2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新天堂II 天堂2終極手段出台了喔 <強化失敗復原卷..> ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[綜合討論] 天堂2終極手段出台了喔 <強化失敗復原卷..> [複製鏈接]

唔相信去看看官網最新消息.... 只要紅利升至白金可以在一個月內申請強化失敗的任何一件裝備復原!!!
天堂2終極抽水手段出台了喔 要升至白金要花費的gash點我可不敢想像 不過一定一定會有人買!
如果想用現錢買天2的朋友們 請再忍耐一段時間 等aion夏天推出 再加上官方的活動 天堂2的東西只會愈來愈唔值錢~
而反過來想賣帳離開天堂2的話請快 不然天堂2的價格一定會再跌

我剛計過了 由金卡升級白金卡需要1000點紅利 香港這邊買1200gash轉N點500有10點紅利 而入包月480點又會有14點紅利 大家可以計下買1200GASH點120蚊再用埋佢包月加埋會有24點紅利 1000點紅利/24=41.6 120蚊*41.6=4992蚊
姐係要用4992蚊先可以累積到1000點紅利升級至白金卡 可能你們會覺得咁貴!4992蚊先可以強化失敗復原一次!!!有咩用!?
你看過天堂2神兵的市價(現金)你就會明白 (以下的價錢全是港幣價格)+16紅龍3.5萬~4萬 +10希有紅龍2.5萬~3萬 +10雷鳴塔黑 2.5萬~3萬 +16S爪 3.5萬~4萬 +10雷擊S爪2.5萬~3萬 全天堂2伺服還有1把+20長短 1萬
如果我拿+16紅龍有一次強化失敗服務 我一定買幾張S武衝 唔好彩一點就爆最多蝕4992蚊 好彩點到+18先爆 復完返把+17俾我 這樣+17紅龍會是+16紅龍賣3.5萬~4萬 加4992蚊嗎 不 +16和+17...可能就差過萬了 出了這活動 天堂2未來會出現+20以上的神兵也一點都不出奇....

已有 1 人評分威望 收起 理由
civiclau + 10 精品文章

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

真是不知道出了是好還是不好?
因為會令人更想離開~~~~

十週年勳章(賀詞)

嘩!咁咪屈機!?!!?

ya~係勁屈機 不過唔係俾d玩家屈 係比plaync天堂2個代理屈

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

呢個服務,其實都可以當佢無到
咁極端既野,只係得極小部份瘋狂玩家會做
一係超級勁爆電車男,天2=全部生命
一係身家千萬少爺仔,使錢倒水無感覺
普通玩家,莫講話+16,+4我都好開心,絕對繼續照玩......雖然...我都有把+16..............................C武...

唔知有無人玩10s 就沉日係奇岩有條友因為升左做白金卡有一次強化失敗服務
將手上把+13沖左去+16....個頭仲寫住<<賣真‧紅龍弓>>
我諗大家都明白天堂2代理出左依個服務的可怕性....
就係令到一d唔夠種沖武既人都去沖武...
依位人兄沖到去+16 個服務都未用....佢仲話如果賣到出去..應該夠錢買數把+13紅龍
到時再沖過-.-''

-.-剛逛完奇岩 因為每天都逛所以如果有人賣裝係貴野而又掛很久也放不出去我都應該會記得 剛剛就見到有個人賣+18塔黑雷鳴 我無記錯大前日他是掛賣+14的 如果他在線我一定訪問一下他....記下他名字了 明天找到他...再跟大家報告一下
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:08 AM , Processed in 0.029052 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存