2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rafter0119
go

[討論] 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) [複製鏈接]

笑傲無雙

1路睇電視 1邊打怪 都5知有人問你野?

回復 219# lam117118 的帖子

唔該你有tv卡先左同我講野la  電腦冇tv卡d人係唔會識加la

回復 222# rafter0119 的帖子

我都係做唔到你所講個效果囉  ... 可能你果個高級D啦  
再講呀你到而家都仲未覺得你係有責任囉  

笑傲無雙

原帖由 小妖 於 2009-2-14 01:44 AM 發表
我有都唔識喎 ... 可能你果個高級D啦  
再講呀你到而家都仲未覺得你係有責任囉

算啦..佢以為自己有tv大晒 得個張tv卡 連電腦基本野都唔識 佢都算底死 底d人信我講都唔信佢講
禮貌又無又唔聽人講 一咪話自己張tv卡 9唔答8
就算有tv卡又點?...話左1.唔打怪唔會俾gm查2.無人報串俾gm知唔會無啦啦查人 佢根本唔敢正視依2個問題

回復 224# k90485867 的帖子

同埋呢 .... 佢話爆左EXP卡 唔打唔得 但又要睇電視呢 .... 點解佢唔錄呢 ~ ~
TV卡有呢個功能囉 ....

笑傲無雙

原帖由 小妖 於 2009-2-14 01:58 AM 發表
同埋呢 .... 佢話爆左EXP卡 唔打唔得 但又要睇電視呢 .... 點解佢唔錄呢 ~ ~
TV卡有呢個功能囉 ....

佢根本前言不對後語= =  佢依個假"L"無得再嘈架la...佢連電腦最容易ge野都唔識學人話咩tv卡= = 佢連一般頻都唔知係d咩先好笑

根本佢就係多舊魚~~
就算阿~~個tv遮哂成個頻 見唔到公告
GM查佢既話,個人物頭上面都有個公告出左黎 好明顯的
佢唔會咁都見唔到
1.除非佢係用另外果隻眼 黎睇TV
2.佢係外掛狗~~~

同埋,係電腦影相  唔好影到佢咁唔清楚~~

樓主唔好當大家白痴啦~講幾講 加埋張假相就講到自己咁無辜

用完外掛 俾人封AC 個個都好似你咁拎住D假相+幾句大話  就想解封 還清白?
思想唔好咁幼稚啦

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 212# alvincwk 的帖子

您帳號因註冊大量帳號導致於您帳號被停權

佢地冇封錯你丫,因為你真係註冊大量帳號,但樓主佢睇電視被人當外掛封 a/c
你打咁長篇野,又話有睇晒人地講 d 咩,好似唔明果個係你喎
唔知樓主幾大,佢呢隻 game 又冇話幾歲以上先可以玩,樓主對電腦知識唔係咁好被人當外掛你地就話佢低死,可能人地真係新手玩 online 呢,唔通你地大家冇做過新手咩?

我唔係幫樓主,我唔理佢有冇用外掛,因為 gm 咁捉人係有問題
為左大家唔會咁容易俾人刪所以先出黎講下,保障返玩家權益

笑傲無雙

可能係傻到1路睇電視 1路睇掛機 但係5記得閞番個外掛
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 11:15 AM , Processed in 0.029776 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存