2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話 ...
go

FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話記錄2) [複製鏈接]

活動勳章

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 11:24 AM 發表
依家係 因為一場國戰~~無晒影  起城牆~~(用意得烏合人明)但k字頭 同夜色就係度串~

因為咁先開始嘈...咁又叫我地嘈先呀?_?..

1p1...係因為k字頭 不停俾無影 鬧佢廢柴~所以佢提出的~~

咁佢提出...我地咪答 從 ...

雙方都有錯
你地仲未係同國...
何必呢~何~必~呢~~~

原帖由 侍臣 於 2008-10-30 10:53 AM 發表
講真 人地點玩你阻唔到....
就算大團都有資格去串人 你唔識唔好嘈dd 句子...
打機姐可必串來串去呢?大團又如何?
我個人覺打機友善少少好d.
雙方都有d 問題.但烏合d對話比較反感.
大團該注意自己工會言行,由其會 ...

依家係佢地 挑釁我地在先~~明未呀? 知d唔知d 咪扮中立啦

打機都要友善? 你訓醒未~ 人地踩埋黎 都要忍? 咪講笑啦

打機姐...仲忍乜丫~ 人不犯我 我不犯人 就係咁簡單~

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 2008-10-30 11:27 AM 發表

雙方都有錯
你地仲未係同國...
何必呢~何~必~呢~~~

串又佢串先~~~ 挑戰又係佢挑戰先~~~

乜都"就"晒佢果陣 佢淆底唔出~~何必呢~~~ 乜都係佢攪出黎~

淆又係自己淆~~

俾位佢落台 講明佢認淆底 我咪唔再追究~~佢仲off埋~咁我可以點呢?

依家仲要扭曲事實~話報警 又唔去報~~唉 唔知呢兩條友想點~~

仲有~紅豆版主 可唔可以將呢個post 移返去綠國度~始終係綠國既事~

唔該

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 11:30 AM 發表

乜都"就"晒佢果陣 佢淆底唔出~~何必呢~~~ 乜都係佢攪出黎~

淆又係自己淆~~

俾位佢落台 講明佢認淆底 我咪唔再追究~~佢仲off埋~咁我可以點呢?

依家仲要扭曲事實 ...

邊個扭曲事實..大家睇完個對話記錄之後心中有數喇..講咁多野都冇用嫁wo..
game係玩黎開心..玩到立即坐車去人地樓下搵人..就真係好似有d好笑..
我地當然唔同你瘋喇..係阿..當我地係淆囉..
打隻game又話請日假去同人真人出黎打..又話立即坐車去搵人地..幾歲阿..仲細咩..
岩岩果d對話的確係有暴動同恐嚇成份..不過睇黎你都係因為太鐘意隻game同現實分離唔到先會咁既姐..
你鐘意點講就點講喇下..冇你咁好氣..

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-30 11:36 AM 發表

邊個扭曲事實..大家睇完個對話記錄之後心中有數喇..講咁多野都冇用嫁wo..
game係玩黎開心..玩到立即坐車去人地樓下搵人..就真係好似有d好笑..
我地當然唔同你瘋喇..係阿..當我地係淆囉..
打隻game又話請日假去同 ...

唉~~城入面既對話 又唔見你貼出黎~~晒氣~~

同你講多都廢話~~當事人都潛左水 得返你個閒人 係度死撐~~

撩我地玩1p1果個都冇出聲 都唔知你咁多廢up 做乜..哈~

又話報警?報啦去~~~ 唔係又得個up字呀嘛

自己國家d人好易嘈 反而家敵國就好小嘈
我係黃國人
同鳥合對戰過百場 贏好輸好大家都好禮讓
不過搞咩都唔洗搞到1p1 刪人丫嘛
話晒職業有剋制

原帖由 milkteayin 於 2008-10-30 11:43 AM 發表
自己國家d人好易嘈 反而家敵國就好小嘈
我係黃國人
同鳥合對戰過百場 贏好輸好大家都好禮讓
不過搞咩都唔洗搞到1p1 刪人丫嘛
話晒職業有剋制

哈~當事人 無影 同 k字頭 2個都係法師~~冇互克問題~

況且盤口 係 k字頭開出黎的~ 人地踩到上心口  點禮讓呢~

好多野 局外人唔會明白...問定花心睇戲 比較好

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 11:45 AM 發表

哈~當事人 無影 同 k字頭 2個都係法師~~冇互克問題~

況且盤口 係 k字頭開出黎的~ 人地踩到上心口  點禮讓呢~

好多野 局外人唔會明白...問定花心睇戲 比較好

剛剛test完(今天的a-maths和chem都慘死..心情低下中)...所以真的不明白..不過大事化小,小事化無..又何必咁呢...大家都是綠國玩家...如果能盡量以和為貴就更好...我是路過的所以不便多說...以上(逃...再回去看對話記錄- -)

原帖由 Ark-S 於 2008-10-30 12:31 PM 發表

剛剛test完(今天的a-maths和chem都慘死..心情低下中)...所以真的不明白..不過大事化小,小事化無..又何必咁呢...大家都是綠國玩家...如果能盡量以和為貴就更好...我是路過的所以不便多說...以上(逃...再回去看對話 ...

我老師是冰雷法吧
雷系都是範圍技
ABCD都是
而具冰只有CD都是範圍...
根本就鑽bug.....

原帖由 Ark-S 於 2008-10-30 12:31 PM 發表

剛剛test完(今天的a-maths和chem都慘死..心情低下中)...所以真的不明白..不過大事化小,小事化無..又何必咁呢...大家都是綠國玩家...如果能盡量以和為貴就更好...我是路過的所以不便多說...以上(逃...再回去看對話 ...

其實都係既...所以神喻同烏合都已經無再因為以前d小事嘈
大家合作打下國戰咪幾好 ~_~

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-30 10:58 AM 發表

係..同佢瘋係因為岩岩11月1號團聚..

仲有下文佢最後仲要問人住邊..比個手提叫kasuge打過去
kasuge話住大埔..佢就話立即飛的去過去大埔..當然kasuge冇理佢喇
最後佢地係咁係主城度洗頻話人淆..以為 ...

好似k話出來好喎 又話人冇理佢 你up緊咩 講講下真係要出個下 冇聲出咋喎

當大家都同意出來 又同意去網吧 1p1 刪人 跟住之後話打機姐 唔駛出來掛 講到好似小題大做 而家拎賭本出來 一陣又人輸左off左咁點
又話人恐嚇 人地有誠意比電話你啦 唔驚你玩電話咩

都係果句 冇膽就咪答應人啦 答應左人 而家話人冇理過佢 o咀 小學生都識啦 應承左人 就要做

原帖由 jackaltoto 於 2008-10-30 03:08 PM 發表
都係果句 冇膽就咪答應人啦 答應左人 而家話人冇理過佢 o咀 小學生都識啦 應承左人 就要做

請善用編輯功能

原帖由 初音 於 2008-10-30 01:41 PM 發表

事與願違- -嘆氣...不過希望有人能幫忙調停一下啦- -

原帖由 初音 於 2008-10-30 01:41 PM 發表

我想問miku件點裝依家仲有冇得賣 ?

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 11:30 AM 發表

淆又係自己淆~~

依家仲要扭曲事實 ...

要講既野就係另一個post打晒

見到你呢個post 覆多句

打通頂 眼訓就梗係訓啦 仲係到睇你洗頻? 仲同你出去打機?

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 11:40 AM 發表

唉~~城入面既對話 又唔見你貼出黎~~晒氣~~

同你講多都廢話~~當事人都潛左水 得返你個閒人 係度死撐~~

撩我地玩1p1果個都冇出聲 都唔知你咁多廢up 做乜..哈~

又話報警?報啦去~~~ 唔係又得個up字呀嘛 : ...

我一早同佢講左 我去訓啦 人地都係當時人之一都話佢係閒人?

大家都是同國,何必為一時之氣爭吵~~
拙者看見都無言了!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:35 AM , Processed in 0.036300 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存