2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rafter0119
go

[討論] 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) [複製鏈接]

原帖由 煙小貓 於 2009-2-12 06:52 PM 發表
但係我覺得吾係佢錯囉
你自己吾留意 係你問題
冇人叫你一路睇 一路打
我覺得係你底死囉 - -
吾通 .. 你渣車個陣 掛住同留面個乘客傾計
車死左人
又話因為佢騷擾你 搞到車死人 吾關你事呀?
呢個教訓就係話 ... ...

很差勁的比喻啊.....
樓主只可比喻為渣車聽音樂被判刑吧?
比喻多少還是用d脫離現實的好....避免聯想

難道又有人叫佢唔好遮住/無視個聊天?
真不明白抵死從何而來

你話唔讚成樓主解封, 我就讚成.......但同佢被封對錯無關

1 . 我吾覺得呢個系理由,呢個系藉口

2 . 單憑1張左遮右遮既相,你亦可以系被封過後而偽造既理由照片

3 . 你話你睇緊電視仔,但系你又點解可以專心一路睇tv一路打怪呢?

4 . 最近木馬外掛程式日趨繁盛,點解你又要放系左下角呢?Gm又會吾會系你個角度諗到呢!?
     ps:吾系Gm失敗!~系冇理由遇測到有白痴1路打怪1路睇tv,個tv仲要放系打字欄~!?

5 . 你被封激動系你問題[問題系你貪心,你貪玩,你得一想二,你無智商,你無心介心]

6 . 就算你的話系事實,但你一寄比Gm既貓第一句就已經好無禮貌,
     你先有錯,但誠意在哪?如下:

--------------------------------------------------------------------------------
~~~rafter0119 你地係唔係唔on9加我人手打你話我外掛,你地識唔識分加 食屎la

--------------------------------------------------------------------------------
2009-02-11 21:16:32 / id:22435  
max 感謝閣下有關查詢

請提供有關角色名稱

謝謝

2009-02-11 21:17:52 / id:63506
rafter0119 叫性戰 你好同我開返佢呀 你老味 gm

2009-02-11 21:48:18 / id:63540
max 感謝閣下有關查詢

由於閣下超過2分鐘沒回應GM問題,而又不斷打怪,所以以使用外掛之理由封鎖。

謝謝

---------------------------------------------------------------------------------

文中能顯出閣下是一位毫無誠意的傢伙~

Gm都系一個工作者,以第3身分角度黎睇,Gm最基本上要看你的反應,
如果你又代入Gm身份,有一個玩家沒回應,只系一直打怪你又會點諗??

有人同情你,吾系比你繼續囂張落去~
你無腦去諗後果你都有錯~
人地只系為工作而工作,吾系為你開心而去滿足你!!!!!

總結~佢先有錯,但無悔意,不尊重Gm工作者
各位會員注意~口講無憑!!

回復 140# rafter0119 的帖子

笑傲無雙

原帖由 rafter0119 於 2009-2-12 06:55 PM 發表
1我講左好多次 個電視程式係有個按 可以蓋過所有野  唔該你去買張tv卡先左用我講野
2我當時一個人升緊 就算佢有叫我(係頻)  我都睇唔加la  我連gm都睇唔到 又點睇到佢地呀

你無睇到我講咩野?...咩叫做一般頻?..你唔打怪GM唔會check你 無人話俾GM知...GM唔會無啦啦check人

回復 142# yeung1233 的帖子

1 冇lala比人封左當然好火la  我都唔想感  我係有不對
2做人點解唔可以一心二用

回復 144# k90485867 的帖子

你會唔會開左經e唔打呀

笑傲無雙

原帖由 rafter0119 於 2009-2-12 07:05 PM 發表
1 冇lala比人封左當然好火la  我都唔想感  我係有不對

做人可以一心二用 但唔係代表大晒 明知GM check得咁勁 加上你張相係坐係到 唔打怪GM點會check你?

回復 142# yeung1233 的帖子

e個世界上無其不有 (比如)有d人可以兩隻手寫字  做唔到就唔可以話其他人做唔到

回復 147# k90485867 的帖子

講左好多次 我開左經  你開左經會唔會坐呀

回復 149# rafter0119 的帖子

出去食先 晚上左講  如要在係到發表 請先睇上文先  我唔想左重複打過  大家88

原帖由 yeung1233 於 2009-2-12 07:00 PM 發表
1 . 我吾覺得呢個系理由,呢個系藉口

2 . 單憑1張左遮右遮既相,你亦可以系被封過後而偽造既理由照片

3 . 你話你睇緊電視仔,但系你又點解可以專心一路睇tv一路打怪呢?

4 . 最近木馬外掛程式日趨繁盛,點解你又 ...

難道人人都有責任睇住果個普普通通既聊天頻道?
咁弱智既問題都諗唔到, 有咩資格去封人ac?
完全不能理解點解係樓主錯先.....而唔係gm既方法有錯
甚麼禮貌云云更不能理解

你話樓主唔好彩, onx, 白痴甚至抵死都還好d
點解會係有錯 ? - - 甚麼判斷準則

笑傲無雙

原帖由 rafter0119 於 2009-2-12 07:06 PM 發表
你會唔會開左經e唔打呀

你開咩經牙?張相一個經符都無 一張咁ge垃圾相會有人信?警察都唔接受啦 何況係GM 你坐係到會有人check你?
我講左3次 (無人同GM講...GM唔會無啦啦查你)!!!就算:同隊咁朋友俾你吸經 咁朋友la wow 唔會出一般頻叫你!? 係你自己唔留意
一心二用只係藉口 你的唔留心 or 用其他程序玩才是你的錯 e隻GAME gm 比我係其他game的GM更有用更大擔

原帖由 rafter0119 於 2009-2-12 07:05 PM 發表

€1 你被封激動,你現在有悔意,我理解~
  2 可以一心二用~沒人說不能!!但是不是應該要視情況,視環境,視結果呢!?
     那你又能不能解釋一下為什麼只放左下角?並不放在右下角呢?物品欄可以用快捷鍵按的~
  3 這不是現場直播,這不是歌唱大賽,也不是直播足球~網上世界繁盛!!有重看的網頁。
   4 你說一心二用,基本上跟專心打怪+看電視沒大關連~
     二用你造得到~但你能不能專心到打怪+看電視又是第2回事
   5 我的舉例當中,最近Gm嚴查[木馬外掛程式],你有放在眼內嗎?你有去防備被捉的介心嗎?
  6 你自己試想想,會員也想想,看到你只是打怪沒回應,能令人不去聯想是外掛嗎??
  7 你自己都有責任,好好去跟Gm傾談!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~EnD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

笑傲無雙

原帖由 lfishl 於 2009-2-12 07:13 PM 發表

甚麼禮貌云云更不能理解

你話樓主唔好彩, onx, 白痴甚至抵死 ...

你有無睇-.-?...唔打怪唔會俾人(查) 無人同GM講唔會無啦啦(查)人 佢同隊咁朋友唔識出一般頻叫佢?or唔識打俾佢!?

原帖由 k90485867 於 2009-2-12 07:16 PM 發表

你有無睇-.-?...唔打怪唔會俾人(查) 無人同GM講唔會無啦啦(查)人 佢同隊咁朋友唔識出一般頻叫佢?or唔識打俾佢!?

樓主話佢可以玩緊而tv一樣置頂....不明白嗎?
咁聊天頻道自然就被遮住了, 還看甚麼看?

順帶一提樓主armarm post果張相完全唔知有咩代表作用? - -"

笑傲無雙

原帖由 lfishl 於 2009-2-12 07:19 PM 發表

樓主話佢可以玩緊而tv一樣置頂....不明白嗎?
咁聊天頻道自然就被遮住了, 還看甚麼看?

咩叫做一般頻!?..你不識嗎!?出一般連角色上面都會有字出; 都話左唔打怪唔會俾GM查,無人同GM講唔俾無啦啦查 唔識睇嗎? 我講了第5次了

原帖由 lfishl 於 2009-2-12 07:13 PM 發表

甚麼禮貌云云更不能理解

1 我無用0nx的粗詞用語
2 個責任吾系佢去睇,而系令大家誤會,你代入Gm吧[有一個玩家一直打怪沒回應自己
    而Gm當時工作正是捉外掛]咁佢又似吾似外掛呢?
3 樓主點解無錯呢??點解吾可以睇完電視先打怪升lv呢?就算佢好急睇,只是佢的慾望,Gm當時的
    找外掛工作中並不會理解到電視這點
4 他既信中很粗,正是你這種粗人能寫出的~如你是工作者,只是完成工作而被噴罵~你會怎樣??

最後,以禮代人大家應該識,只系粗人吾識,而家可以教埋你!!~
他篇大幅文章目的是什麼??只是為Ac解凍,只一句[你老味 gm]就能夠解決嗎^^?
你這白痴有沒有想過!?

笑傲無雙

原帖由 yeung1233 於 2009-2-12 07:22 PM 發表

1 我無用0nx的粗詞用語
2 個責任吾系佢去睇,而系令大家誤會,你代入Gm吧[有一個玩家一直打怪沒回應自己
    而Gm當時工作正是捉外掛]咁佢又似吾似外掛呢?
3 樓主點解無錯呢??點解吾可以睇完電視先打怪升lv呢?就 ...

好波= =...一句我念你可以嘈醒佢地
問一下..你入到game嗎= =?

甚麼禮貌云云更不能理解

好明顯偏幫樓主~
你系佢邊個?定系你系樓主呢?你知!!~

事情發生左,系吾系要用你呢D粗人方式去解決??
去講句[你老味 gm]就可以解決問題^^?不得而知
可能有人覺得我的判斷系錯,單憑口講並吾系咩實質囉~
就算有相又點,系吾系被捉當時既相??
吾可以排除佢系被封後要黎解決問題既理由相片!!

總之一句,佢篇文章就系申怨,禮貌解釋系重點。

笑傲無雙

一句講晒..大家留意下張相 好多地方不成立佢自己講的野 window下面個d野佢整"白"做咩? 開經!?一張經符都見唔到 根本張相卜3係佢俾人封左之後自己做出來 俾人封左仲影到相? 大家自己想想吧
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 07:32 AM , Processed in 0.043646 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存