2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 街頭足球 Online 球會及盃賽區 魚腩好野!新一代1~30杯delay王
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 潮人1個
go

魚腩好野!新一代1~30杯delay王 [複製鏈接]

原帖由 D.艾加 於 2009-1-4 01:59 PM 發表

我都唔明..................

何以見得對面完全唔delay?????我地有咁講過嗎????
唔知頭唔知路請唔好尻up

我相信琴晚3隊都會一致覺得cf好撚順,唔好又話我主觀呀
我地唔係事必要陪你地魚記一齊玩delay場架
你又話何以見得對面(魚腩)完全唔DELAY
佢就反駁
魚腩又點會兩面都整DELAY..害埋自己友

P.S.我係中立既...唔好吊

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-5 01:30 PM 發表

佢就反駁

如果整到對面全隊而自己全隊淨係隻CF唔lag, 咁又點睇呢??

xs 第一場對魚腩時  咪有一個大lag  全世界撞埋牆
當時既情況係  xs  成隊人都仲可以講到野  相反地  魚腩係有其中一個人 一句聲都冇出到
相信大家玩左咁耐kick都知唔出聲果個咩事啦  就係佢有問題整到全世界lag啦
跟住就開始delay啦  個人禁完d制  要俾1至2秒時間  個人先識郁  
打完之後 講返有delay問題  隻伊巴就講左句金句 「你話係就係囉」 咁算咩意思呢??
你一句話冇做過就係冇做過    sorry都冇句  照繼續玩  仲要掉返轉頭  叫d人同你道歉=.=
就算你真係冇做到   但係依家你既問題係 牽連3個球會  
你如果可以一句話自己冇做過  就可以過到骨  
咁樣既話 其他球會咪可以  玩lag 同你打 贏左你  之後同其他球會打都係咁lag
最後仲贏左杯  之後一句  我冇做過  「你話係就係囉」 咁你會點諗??

其實如果掉番轉黎睇會唔會好d
唔講sorry既原因係講左一係比人插..到時又一定有d人抽水咁話
"一句sorry大哂?" "一句sorry想過骨"等等..
而家石都係想等件事沖淡..唔係想逃避責任..
呢點明眼人一定知..
大家各執一詞..
只係嘈落去冇意思

難道你想  次次的杯賽  俾d lag隊贏完  就一句   我地等  時間去掉淡佢吧

原帖由 靜纓纓 於 2009-1-5 07:04 PM 發表
難道你想  次次的杯賽  俾d lag隊贏完  就一句   我地等  時間去掉淡佢吧

如果次次既盃賽都有隊係靠lag番黎.咁我冇野講
重申一次.我地冇玩lag/所謂整到人delay而羸波

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-5 01:30 PM 發表

佢就反駁

我睇黎你又係另一位完全唔清楚um記立場既人
我最後重申多一次,唔好再講廢話抽水,我冇咁多時間答一d逃避責任既廢話
我講多次,um記既訴求同xs唔同,我地冇話過係你地凸登整dealy個場,之不過因為你地d球員網絡問題整delay3隊已成不爭既事實,而一向與世無爭既royal主席都話:"真係delay"    sorry加西= ="
而魚記既選擇係扮聽唔到囉,害完2隊繼續去害第三隊
整完delay2隊唔好同我講你地完全唔知情
我再講,你地都有delay唔係大哂
我冇必要同你地一齊玩delay既盃賽

原帖由 D.艾加 於 2009-1-4 11:12 PM 發表

你再唔轉,我公開你段pm..等人知道你幾善變

sor lor 皮哥

回復 66# 小孩子〞 的帖子

你問下其他兩個會既人  問下佢地有冇delay囉=.=  
如果你冇整到人delay而贏波   咁我地3隊既人係度講既野係咩??  都係屈9你??

maybe 3隊一齊delay純粹巧合
同埋呢 冇做過唔代表影響唔到人
可能你地其中一人部機有少許問題
可以影響到所有入房既人
正如之前所講 有冇做已經唔重要
始終都係你想點解決呢個問題
但係堅守立場或保持沉默應該好難令人接受

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-5 04:54 PM 發表

如果整到對面全隊而自己全隊淨係隻CF唔lag, 咁又點睇呢??

邊有咁高超既科技==

原帖由 笨雲 於 2009-1-4 03:59 PM 發表

Fine 我用字用錯
琴日玩你個場..LAG到嘔, 剷人慢成2秒都有

你都識講系場喇
我地xs既成員通常齊3.4個先一齊上線. 一齊玩
甘耐以黎 有冇人噪過我地玩lag? 有冇?
五通我又屈鳩你?
五通個場有7個xs人. 只有你1個五系? 所以你話xs玩lag?
五比系其它人整?

原帖由 D.艾加 於 2009-1-5 07:08 PM 發表

我睇黎你又係另一位完全唔清楚um記立場既人
我最後重申多一次,唔好再講廢話抽水,我冇咁多時間答一d逃避責任既廢話
我講多次,um記既訴求同xs唔同,我地冇話過係你地凸登整dealy個場,之不過因為你地d球員網絡問題整 ...

好型仔丫

原帖由 訓~ 於 2009-1-7 11:51 PM 發表

你都識講系場喇
我地xs既成員通常齊3.4個先一齊上線. 一齊玩
甘耐以黎 有冇人噪過我地玩lag? 有冇?
五通我又屈鳩你?
五通個場有7個xs人. 只有你1個五系? 所以你話xs玩lag?
五比系其它人整?

無人當面話你lag就代表你地唔lag!?
我唔會比面你地wo
就算你係Zonda都無面比啦!
人地比面你我理得佢 !  而家係你隊波lag

原帖由 HEY`:D 於 2009-1-8 01:36 AM 發表

好型仔丫

wa你唔係唔要我咩

邊會有隊玩lag之前唔先諗下賽後d輿論?
唔通寧願整臭個名而只係為左嬴個盃仔番黎?
失多於得喎...

原帖由 笨雲 於 2009-1-8 08:53 AM 發表

無人當面話你lag就代表你地唔lag!?
我唔會比面你地wo
就算你係Zonda都無面比啦!
人地比面你我理得佢 !  而家係你隊波lag

有人要你比面-.-?
我洗乜你比面我? 你好勁? 好威?
你憑乜話我地xs lag?
冇其它人同你同我地一齊玩嗎?
又五見你話其它人整lag-.-?
一定系xs整lag?

原帖由 訓~ 於 2009-1-8 01:41 PM 發表

有人要你比面-.-?
我洗乜你比面我? 你好勁? 好威?
你憑乜話我地xs lag?
冇其它人同你同我地一齊玩嗎?
又五見你話其它人整lag-.-?
一定系xs整lag?

我憑咩 !? 有lag就要提出
唔需要憑咩 !   人地無lag我何需話人lag!?
你地自己隊波出名有個lag鬼

唉d人無視我

原帖由 笨雲 於 2009-1-8 02:17 PM 發表

我憑咩 !? 有lag就要提出
唔需要憑咩 !   人地無lag我何需話人lag!?
你地自己隊波出名有個lag鬼

呢個我都想知
太耐冇玩 唔知發展到咩程度

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:54 AM , Processed in 0.040614 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存