2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 香港最多人玩既海盜王私服~@love海盜王@~ ...
go

[香港] 香港最多人玩既海盜王私服~@love海盜王@~ [複製鏈接]

笑傲無雙

LOVE海盜王香港私服

本ser非BT服 玩家可以玩得放心

版本:1.34
開放時間:24小時
掉寶率:200倍
組隊經驗:10倍
精靈成長率:450

人物屬性:無限制

人物等級:200 lv

精靈等級:可超過100 lv
武器最高:100lv(目前) / 100LV介子 / 75~100LV項鍊
官網:http://love520.no-ip.org:8080/   (官網有哂論壇,補丁,主程式)
線上帳號註冊:http://love520.no-ip.org:8080/reg.asp/
論壇:http://love8080.marlit.o.com/index.php
                                         ^將呢粒點除消就可以如常進入論壇
M群:group235085@msnzone.cn  所有新手有問題唔識可以係M群問人,,,也可以在M群傾計!!

1.主程式下載點:ftp://download.runup.com.hk/kop/client/kop_v138_setup.exe

2. 登錄檔下載 請到最新補丁下載區

3.裝備檔下載:請到裝備檔補丁下載區                     
修改內容:

新增100lv項鍊,85介指...(打王才會掉-詳請見BOSS資料區)
新增會戰(沙嵐城座船出海到公會島對戰)
修改合成,精煉率提升... (購買時為1lv   (1+1=3) ( 3+3=5) .....以此類推) (白銀npc 小金金)
新增裝備槽數為3槽

活動:
1.不同季節有不同的活動{例:新年..有紅包送}
2.隨機雙倍經驗洞動
3.問題遊戲
4.GM興玩家PK賽
5.商城金幣大放送...在決定的日子裏...GM會掉金幣

本私服特別配置:
新手...開人物有黑龍裝...打一隻怪物直接升上40級
可以到白銀城的極速轉生NPC轉職{免除轉生任務,十分方便}

新石頭:
為了公平
新石頭會在白銀城上方的黑龍掉上
所有玩家也可以打

*祝大家遊戲愉快*

合石和精煉也會有失敗情況,因為如果人人+27武器和裝備...整個私服都唔公平啦

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

如果半bt服 我諗會令多d人玩
-.-好似之前freefight海盜王咁(2月份既事好似)...
佢一開波送+100 每種屬既年....
拎+12 55封換 75紫武... +0 ... 年+27 換真年+0....
呢隻服最終衰係1.35版到先無人玩  
無轉既話應該日日過百人玩到  
唔鐘意可以唔理我

e個服挺好玩ga 快d泥la

原帖由 ken0203w 於 2008-12-14 10:05 PM 發表
e個服挺好玩ga 快d泥la

我都覺^^"

明顯係齊心多人d

明顯係齊心海盜王私服多幾陪人 = =
love成日洗白.都唔好玩
有錢又可以買裝.點公平....
人地齊心完全唔洗錢.
d人又話love gm勁on 9..仲敢講香港最多人玩.笑撚死人

聽講齊心gm重膠 送裝俾熟人=]專幫某d玩家  用人地系foreverz既pw爆戈個人系三豬ac A_A"

唔好嘈啦...

其實個個服都係由一塊 膠  組成的.... 所以個個服都膠

爆ac  真係要小心諗下香港既私服

love私服試過洗白一次咋...你地齊心洗白過最少2次啦...仲話人地成日洗白

你地齊心d gm成日專幫某d玩家...仲更加唔公平啦!!

我地love係可以買裝,,,但冇話一定要買咖

大把人唔買裝都係照玩啦{因為係個私服到可以打到d點,唔買裝都一樣勁}

仲有好多裝 用 點  gm都唔賣啦

人地forverz同heroz之前重型到一到亂白cut  ser俾d老手玩哂A_A"又係弌句 人7魂我地7魂 我地幻佢千幾佢幻我地七千幾  你話人地gm攪乜a_a?

e個ser 5同 gm公正=]

十週年勳章(賀詞)

Love我個人都覺得幾好囉

有冇入點o既人都可以勁...一開頭送件黑龍套我覺得已經好夠新手用

唔係話所有點裝都要買...可以去打王出...掉寶機率都幾高

Gm公平對玩家...唔似得某某海盜王私服...Gm只會幫自己友

我永遠支持Love海盜王私服

雖然我未玩過 但係見咁多人支持 我唯有 幫你推推@@" 希望長有長做  名聲越來越大 =]

原帖由 ken0203w 於 2008-12-15 10:48 PM 發表
人地forverz同heroz之前重型到一到亂白cut  ser俾d老手玩哂A_A"又係弌句 人7魂我地7魂 我地幻佢千幾佢幻我地七千幾  你話人地gm攪乜a_a?

不是喇  係我9高5龍石已經唔夠人9高3龍石打0.0  (我幻自己公會d9高3龍石半體力雙都秒的=0=)
再精埋9碼x3打人95%miss0.0

上過5-6次線-.-  上線得3-4條友  仲要掛企既
有d郁緊 (可能掛企d人雙開) 但係我玩過咁耐 得一個人係會講野
叫"ak童"<--唔記得清個名~~其他人 hi佢 當睇唔到走左-.-
入到去同單機 玩死城差唔多= =仲話最多人玩

齊心多人d

齊心多人d呀~傻
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:13 PM , Processed in 0.036752 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存