2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 街頭足球 Online 球會及盃賽區 魚腩好野!新一代1~30杯delay王
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 潮人1個
go

魚腩好野!新一代1~30杯delay王 [複製鏈接]

唉唔好再基吉啦反正魚記都唔會出聲

原帖由 D.艾加 於 2009-1-13 10:08 PM 發表

回post都可以叫人回應架

咁我都係回post姐
呢個post大把局外人   
條友剩係吊9我   
我都唔知自己做錯乜
又話我博上位  博人識   kai

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 10:11 PM 發表

咁我都係回post姐
呢個post大把局外人   
條友剩係吊9我   
我都唔知自己做錯乜
又話我博上位  博人識   kai

因為你翻譯既野有問題
一黎唔係事實,2黎冇咁既必要
佢可能係過火左d

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 08:26 PM 發表

出聲=博上位?
你地理解能力差冇辦法啦   我仗義出黎講比你地聽
你就話我嬲屌  上位
呢度論壇黎,我點解唔可以出聲??你當呢度係你屋企?叫公安比埋個壇主你做丫笨柒:smilie_:):

照常理香港應該冇公安

請返正題   其實呢d事 局內人應該係最清楚
雖然你係出於好意  不過maybe你都唔清楚詳細既來龍去脈
所以有時想做好心都要做足功課
唔係話你做好人係錯 只不過你d功課似乎唔太足

原帖由 黑色界限 於 2009-1-13 10:18 PM 發表

照常理香港應該冇公安

請返正題   其實呢d事 局內人應該係最清楚
雖然你係出於好意  不過maybe你都唔清楚詳細既來龍去脈
所以有時想做好心都要做足功課
唔係話你做好人係錯 只不過你d功課似乎唔太足: ...

2000fun有三個壇主  其中一個叫公安  並不是大陸個d公安-.-

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 10:21 PM 發表

2000fun有三個壇主  其中一個叫公安  並不是大陸個d公安-.-

原來咁多網絡警察

原帖由 黑色界限 於 2009-1-13 11:45 PM 發表

原來咁多網絡警察

佢個名叫公安唔代表佢真係公安

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-4 01:16 PM 發表

ok, 先唔講你地係咪玩lag, 但當我地問你地係咪有嚴重delay既情況個陣, 你地係一句就講「你話係就係囉」, 咁呢句係咩意思? 系呢句說話出現之前, 我地由始至終都冇認為你地有玩lag, 但係你地個伊巴一講呢句野, 令人好容易會聯想到你地真係玩緊lag囉, 而家都係討論緊呢個問題, 或者VD講得岩, 而家應該唔係討論你地有冇玩lag, 而系討論下你地對於呢件事既處理方法
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-13 10:01 PM 發表

成件事就係, 我同咪膠淨係叫魚記d人出黎回應下, 但係你呢條自稱唔係魚記既智障系度出聲, 係度做乜春野翻譯.
乜都未睇清楚就係度吠, 相信要睇醫生個個應該係你, 唔係我掛
原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 10:04 PM 發表

呢個post都唔係你開
咁都算係你叫魚記d人回應下?

唔該用你自己對眼睇清楚, 講多都哂氣, 仲要死雞撐飯蓋

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-14 12:13 PM 發表

唔該用你自己對眼睇清楚, 講多都哂氣, 仲要死雞撐飯蓋

如果個post你開...而剩叫魚記d人出聲...咁我就收皮
咁而家個post又唔係你開  而且你咪又系係呢個post回叫魚記d人出黎
你而家係回應者  你又有咩資格叫我唔好出聲呀?
當正2000fun係你既咁啦而家?
咁真係好大既''官威''喎   
你話一就一   二就二    所有人都要服從你  聽你支笛

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-14 12:40 PM 發表

如果個post你開...而剩叫魚記d人出聲...咁我就收皮
咁而家個post又唔係你開  而且你咪又系係呢個post回叫魚記d人出黎
你而家係回應者  你又有咩資格叫我唔好出聲呀?
當正2000fun係你既咁啦而家?
咁真係好大既' ...

我由頭到尾都唔係回應者, 而系受害者. 我地silence就係因為有關魚記既delay問題而輸左, 我唔出得聲唔通你出得聲呀柒頭? 唔該講野之前用下你個腦諗下啦(如果有既話) 係又吠唔係又吠.

最後, 學咪膠咁講, 我需要既係魚記d人出黎講野, 我亦都唔會再同你嘈落去, 你中意繼續吠係你既事, 我唔會再就你所講既野作任何回應

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-14 02:45 PM 發表

我由頭到尾都唔係回應者, 而系受害者. 我地silence就係因為有關魚記既delay問題而輸左, 我唔出得聲唔通你出得聲呀柒頭? 唔該講野之前用下你個腦諗下啦(如果有既話) 係又吠唔係又吠.

最後, 學咪膠咁講, 我需要既 ...

受害者就唔可以係回應(post)者?
受害者原來可以叫局外人收聲
u win
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:55 PM , Processed in 0.052824 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存