2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話 ...
go

FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話記錄2) [複製鏈接]

原帖由 反ON9大俠 於 2008-10-31 05:02 PM 發表
全FEZ都知你最能有型啦 無能用
fez都要搵你做代言人
你果個咩look- -?
網吧太陽猛?
好有型
要帶超?
話你型
我係明笑9你啦  傻仔
死mk仔一名..........
仲有睇完你地d對話你地烏合講野都幾有型
...

唔係嫁..綠國打有烏合既場都要問下佢地心情先嫁..
話果場想輸  就亂起野..收死晒d水唔起ob係好正確..
有人唔明佢..問下佢點解要咁打..就話人地同佢地吵..發晒爛咁..
都好既出過黎一次見過佢真人..唔係既話仲以為佢係細路仔..
仲有樓上果位..我唔係幾明mk仔點解...mk係唔係解香蕉?

原帖由 反ON9大俠 於 2008-10-31 05:02 PM 發表
fez都要搵你做代言人
網吧太陽猛?
好有型
要帶超?
話你型
我係明笑9你啦  傻仔
...

你都白痴,呢個世界唔比帶超!?..咁你去街到有人帶超串7佢bor
你講野有point先得嫁,宜家黑超唔係曬先帶嫁膠人
你電單男黎??未見過無太陽都有人帶黑超出街?

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-31 05:15 PM 發表

唔係嫁..綠國打有烏合既場都要問下佢地心情先嫁..
話果場想輸  就亂起野..收死晒d水唔起ob係好正確..
有人唔明佢..問下佢點解要咁打..就話人地同佢地吵..發晒爛咁..
都好既出過黎一次見過佢真人..唔係既話仲以為 ...

你咁唔滿意可以唔入場嫁麻...無人叫你入場
你可以自己宣1個5v0既場/入其他場打,無人叫你跟烏合打
入完場又要串77咁 ,抵你比人串啦

原帖由 反ON9大俠 於 2008-10-31 01:51 PM 發表
無能用...你樣衰唔係你錯 你有月球既面都唔係你錯 你帶on9黑超都唔係你既錯
但你把口就真係你既錯
成日叫人同你1p1 你好勁咩 在下唔覺得你有幾勁 只覺得你打字勁 成場打字你最勁
唔好以為你自己是大團大佬就扮大佬 ...

吊人駛唔駛開新2000fun ac姐,你好撚靚仔咩?帶黑照駛唔駛你批准,犯法嫁?報警拉佢丫柒西
唔夠人講就扯開話題,拎你去打把都晒子彈la~你開個名自己反自己?

唉~一味拉開話題~~一味講完野又唔敢做~~

討論落去都係晒氣~_~..幾隻賴皮狗~~~

敢真係出黎網吧 搵我阿哥 1p1 ( game入面呀~唔好又話真人咁膠 咁好幻想)賭砍人物~

先再係度撩我回post啦下~_~ 晒時間~

fez都要搵你做代言人
網吧太陽猛?
好有型
要帶超?
話你型
我係明笑9你啦  傻仔
...

帶黑超就係mk仔咩?咁你著衫出街我話你on9仔得唔得呀?
我係明話你on9仔啦 kai子
死on9仔一名.........

fez都要搵你做代言人
網吧太陽猛?
好有型
要帶超?
話你型
我係明笑9你啦  傻仔
...

哈哈~我係鐘意帶超 吹波?? 網吧d光猛丫嘛~~你當好似你咁?留係屋企 哩埋自己間房做電車男咁黑暗咩呀?

我型唔型就唔知啦~可能你覺得型囉~但係好過你唔敢出黎見人啦~_~宅男

留係屋企打飛機~~係game入面大大聲 扮勁 扮大佬算吧啦你~o~

丫,唔係wo~...睇你開得1星帳號..就知你唔敢講自己係邊個啦~~算啦~~唔同你晒時間~_~

慢慢山埋道門扮大佬啦~~ 我mk仔 好過你唔敢見人 表露身份啦 鼠輩電車男 ^o^

原帖由 小智仔 於 2008-10-31 05:58 PM 發表

帶黑超就係mk仔咩?咁你著衫出街我話你on9仔得唔得呀?
我係明話你on9仔啦 kai子
死on9仔一名.........

智仔~唔好再回啦=.=..晒氣啦..佢地根本有心 拉開話題~~轉移視線~~唔好再回啦~

由d電車男 慢慢係度 9up算~~我好累啦~~懶得理佢

fez都要搵你做代言人
網吧太陽猛?
好有型
要帶超?
話你型
我係明笑9你啦  傻仔
...

文不對題 重作啦 柒頭

鳩唔撚搭八 你老師有無教你寫作技巧丫

何謂mk仔?帶超而家得罪你?

你有幾型仔丫 自貼先啦

我已經唔係烏合人都睇你唔順眼

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-31 05:55 PM 發表
唉~一味拉開話題~~一味講完野又唔敢做~~

討論落去都係晒氣~_~..幾隻賴皮狗~~~

敢真係出黎網吧 搵我阿哥 1p1 ( game入面呀~唔好又話真人咁膠 咁好幻想)賭砍人物~

先再係度撩我回post啦下~_~ 晒時間~

喂..條件開晒比你嫁喇..聽日11月1日咁多人面前打..你自己話唔制咋wo..唔夠膽果個係邊個阿香蕉仔..

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-31 07:56 PM 發表

喂..條件開晒比你嫁喇..聽日11月1日咁多人面前打..你自己話唔制咋wo..唔夠膽果個係邊個阿香蕉仔..

第1: 依家你打定k字頭打? 如果唔係你打就 唔好咁多廢話~

第2: 係個k字自己講可以 唔打1號~

改為11月15號 (係佢本人自己提出 15號) 事關無影 1號要返工請唔到假~(你個記錄清清楚楚咖 白痴仔 )

第3: 依家我又唔係打果個....關我夠唔夠膽咩事呢? 到底你做足資源搜集未? 分到 咩人打咩人未呀?

補充多句~ 咁多人身攻擊既說話 ~ 當面話我呀嘛~ 網上先敢咁多爹呀? 真人又唔見你行埋黎同我say 個hi?

網吧就見你縮埋一二角好驚俾人知你係夜色淆皮狗呀?_?

...話你淆底賴皮狗 真係狗~做野 鬼鬼鼠鼠 唔見得光~返你屋企慢慢做電車男吧啦~

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-31 07:56 PM 發表

你個攪屎棍好討厭~咩都關你事~

當事人又唔係你~你只係識令到綠國不和平姐~

你咁得閒出多兩個其他國大團團長話綠國廢人多之類既post啦~

都唔明點解咁多你呢類人係呢個世界出現~

原帖由 阿聰-R!ngo 於 2008-10-31 01:55 PM 發表

你個名都幾on9下喎 大俠

一星撚番屋企搵你呀媽飲奶啦

嘈人有種開正身

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-31 08:34 PM 發表

第1: 依家你打定k字頭打? 如果唔係你打就 唔好咁多廢話~

第2: 係個k字自己講可以 唔打1號~

改為11月15號 (係佢本人自己提出 15號) 事關無影 1號要返工請唔到假~(你個記錄清清楚楚咖 白痴仔:smile_30.gif ...

出左去就要同你say hi嫁喇?真係以為自己大佬咩..又唔見你同我say hi既..
果度好多人都知我係邊個喇..筋肉強打隊長  
定係太黑睇唔到野阿 ..

原帖由 jeffrey1025 於 31/10/2008 20:57 發表

嘈人有種開正身

佢升級左做2星撚- -

原帖由 jeffrey1025 於 2008-10-31 08:57 PM 發表

嘈人有種開正身

你quote我做乜q ?_?

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-10-31 09:44 PM 發表

出左去就要同你say hi嫁喇?真係以為自己大佬咩..又唔見你同我say hi既..
果度好多人都知我係邊個喇..筋肉強打隊長  
定係太黑睇唔到野阿 ..

唉~又係答d唔答d~

唔係你「果朝」係首都同埋係論壇呢度俾你係度不停拉開話題 講其他野~我又點會發覺原來果日比賽你有去呀~?

咁我又點hi你呀?

得你見到我 我見你唔到..緊係要你hi我啦~唔係我點知你個小人物存在呀?筋肉強打隊長

又係度不停唔關自己事 都要攬上身 撩事鬥飛~~原來開左個咁"大"既筋肉強打仲要係"隊長" @@佩服..唔野小啊

果然筋肉強打「隊長」果然猛!!!好彩你講1講..唔係我都唔知原來有個咁既團存在@@

不過平心而論....你的確有過人之處既...

你既轉移視線 拉開話題  耍太極既功夫的確有一手~~ 再加上 你抱打不平 鐘意乜狗屎垃圾唔關自己事既野 都要加把口

搭下爹~(我想知 係咪你寂寞冇朋友~所以想籍此搭下爹結交下新朋友呀?)

仲有一樣係我最佩服!!敢用自己正身 id (呢d咁既衰野 通常都係d 一星仔出黎攪事)黎唱衰綠國 ~邀請藍國 打綠國呢一穫野呢~

仲可以攪完屎棍都可以若無其視 係度繼續到處 分化綠國 繼續係綠國辣火頭~你呢d功夫 我真係永世難忘!~加油呀~你係得既!

http://www2.2000fun.com/bbs/view ... page%3D3&page=1

↑大家回味下啦~~除左可以睇到佢既既攪屎棍功夫之外~

仲可以睇到佢既 極速修改原文技術~ 有興趣真係要搵佢學習學習呀 ~大家

(仲有佢d 死狗邀請共他國既公會出手 幫自己打綠國公會 既說話技巧都好強咖~)

綠國有呢d人真係不幸~佢好似仲有一大班志同道合既人呢~

綠國點解成日咁多人嘈交~分堆分派~我諗好似佢果類人一定功不可沒

原帖由 玩GAME之人 於 2008-10-31 11:55 PM 發表
綠國有呢d人真係不幸~佢好似仲有一大班志同道合既人呢~

綠國點解成日咁多人嘈交~分堆分派~我諗好似佢果類人一定功不可沒

哦..呢D叫分化..
你對話內容2果D 唔知係咩黎呢
『我專登叫人唔起方尖ok?』
『我地既水 係收烏合挖既水』
『你外人俾...係你地自己蠢』
『烏合作風 係自私 自己理自己,又如何』
『我地果場 專登輸 ok』<--打防守戰專登輸..綠國多得你唔少
『我地認為自己岩 咪得囉』   
(名句太多,不能盡錄)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:44 PM , Processed in 0.040661 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存