由 D.艾加 於 2008-10-13 09:02 PM 發表

如果要打,打哂成頁都打唔哂d人名啦......................

所以我決定唔打!

原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-10-13 09:03 PM 發表

所以我決定唔打!

唔係你唔想打
係你有好多不快既回憶
打唔落

原帖由 13299260 於 2008-10-13 09:13 PM 發表

唔係你唔想打
係你有好多不快既回憶
打唔落

我驚爆人大獲

原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-10-13 09:16 PM 發表

我驚爆人大獲

爆親邊個?
快D爆黎聽下
PM我得啦

原帖由 13299260 於 2008-10-13 09:16 PM 發表

爆親邊個?
快D爆黎聽下
PM我得啦

pk你就得
講左比你聽仲邊有得走?.?

原帖由 13299260 於 2008-10-13 02:34 AM 發表
初初玩
玩FW.......撞射都唔識.....好難係球場上做到主角OR參賽者(通常都係行行企企同比人鬧)
跟住果陣同一班人朝朝玩到朝早8點先訓
玩玩下個真人識既兄弟開球會(第一間曼聯)....我就開始呃左個副會返黎做.....
...

唔講埋你呃9我果段,
仲有"真係話你on9驚你嬲"呀!

哈哈,Gucci kai果班冇我份.我係令仔果班

仲記得,公測幾日已經認識c素高,但後黎佢知道自己錯點,佢重開了人 就係第一手恩沙基!!!果陣學d會咁 係2000fun打幾隻字就開到會,估唔到踢kicks咁多利物浦迷.兩三日已經有幾十人加入,係開放球會之前都攪左個四角賽,果陣真係好辛苦,成日又俾人插.結果令好多我既fans都離開了利物浦,只剩下一些好色之徒,如av文,艾加仔.跟住仲唔知何時何日招攬左 傻仔peter 柒頭 柒仔 on9咩龍,三位陪伴得最耐,跟住辛辛苦苦升到費托35 lv先發現自己唔岩玩kicks,跟住賣左ac,就玩其他game,依家都只係有fd叫先玩,只好掛住柒仔d遠射..經常中柱 真的很柒啊!!!!!

到我寫啦!我由公測我個fd介紹玩呢隻game,開左隻mf叫托迪。之後佢部機太神,放棄左呢隻game,而我就繼續玩。我入第一間球踢之徑x術師,之後我個ac比人爆左。就重新開左個ac
叫亞古路。就入左當時子楠的Dream渡過數幾lv時光,之後去了RIO果時的曼聯,再7托收左我
呢個18LV未夠既前鋒去到利物浦。渡過愉快的歲月,利物浦後期有點問題好多會員退會。之後有些深刻時光................之後轉去西維爾在2000FUN作左第一個故,識左班豬朋狗友。之後..
.....................................有點野唔想講..........................................最後開左個AC叫風見
信之介作左第N個故.........................................最後我覺得賺錢重要個KICKS,所以就...............

打得好詳細@_@
我暑假兩個月要返工ja
如果唔係仲高lv過版西呀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:19 PM , Processed in 0.038525 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存