2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 9Lv家族﹕O.百憶之夢。O 換血招人中... ...
返回列表 發新帖 回覆
go

9Lv家族﹕O.百憶之夢。O 換血招人中... [複製鏈接]

百憶之夢正在大換血中...
有興趣可入族^_^
家族大頭﹕火百合(一般晚上on)
小頭﹕風乂專用幸商﹐幻影之王
常ON族人﹕幻使﹐晴乂小淚(小淚)
                神田
本家族沒咩勁人﹐有時有D比較勁既族人會收$帶下升
因為大小頭唔支持不勞而獲既事﹐一向支持1分付出1分收獲^_^
童話有D唔識既問題可以問/鴿小頭﹐有鴿必回^_^
仲有小頭(風乂專用幸商)如果係度可幫族人精裝備(佢8XX幸)
其他族人有D用分武﹐有D都OK﹐其中有2個人﹐佢有成套上23ac
即係可以自己上23而唔洗招人,本家族為9Lv家族﹐如果想入就揾大小頭啦^^
P。S。火百合同風乂專用幸商係一般好夜先on﹐因為半工讀^_^
不過你有材料可以揾佢地幫你整介(商人有92整介)但活動就要自己組族人去玩= =
呢個族多數比人用黎吹水用^_^真係有意先好入﹐thx^^

字都打錯--"!!!改番佢啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

O.百憶之前。O招人
百憶之夢正在大換血中...

可解個名唔同-.-?

多謝你回復﹐個名我已經改番^^
另外火百合因會考問題﹐會6月頭先on番﹐不過風乂專用幸商會
照常解答族人既問題﹐包括幫精野﹐裝備類既賺$手法﹐而佢攤中
睇岩既野﹐族人都可獲特價﹐另有教其他教學^_^。
有意鴿風乂專用幸商﹐thx

現只差2張卡升8Lv家族﹐卡如下﹕
黑蝶卡﹐啃木蟲卡

本家族現已升為9Lv家族,大家無順幫家族打卡,可以吹水,一齊上23等等,但本家族沒免費帶升服務,因為大/小頭唔主張不勞而獲,事關以前曾有d貪心既人,帶升完就走晒族,故意改為收費帶升,但一般都會比出面既平,主要服務有幫人精野既服務,族內有86x幸幸商,只要有謎裝,石/金屬,比npc既1。5m即可,有意揾:火百合,風乂專用幸商,晴乂小淚,還很愛你,乂銘銘乂,thx^^

十週年勳章(賀詞)

好少人上黎2kf bo   等我幫憶推一推先

受唔受我
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:00 PM , Processed in 0.037188 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存