2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 街頭足球 Online 球會及盃賽區 魚腩好野!新一代1~30杯delay王
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 潮人1個
go

魚腩好野!新一代1~30杯delay王 [複製鏈接]

原帖由 D.艾加 於 2009-1-5 07:08 PM 發表

我睇黎你又係另一位完全唔清楚um記立場既人
我最後重申多一次,唔好再講廢話抽水,我冇咁多時間答一d逃避責任既廢話
我講多次,um記既訴求同xs唔同,我地冇話過係你地凸登整dealy個場,之不過因為你地d球員網絡問題整 ...

我有咩責任...我又唔係魚記既人

原帖由 笨雲 於 2009-1-8 02:17 PM 發表

我憑咩 !? 有lag就要提出
唔需要憑咩 !   人地無lag我何需話人lag!?
你地自己隊波出名有個lag鬼

甘你講吾講得出邊個lag丫=.=?

笑傲無雙

等我講幾講啦
我係um記會長 雪. 果日打杯我一直在場.
我仲記得果日 有 小車哥哥.-wing姐姐 米膠哥哥同埋肥蚊妹妹幫手打
比7玉放飛機真係sad...我係一個主席 甘重要比賽我一直在場外打氣
本人唔係認為第一個隊玩delay/正lag....但本人覺得果魚腩的反應係十分之失望的
比賽之後我地係lobby到吹水啦甘...果個唔知咩石仔?原全冇理到我同米膠的反應哦
多左幾個馬機里尼同埋魚腩ga人就係到講野啦甘...佢地就好強烈強調自己唔係玩delay/lag
我相唔相都唔係問題啦 杯過左 點講姐..
問問題你地又要嬲...同你吹水又唔鍾意....
喂...outdoor白色書包 439蚊 我屋企大把 你鍾意咪比你囉 玩環玩 delay到人/lag到人(就算你地唔係特燈)你重好意思反駁? 重要3個球會max 加西都話lag.
同埋打魚腩之前我地打青訓係好順囉想講.
我火都泥....呢個杯甘多人唔鋸 你地個4丁油重要日日囉住個書包出泥solo? 收水唔該 見到你就憎
加下呢個話題都唔係話題啦下話....反正都係講垃圾說話 緊係要diu下你地出下火先啦 係咪?
球場問題球場了吧 我見一個踢一個

新發現  岩岩同魚記班人玩完  隻cm 惡魔 有問題
岩先同佢 加班魚 艾比  和少  入沙佢地同場
不過唔係同隊  又黎大lag啦  之後lag完  佢就搶左人地個波  仲聽到d搶波既聲的  
不過9成人地都唔會認嫁啦    書包仔都拎左  彩你有味 (唔知大家認唔認同 【彩你有味】就係佢地對呢件事既處理態度?)

回復 84# 靜纓纓 的帖子

我都覺係cm...
琴日定前日左右 同魚記(補)d人一齊玩
有窒 之後走哂 淨返cm 又窒
我係魚記既 我諗夠客觀掛
係咪有心就唔知 不過係佢問題應該冇錯
玩完都想同佢地講返
不過冇哂人on

魚記之前個盃第2 有幾條友有書包嫁喇
唔好凸哂所有人 -.-

大lag又係巧合呀?? 大lag完之後開始 delay 又係巧合呀??
呢個情況係同  我地第一場對佢既時候  發生得一模一樣咁濟
一個大lag之後 就開始 delay     
隻cm 佢地好似話  新收既  我唔知佢地係點  但係佢地處理呢件事既態度好差囉
係人都會唔鋸啦係嘛   我唔信佢地圍內  同隻cm玩左咁多日  都發覺唔到囉
我一入到去同佢地玩左兩場  就好肯定  係隻cm有問題囉  
因為隻cm走左之後  就冇delay囉

原帖由 月光12 於 2009-1-9 12:15 AM 發表
等我講幾講啦
我係um記會長 雪. 果日打杯我一直在場.
我仲記得果日 有 小車哥哥.-wing姐姐 米膠哥哥同埋肥蚊妹妹幫手打
比7玉放飛機真係sad...我係一個主席 甘重要比賽我一直在場外打氣
本人唔係認為第一個隊玩d ...

ok  u give a outdoor me

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-8 06:28 PM 發表

我有咩責任...我又唔係魚記既人

#61 not are your責任?????

原帖由 D.艾加 於 2009-1-11 02:40 PM 發表

#61 not are your責任?????

我最後重申多一次,唔好再講廢話抽水,我冇咁多時間答一d逃避責任既廢話
我講多次,um記既訴求同xs唔同,我地冇話過係你地凸登整dealy個場,之不過因為你地d球員網絡問題整delay3隊已成不爭既事實,而一向與世無爭既royal主席都話:"真係delay"    sorry加西= ="
而魚記既選擇係扮聽唔到囉,害完2隊繼續去害第三隊
整完delay2隊唔好同我講你地完全唔知情
我再講,你地都有delay唔係大哂
我冇必要同你地一齊玩delay既盃賽

咩你地?我一路食緊花生
我再講多次...我唔係魚記既人...唔好再講咩野責任唔該

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 03:03 PM 發表

我講多次,um記既訴求同xs唔同,我地冇話過係你地凸登整dealy個場,之不過因為你地d球員網絡問題整 ...

o..咁你當我同緊魚記既人講啦,不過回應番#61既話,我只想講希望你呢位花生友爬足文先好出聲plz

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 03:03 PM 發表

唔係魚記但又唔關事既你出聲回post做乜春 , 閤下既行為除左犯賤同埋拿屎上身之外, 我唔知講咩好

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-13 04:22 PM 發表

唔係魚記但又唔關事既你出聲回post做乜春 , 閤下既行為除左犯賤同埋拿屎上身之外, 我唔知講咩好

係你地kai  理解能力低劣  我做好心幫手''翻譯''  你都可以屌尻我
我都講撚左中立...唔識中文就係度屌屌屌....on9

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 06:21 PM 發表

係你地kai  理解能力低劣  我做好心幫手''翻譯''  你都可以屌尻我
我都講撚左中立...唔識中文就係度屌屌屌....on9

我地洗春搵人做翻譯? 我地淨係叫魚記d人出黎解釋, 你呢條咁既2打6就出黎講呢樣個樣, 又話唔係魚記既人, 咁你出乜野聲? 唔係博屌做乜? 博上位? 博多d人識你呢件on9仔?

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-13 08:15 PM 發表

我地洗春搵人做翻譯? 我地淨係叫魚記d人出黎解釋, 你呢條咁既2打6就出黎講呢樣個樣, 又話唔係魚記既人, 咁你出乜野聲? 唔係博屌做乜? 博上位? 博多d人識你呢件on9仔?

出聲=博上位?
你地理解能力差冇辦法啦   我仗義出黎講比你地聽
你就話我嬲屌  上位
呢度論壇黎,我點解唔可以出聲??你當呢度係你屋企?叫公安比埋個壇主你做丫笨柒:smilie_:):

板主無能

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 08:26 PM 發表

出聲=博上位?
你地理解能力差冇辦法啦   我仗義出黎講比你地聽
你就話我嬲屌  上位
呢度論壇黎,我點解唔可以出聲??你當呢度係你屋企?叫公安比埋個壇主你做丫笨柒:smilie_:):

仲要係度扮哂野咁, 你嬴哂啦正義撚, 收水吧

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-13 09:33 PM 發表

仲要係度扮哂野咁, 你嬴哂啦正義撚, 收水吧

又扮咩野呢請問 ?

你令我開始懷疑你既智商有d問題啦
建議你去睇醫生  穩陣d好

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 09:57 PM 發表

又扮咩野呢請問 ?

你令我開始懷疑你既智商有d問題啦
建議你去睇醫生  穩陣d好

成件事就係, 我同咪膠淨係叫魚記d人出黎回應下, 但係你呢條自稱唔係魚記既智障系度出聲, 係度做乜春野翻譯.
乜都未睇清楚就係度吠, 相信要睇醫生個個應該係你, 唔係我掛

原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2009-1-13 10:01 PM 發表

成件事就係, 我同咪膠淨係叫魚記d人出黎回應下, 但係你呢條自稱唔係魚記既智障系度出聲, 係度做乜春野翻譯.
乜都未睇清楚就係度吠, 相信要睇醫生個個應該係你, 唔係我掛

呢個post都唔係你開
咁都算係你叫魚記d人回應下?

原帖由 liyeung2000 於 2009-1-13 10:04 PM 發表

呢個post都唔係你開
咁都算係你叫魚記d人回應下?

回post都可以叫人回應架
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:48 AM , Processed in 0.040895 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存