2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話 ...
go

FEZ出事了..打機打到恐嚇人..大家評下理(第4頁更新對話記錄2) [複製鏈接]

之前都有人咁同我講過啦,呢d成日都有嫁喇,算吧
最怕d人p完,淆姐0.0,幻影都成日比人刁,算吧

笑傲無雙

你地有咩留番拜山先講啦

我撐難民呀

夜色的詠使大佬黎架
新入人地團vent 第一句係  不如我教大家跳山啦  
帥呆了

唉..好多唔知咩事既人 三言兩語真係好難解釋得晒~

佢貼出黎既記錄 只不過係上半場~~~下場半佢又冇貼出黎~~

我依家再大約咁講一次個重點~

係某場國戰 無影收自己烏合之眾既水~係場內起城牆~

跟住 k字頭 同 夜色 就係度串~ 跟住就嘈起出黎~ 嘈嘈下 k字頭唔順超~

就提議隻抽~無影就應承左 仲話輸左就玩砍人物~ 夜色話ok~

跟住約時間囉~跟住1號 無影話唔得 ..咪叫k字頭 約第二日囉~

跟住k字頭又自己講15號~~無影咪應承囉~ 點知應承左之後~~

k字頭又話唔得..不停話1號1號~..跟住無影又話 1號拎唔到假~~

跟住k字頭話 咁一係 依家拍片打囉(網上)..咁無影覺得 拍片唔覺得係d乜~

因為夜色個賴皮狗 有前科~~輸左賴皮 唔砍 我地咬佢食~?咁我地咪話即刻打

就即刻出網吧打~ 但因為怕 個學生哥 又賴3賴4~所以我地就話~

你住邊 我地黎搵你~地點俾佢香港18區任選~跟住條友話叫我地出大布~

我地咪話ok~留埋電話叫佢即場打黎 電話 約時間~跟住佢又唔打...

又話怕我地玩野..放佢飛機~~唉~地點又係佢選 電話又留埋~點放飛機呀?

用下腦啦=.=..跟住我地講~「比賽當日 百九幾人見到我難民無銀用~你怕我食左

你呀??」..跟住再叫條友..咁怕咪再選其他地方囉~

佢冇錢 我包晒佢來回車費 請埋佢食早餐~但求佢出黎真人玩1p1跟住願賭服輸~

跟住條友扮掛網...來來去去 3篤屁話..拍片啦拍片啦..拍拍下 off 能埋line...

件事就係咁了....當中可能有d講少左~~希望有見到我地係城嘈既人幫手 補充下

原帖由 藍海 於 2008-10-30 05:07 PM 發表
之前都有人咁同我講過啦,呢d成日都有嫁喇,算吧
最怕d人p完,淆姐0.0,幻影都成日比人刁,算吧

我就係知~呢隻game 多人 game就大大聲~~係度扮大佬~但輸左賴皮~

所以先叫佢出黎真人 網吧玩姐~好老實~~game入面你輸左 你賴皮 我咬你食呀?

唉~~真係~~提議又佢提議先~淆又淆佢先~都唔知佢想點~

我地都好大方講明~~佢自認一句淆底~我地難民 咪算數~當冇事發生唔追究囉~~

佢又要死撐 仲扮掛網off埋....

原帖由 wtf10542 於 2008-10-30 05:53 PM 發表
你地有咩留番拜山先講啦

我撐難民呀

夜色的詠使大佬黎架
新入人地團vent 第一句係  不如我教大家跳山啦  
帥呆了

WoW勁
我都想學跳山
---------------------------------

其實自從上次單P事件之後,夜色的xx / xx的詠使,已經好多post係到單單打打=.=
好似之前個咩烏合擴建個post=.=當事人(團)已經無再追究,仲要係度煽風點火,乘機入位插難民lol 好多post都係咁=.=.....

原帖由 ycgoFS109 於 2008-10-30 06:24 PM 發表

WoW勁
我都想學跳山
---------------------------------

其實自從上次單P事件之後,夜色的xx / xx的詠使,已經好多post係到單單打打=.=
好似之前個咩烏合擴建個post=.=當事人(團)已經無 ...

因因怨怨...是不是根深柢固- -...自上次件事...一直到家下都無咩好既轉變- -

原帖由 Ark-S 於 2008-10-30 06:26 PM 發表

因因怨怨...是不是根深柢固- -...自上次件事...一直到家下都無咩好既轉變- -

總之一句~ 就算我地有恩怨既仇人~我地見到 都係當佢透明~因為懶得嘈~

今次 係好明顯佢地挑火頭先~我地唔忍 先嘈姐~ 我地已經為綠國公頻著想~希望你諒解

原帖由 ycgoFS109 於 2008-10-30 06:24 PM 發表

WoW勁
我都想學跳山

好似之前個咩烏合擴建個post=.=當事人(團)已經無 ...

算啦~唔係個個好似你咁睇得通透~~

仲有我勸你唔好開多個話題...一陣佢地兩個淆底二人組 轉移視線去你呢一句野..

又俾佢成功拉開話題 就無謂了

大約看了一次,我唔咁講話邊個係錯,但點都好,大家退一步啦,打機都係為左開心姐(局外人一名)

好明顯段對話影一半唔影一半la

唔敢影晒全部過程?心虛?

人地影一半唔影一半..........方便自己 斷章取義 委曲呀嘛

原帖由 Ark-S 於 2008-10-30 06:26 PM 發表

性格不合@o@無得救lol唔見面is ok

多謝無銀提醒@o@停post了a_a集中注意力番主題!_!

咪咁無聊!你地小朋友咩.
仲細咩

同你吵又顯得自已幼稚
唔同你吵又比你聲大大周圍吹周圍唱...

K先生真係難做@@"

有冇人可以作出公正呢??
(迷之聲: 某女GM xp)

原帖由 SuNnY35 於 2008-10-30 07:37 PM 發表
同你吵又顯得自已幼稚
唔同你吵又比你聲大大周圍吹周圍唱...

K先生真係難做@@"

有冇人可以作出公正呢??
(迷之聲: 某女GM xp)

同你呢d 斷章取義 唔了解清楚成件事 就出聲既人講野..又晒我時間...

同你嘈 我又谷鬼氣... 唔理你 你呢d又係度抽水 以為好威...

到底有冇人可以令到呢類人 消失呢?_?

(迷之聲 :版主做野)

我都係想講幾句~

我由封測玩到e+~咩大團細團都入過下~咩人咩品行我都知道少少既~

講返烏合班人~佢地平時都係國戰到好like指揮~初頭都幾唔like~

不過日子耐左~慢慢覺得佢地既戰術都係可行性幾高~只係某d因素而完成得唔夠完美~

無銀用呢個人同佢吹水就幾攪笑~但之前覺得佢講野好討厭~好似串77咁~

但慢慢開始知道佢地係好少出聲串人同挑釁人~唔似以前綠國一個英文大團咁~

係咪都串人~講返k先生同夜色呢兩個人~

k先生我都知佢份人好有問題~(因為知道佢之前一d惡行~不過唔關自己事唔講啦~因為一講出黎好多

人都會插爆佢~我諗佢自己知咩事啦)

夜色我自從睇左佢一個post之後~咩藍國某大團團長話綠國廢物多時~

已經對呢個冇中生有~驚世界唔亂既人~開始唔信呢個人講既野~

反而我對難民呢班人由聽人話佢地點衰點衰~慢慢相處過又唔覺得人地所講~

(最少我未見過難民做左d咩衰野出黎~次次佢地嘈都係有道理~可能佢地表達方式太激進啦=.=)

最後一樣野~其實有咩好嘈~呢兩條友大把人話佢地衰野~只係好多人仲未出聲姐~

岩岩睇到有人話夜色新入人地頻就話教人跳山

你估你真係大佬咩~最憎呢d自以為是既人~

所以呢次件事我撐難民~因為佢兩條友往事衰野多~難民就可能表達方式問題令咁多人不滿姐~

其實大家企係中間睇就會清楚呢件事咖啦~

不過好多人都只係會抽水多囉~

原帖由 玩GAME之人 於 2008-10-30 09:19 PM 發表
我都係想講幾句~

我由封測玩到e+~咩大團細團都入過下~咩人咩品行我都知道少少既~

講返烏合班人~佢地平時都係國戰到好like指揮~初頭都幾唔like~

不過日子耐左~慢慢覺得佢地既戰術都係可行性幾高~只係某d因素 ...

你講野都幾有道理
可能我唔係由封測就開始玩啦,所以我唔知佢地有咩衰野
不過相處落,我覺得k先生冇咩野~係粗口多左D...
另一個人,我完全唔識佢~對佢既認識只係o係2kf睇到,唔多講
至於難民,指揮係好~不過講野修飾下會比較好,做都做得順氣

件事發展到E家~難民都拎晒彩啦
今日留一線,他朝好相見呀!
無畏搞到咁薑

ps.玩GAME之人收pm@@

- -勸交姐.都要叫扮中立@_@?
講真唔係下下要咁惡掛- -?打機都打到咁火@_@/
要飲下靜心la/
係我角度來講大團該俾其他人梗有風度.
你根本可以停口戰唔理人,
你唔理佢完埸都冇人再理件事la.
你又要嘈人喎.其他人勸交都要話抽水- -?
同國嘈來為咩?唔通大團就要串d 惡d?
人地唔明你咪同佢講點解囉.唔駛唔識玩果d 句子既/
不喜勿回/
鳥合係好工會.但希望會有風度d/
同做會長本身就該要去阻止口戰.

人地唔想停你都無計

原帖由 難民無銀用 於 2008-10-30 07:47 PM 發表

同你呢d 斷章取義 唔了解清楚成件事 就出聲既人講野..又晒我時間...

同你嘈 我又谷鬼氣... 唔理你 你呢d又係度抽水 以為好威...

到底有冇人可以令到呢類人 消失呢?_?

(迷之聲 :版主做野)

題外話:拙者覺得你的簽名很帥!!有點ROCK~~
綠國子民應團結為國商努力!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:56 AM , Processed in 0.038258 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存