2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rafter0119
go

[討論] 夢之樂章online gm有問題 請大家平平理 (gm亂捉人) [複製鏈接]

原帖由 lfishl 於 2009-2-12 05:54 PM 發表

點解gm唔可123離?
點解唔可以考慮下整死佢個人再問佢?
而唔係隨便係個唔睇都對遊戲絕無障礙既地方講野

如果真係全部都唔可以
咁即係個阿媽只須負責叫 "開飯啦
而唔洗考慮你聽唔聽到, 無論你係鎖門聽唔到 ...

到GM真係整死你隻人又有人會嘈 GM亂殺人  .... 有D野可能係唔好彩 但你要記住呢個係遊戲規則
可能有一日我又係咁比GM問我野而又無應佢比佢鎖都係我低死 無得怨人

回復 119# lfishl 的帖子

佢地就冇分好邊個係有用邊個係冇用

回復 121# 小妖 的帖子

e加我係要講出個理由 , 唔想左有人比殺   我最憎聽到有殺錯冇放過

回復 123# rafter0119 的帖子

如果佢要有殺錯冇放過,感佢不如關左隻game佢  感就唔會殺錯la  係全殺

原帖由 小妖 於 2009-2-12 06:11 PM 發表

到GM真係整死你隻人又有人會嘈 GM亂殺人  .... 有D野可能係唔好彩 但你要記住呢個係遊戲規則
可能有一日我又係咁比GM問我野而又無應佢比佢鎖都係我低死 無得怨人

佢問完你你冇反應先整死你個人再問.......唔係一起手整死你
有好多更好既方法....例如"GM現身"已經足夠, 整死只是舉例
但隻game設計上未必做到.....可能吧
理論上"出現"已經係最最簡單的方法......除左而家用緊e個之外

你話打機打到隔離多左個gm / 發生咩事都唔知
咁比人封就無話可說遮
唔睇聊天頻道都犯法.....你接受到, 我接受唔到lo

補: 唔好意思原來之前改野改錯左 (要load....)
      第1句乜野123本來就想講出現問人....大約吧.....編輯錯誤

當然樓主既情況真係萬中無一, 只怕亦空前絕後
但只屬唔好彩, 並非抵死   一_____一

有邊個敢話, 全部人尋日非掛機果陣冇miss過gm任何一句?
我自己就大約miss左20%啦...不多不少
所以忽略左gm頻天都係有可能的事

不過點解又咁少人嘈呢.....
可能gm本身就識用眼分外掛 (oh那很簡單吧)
但問問題e個方法明顯是錯的.....gm根本冇諗過就執行
這算甚麼遊戲規則? 只是gm偷懶的後果而已

回復 124# rafter0119 的帖子

重有呀 gm做野唔係唔好  捉人都要 有理由  唔係感樣亂捉人

笑傲無雙 玩過星曲WEB

因為有D人玩野 狂打電話同GM 有外 掛 先亂AC

原帖由 hihi12312 於 2009-2-12 06:31 PM 發表

咁都叫亂玩野?? 不知幾有效果 (如果你推測冇錯)
搞到封錯人只係因為gm做野祈求而已

我到係咁玩.......宜加仲未有事wo-3-

回復 130# bbbn 的帖子

下次你未知wo  到時唔好話你比封呀

回復 128# hihi12312 的帖子

就算d人真係亂打去呀 d gm唔識分加  佢地白痴加

原帖由 bbbn 於 2009-2-12 06:37 PM 發表
我到係咁玩.......宜加仲未有事wo-3-

那提醒我們樓主還是很有嫌疑呢....嘻嘻
所以復生希望實在渺茫啊...

回復 133# lfishl 的帖子

我先唔要佢地復生呀  我要佢地係官網公開講對唔住呀

笑傲無雙

講真.....你打緊怪GM先會check你...你post個張相只係坐係到
你唔打怪GM唔會check你...如果係你打怪時check你..你一到睇film一到打根本唔會睇唔到隻game講個d野
你(張相)睇film個樣野係隻game上面...你按任何野都係都唔會打到怪...你一但用mouse kick去隻game 睇film個樣野唔會係上面lol
ps:大家唔好俾張(相)誤導...我一直都有玩 次次GM check都係唔應機個d人 你張相有很大問題吧~
同組唔打怪..唔會俾人踢? 如果真係同你朋友俾你cup經 見到俾人check一定會出頻叫你 用一般頻..你會見到吧!?
ps:大家清楚念下我講ge野吧 不要一直說GM錯..我玩左十幾隻online game 第一次見到GM會咁做野..係大家面前做野
GM連60lv都不會放過!!! 只會有人同GM講..GM先會check個個人~你張相根本不成立你沒有用bot的證據吧

原帖由 rafter0119 於 2009-2-12 06:44 PM 發表
我先唔要佢地復生呀  我要佢地係官網公開講對唔住呀

那不就是表明不負責任嗎......更渺茫啊

原帖由 k90485867 於 2009-2-12 06:47 PM 發表
講真.....你打緊怪GM先會check你...你post個張相只係坐係到
你唔打怪GM唔會check你...如果係你打怪時check你..你一到睇film一到打根本唔會睇唔到隻game講個d野
你(張相)睇film個樣野係隻game上面...你按任何野都係 ...

1) 你沒問題吧老兄....張相根本唔係果時影, 難道有未卜先知乎?

2) 的確一般來說是會覆蓋畫面, 但不代表沒辦法不覆蓋

3) 我都未見過gm咁做野, 不過係指用聊天頻道決定是否外掛

由於我對樓主是否外掛無甚興趣.....所以唔想解決問題2
你想知叫樓主post張tv係底隻game係面的就ok了

但係我覺得吾係佢錯囉
你自己吾留意 係你問題
冇人叫你一路睇 一路打
我覺得係你底死囉 - -
吾通 .. 你渣車個陣 掛住同留面個乘客傾計
車死左人
又話因為佢騷擾你 搞到車死人 吾關你事呀?
呢個教訓就係話 ... 做野最好可以專心 吾好一心二用 xD"

回復 135# k90485867 的帖子

1我講左好多次 個電視程式係有個按 可以蓋過所有野  唔該你去買張tv卡先左用我講野
2我當時一個人升緊 就算佢有叫我(係頻)  我都睇唔加la  我連gm都睇唔到 又點睇到佢地呀

回復 138# 煙小貓 的帖子

感我又問下你呀  你感多比如  你唔去寫書  感點解一定係我唔好 e  gm冇分  佢地如果張公告放係game中間我又點會睇唔到呀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 01:48 AM , Processed in 0.044271 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存