2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ngai
go

醫者配點及技能 專區 [複製鏈接]

忍影世界

回復 100# 宇宙乂微塵 的帖子

正常d諗都唔會覺得全回血用藍少掛...
    仲廢過清流既1lv補都食你甘多sp...全補仲唔食死你...
          如果真係甘講...你開法醫set法師c...第1rd用補..自己靜係帶藍算啦- -
問題係...你無扣血都補會唔會kai左小小>?!如果怪集中打多左你你補少左點算?!
     呢d都係d好深要問題...你轉巴哈d野之前諗諗再講xD

另外...真係有力醫普攻升lv甘神奇?!

回復 101# 無名指 的帖子

我諗佢意思未必係全體回血一定要全補
補大約500或者200或者100都夠啦...全隊10個
補200都補左2千lu

另外...好多力e都有250攻以上
我地智e??幫人抓痕
但係你會話真係會用普攻升lv?
咁你個箱爆左...我地智e用普攻升lv???
(其實我想問係咪有得用老班換藥箱或者鬼既書...因為我個fd話可以 )

忍影世界

回復 102# 宇宙乂微塵 的帖子

花百幾sp黎補果d無扣過既血...哈...好無為= =
      比你補1千但我諗你轉頭都用哂d sp...放心..倒水甘快
不過點樣全隊10個?!你話補佢地10人定係10個用補=口=?
     其實你補完再打又慢一rd...哂時間...唔知邊個聰明諗呢個方法的= =

唔多記得我係咪比d物傷值fake左...
      豪打出黎既普攻數字比猛高好多~就算相約既物傷

醫者係可以自動換相~我隨身都帶2個相仔係身~掛9個中都長放長有- -
        所以唔洗擔心會變左普攻...而且用普攻呢家野多多幾個豪咪得...
             唔係真係唔好諗住用普攻升...豪都唔得...何況d雞到死既醫xd?

水醫...主加体同智...
13lv..hp有3xx..
但sp得124..
有咩技可以加sp..
同埋我係未應該加返d能呢?

原帖由 無名指 於 2008-12-9 10:49 AM 發表
花百幾sp黎補果d無扣過既血...哈...好無為= =
      比你補1千但我諗你轉頭都用哂d sp...放心..倒水甘快
不過點樣全隊10個?!你話補佢地10人定係10個用補=口=?
     其實你補完再打又慢一rd...哂時間...唔知邊個聰 ...

1招技~補晒全部隊友~~場上幾多人就補幾多個~~5人5寵..咪10個~

21號新增技能..又唔知加d乜...

宜家
智就加補血量..
力就加攻擊力...
補600血唔係問題=口=
....唔錯~o~網龍

我分享下我既51lv力醫啦
我係主力(289物傷)副體(1966HP),因為係風醫所以少少敏就ok,另加少少能(790SP)
依家掛機用唐周,我普攻+佢出技可以秒54lv怪,所以掛機完全冇問題.藥箱都唔洗
歡迎提出改善意見:smilie_:):

我水醫加智,精- -
甘岩唔岩傢- -?

原帖由 小乂豪 於 2009-5-1 11:05 PM 發表
我水醫加智,精- -
甘岩唔岩傢- -?

其實個人唔建議加智精
因為智精的話倒不如玩鬼謀
醫者+力/智 每加一點都係加得1物/法傷
+敏/精也一樣
而且玩醫者既主要作為係輔助
所以我都係建議玩主體副能
高血多sp,出手唔太低
可以做血盾
裝就用力醫裝
勝在夠平
而且用力醫裝既話多體同高攻少少易升lv
加埋一隻高攻既豪寵(最好火系)
就會覺得好好升
就算用10火裝都唔會貴
一套力醫金龍裝既價錢係一套同等既豪/鬼既金龍裝既價錢既一半
所以係好易金龍
不過勁既醫者10火係極難搵
因為好少人沖10火力醫裝
除非係自用自沖之後轉裝出售
我試過收10火45醫頭收左我半個月用左我過千點號角都冇人放
不過醫者唔可以好似鬼同豪咁越級打怪
最好打差唔多lv/低lv少少既怪
我之前4x lv個陣掛廣4雙點人寵合擊秒一隻,1日都差唔多升到1lv
我用李典同埋4件10火裝,所以用好少藥

我認同, 醫者+精係【完全】冇用!
我建議智醫可用醫/鬼裝混合用, 醫裝+體, 鬼裝+智
出手唔算好高, 但係都快得過8x金龍凌操既, 不過不失啦
而且補血都補到over 1100.

小弟87lv水智體醫, 單練, 寵用小劉(冇錢轉寵^T)
打91LV怪 唔合都夠秒
3-4日升一個LV

我隻醫30lv好難單練呀......

我主智..副能+體...
而家物攻得120
物防239
法攻得88.......點解會咁架>.<!!

原帖由 kitcake 於 2009-6-14 05:27 PM 發表
我隻醫30lv好難單練呀......

我主智..副能+體...
而家物攻得120
物防239
法攻得88.......點解會咁架>.

你著錯裝..應該著番d+法傷ge裝

咁力醫點玩?

算係一個好消息,今日更新4職都加左技能,雖然大部分係強化版
醫者將會有範圍加能力既技同範圍補血技
醒腦提升:範圍3人,學習等級:80(+智強化版)
強筋壯骨:範圍3人,學習等級:75(+力強化版)
真活血化瘀:單體:學習等級:100
衛護機體提升:範圍4人,學習等級:60(+防強化版)
妙手濟世:範圍4人,學習等級:110(妙手回春強化版)

仲有好多強化版既技,血河萬理,飛針等等都有強化技
詳細唔打晒出黎,自己係技能樹到睇吧

??事情真?的?生在我男友身上,希望能通???事情提醒一些在互?网上做网?的朋友。
我和他是在大?里??的,大一的下?期我?就住在一?了,度?了一?很美好的大一下?期,
到大二的?候我?彼此?了??,然后他就天天?始玩游?,??始??什么,但是到后??展到每天一起床就是做在??旁??始玩游?,因??校管的不是很?,他也?常不去上?,游?成了他最重要的?西,?了玩游?,他花????,??卡什么的,把我?的生活?花的差不多了,也不再陪我去逛街?衣服了,?此我非常的生气,几次?了?件事情和他大吵大?,我?的感情也?始?的不好了。我的一?好朋友看到我每天?了?件事很?心,然后?我出了?主意,他告?我?我去?一些?志的?籍和光?,或者在网上找一些?志的??什么的,?我男朋友看看,?不定有什么??,于是我到?店?了?本?送?他,?知道他看都不看就放在一?,然后我又在网上找了一些?志的??,有?安之,余世?,翟?燊,?有?云,牛根生等老?的一些???座,找到之后我就自己在一旁看,故意放?他听,又激?他?,你也像?些老???,做一?真正的男人,做一??社?有用的人,我???完,我看到他好像很不舒服,可能真?到他心里去了,那天他一天也?有玩游?,坐在屋里?呆,到了第二天他突然告?我?,他不玩游?了,但是他很喜?网?,他要???云,在网上??,我??听了非常高?,我就告?他?,老公,我一定支持你。?那以后他就天天摸索用网???的方法,?常看到用百度搜索什么网?教程网??目之?的??,但是一?月?去了,他?是?有?到?,?此他?有?易放?,?告?我?人分享的一些免?网?的方法,基本上都是??的,真正??的方法?人是不?告?你的,如果真想?到?,就必?去?加一些正?的网?培?,于是他把他的游???什么的都?掉了,然后拿??去?加培?了,好像加入的网??盟叫做上帝网?,因?那里承?加入一?月以后保?月入2000元,我看他加入之后?始??什么做网站,??盟什么的,?在QQ上?信息,也?始?我?他做一些?西,??始确?挺累的一?看教程,?要一?做?西,不?一?月以后他确??到?了,?然不到2000元 也有1500元了,于是他更加努力了,?叫上一?同??忙一起做,后?的几?月?的?越?越了,他也越?越找到成就感了,但是他?始不?足于??了,?得一?月?几千??太少了,于是他?始走极端了,和他朋友要搞什么色情的?西,后??成立了工作室,?在本地?聘?了一些20几?的不正?的女人?和?人做什么??聊天,我看到那些女的就很??,所以也不去他的工作室,不管他了,他?每天回?告?我?今天?了多少多少?,我一看他和那些女的混在一起,根本就??趣听,正赶上?校放假,我就回家了,我回家后他每天忙的几天也不?我打??,我也?的管他,也管不住了,但是?校快??的?候,我突然接到我?班主任的??,?我男朋友被警察抓走了,在网上搞色情服?,我听到之后非常害怕,于是?系了他的家人,一同赶往??的警察局,我本以?拿??,就可以出?的,?想到警察?他情?比??重,要判刑,最后通?家人找?系,?是被判了1年,最后他的??也?法完成了,?想到竟然是??的?局,?大家以后在网上??做网?的?候,要加以小心!一定要做一些正?的?目,不要有?幸的心理,否?以后害人又害己!
本文?自:上帝网? www.godwz.com ???保留版?,否??勿??!

我玩水醫,江南,+緊hp同sp,同學毒個邊d招,咁樣得唔得???

十週年勳章(賀詞)

回復 117# 005000by 的帖子

你6圍加咩點?

goood gooodo

地醫-體能
幾個AC...E個專回HP
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:04 PM , Processed in 0.056240 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存