2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 放棄了。(遺言&對gc倍經的感想~)
go

放棄了。(遺言&對gc倍經的感想~) [複製鏈接]

再見了.......  希望你會搵到更加好的game

我發現jobexp好似異常地少左
41去42 計落去 最盡都只係5百萬
遠遠低過wiki所寫既 約七百萬

點解個個唔玩都要開帖姐...唔玩咪唔玩lo...

祝你一路順風......
已有 1 人評分Good 收起 理由
lt1190 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 erttp 於 2008-10-26 06:37 AM 發表
我發現jobexp好似異常地少左
41去42 計落去 最盡都只係5百萬
遠遠低過wiki所寫既 約七百萬

對su算係好消息

不過說句實話 升70-80lv開始 戈種陪數經驗需求已經好恐怖(對我黎講)
而家更新左saga5之後可以到90lv  90....90lv喔...經驗需求可以話係天文數字
如果...如果遲d又更新saga6 開放99.....我暈哩
其實GC可能已經覺得太遲...如果而家先黎改番經驗值需求
一方面會對之前[好比心機]升到70LV以上既玩家感到唔公平(可能一時意氣用事唔玩添!)
另一方面 如果改左會對GC既利益有影響 日版收費就話經驗值正常JA
但係港同台版都係[終身免費]....唔整勁D又留唔住玩家 整得勁過頭又嚇走晒玩家 由此觀之...

GC可以話係夾雜好多問題於一身...嗯?奇怪...而家連我自己都唔識得點形容  好亂丫

原帖由 Milk_G 於 2008-10-26 06:48 PM 發表
點解個個唔玩都要開帖姐...唔玩咪唔玩lo...

祝你一路順風......

認同.
要走o既咪走lor. 無人會留你架喎.

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 侈仔 於 2008-10-26 05:14 PM 發表
其實由68開始已經係比日版倍經..

68升69 要3倍~~~69升70要5倍~

70升71要8倍~之後每兩級再+兩倍

去到78升79已經18倍~80升81係要20倍經驗

請問你一個問題....

你所講既倍數...

係點計出黎嫁呢??

即係80升81要倍果到...

如果係純以你自己見解既話..

講唔該你唔好係咁危言聳聽..

十週年勳章(賀詞)

順風~~~
我都唸住玩其他game
但願遲d見到面

原帖由 綾音 於 2008-10-26 07:38 PM 發表
不過說句實話 升70-80lv開始 戈種陪數經驗需求已經好恐怖(對我黎講)
而家更新左saga5之後可以到90lv  90....90lv喔...經驗需求可以話係天文數字
如果...如果遲d又更新saga6 開放99.....我暈哩
其實GC可 ...

話說GC改到好似韓服咁我已經好心足
就算佢D物價高過韓服好多
就算佢D怪唔係乘左1.5經
就算佢鎖好多野.....
就算佢轉月費....

佢改返好似韓服咁我已經好心足

================================================
原帖由 panucci 於 2008-10-26 09:26 PM 發表

請問你一個問題....

你所講既倍數...

係點計出黎嫁呢??

即係80升81要倍果到...

如果係純以你自己見解既話..

講唔該你唔好係咁危言聳聽..

佢無危言聳聽= ="
請問一下朋友你幾LV/.\

話說以前有D 68LV下既人
未升到就話好易升
升到就開POST嘈
當然我知你唔係

回復 4# Milk_G 的帖子

開post係因為想表達自己對gc既不滿~
話說你為什麼要看此post?

原帖由 全職藥師 於 2008-10-26 10:12 PM 發表

好簡單  因為佢見到尼個post感到好不滿
所以咪入黎發表自己既言論._.

原帖由 綾音 於 2008-10-26 07:38 PM 發表
其實GC可 ...

我睇你d字睇到我5系好敢玩......

如果真係咁既話
照樓主所言 25隻怪 = 0.1%
如果一隻怪有2千5or2000經的話 25隻怪就62500&50000經
0.1% = 0.001
全條exp bar = 62,500,000 (六千二百五十萬)同埋5千萬
日版80to81 exp:2,276,700 (二百二十七萬六千七百)

請問 係幾多倍?30倍同埋21倍
現時 主要升v既70遺冇一隻怪係2千經以下
加上 未知道樓主係單體升lv定係團升
25隻怪先0.1%?
唔該睇睇你exp吸到幾多先
先後慢慢計計數 先講出黎好嗎?

唉.....樓主好聲行

依家我都係hea住玩,升到75換左裝 已經唔想玩

d物價高到....冇咩心機賺錢

其實最主要唔想玩,都係冇朋友on,而且個個人單機玩遺蹟,一玩就3粒鐘...online GAME同單機冇分別,,,

仲記得初初玩果時 , 好多人成日組隊打,

最記得就係南牢做跑手,果時3xlv,跑得好辛苦,有人死仲要被人" 凸" 都幾心酸,

不過依家諗返都係一種幾好的回憶,因為好多好好既朋友都係果時識到,

依家...我估d新手連跑手係咩都未必知,去遺升 唔洗一陣就3x 以上........

樓主支持你離開eco=0=+

越黎越多人走!!~當初低lv (30~50)一到夜晚6~10點成班人 去升lv 好開心~有講有笑~!!
遺跡online 出現後!~變成單機版~1劍1ec 帶1分身~全部自己開晒....
我雙經周升到75換裝後到宜家都無升過lv.... 死一死扣3% 升3% 又要自閉1小時
升lv雖然唔係全部....但係打機有時唔升lv=0=+ 真係唔知有乜做......打王又比人包起晒.....
儲印可以打足24小時都唔出一個自己想要既印....我又無錢買飛空.......
做任務~! 我宜家儲夠15任點就去打箱11 , or 回廊~ 做完又點呢
做箱11 15任點 半小時唔駛做晒啦=_=+  做回廊 做10次你都開始發癲了...

我宜家等緊台版既luna 公測~ luna 出左試玩一星期~ 如果合適我都對公會各朋友...說再見離開eco

而家升lv升到好似折磨自己咁~~相信好多人同我一樣~之所以玩eco係想娛樂自己~~~而家日日咁折磨自己~唔玩好過玩~~~

(ps: 大家唔玩eco可以玩奪寶王ga )

原帖由 全職藥師 於 2008-10-26 10:12 PM 發表

冇辦法...呢幾日好多....

大家來來去去都係講果幾個問題...

講真...係決定左走Ge都再冇乜必要係度講咩不滿...

都走左就唔好回頭再諗啦...

(不喜勿插)

唔想玩咪....唔好玩,  玩其他囉...........

點解要係到  影響玩樂緊ECO其實板友, 玩家, 新玩家呢?????

甘樣真係會打擊到 其他ECO玩家~ge心理.... . . .. .

但如果你重睇有到你呢個post~ 其他玩家,板友ge回覆... .  

我又想比你睇到-->  : 你玩呢隻Game ge時候真正ge理由係為左咩而去玩 呢????

回復 16# gn01120758 的帖子

@-@ 我都諗住退出  玩LUNA >口< !` GC .... 我無曬野同佢講  75 之後無原動力升了`
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:24 PM , Processed in 0.037535 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存