2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 秦皇天下Online 《秦皇天下》遊戲資料區 【心得】本人升星心得.最強 【精】
返回列表 發新帖 回覆
go

【心得】本人升星心得.最強 【精】 [複製鏈接]

前言介紹-給剛入門升星人仕
本人常勝將軍族長.把楚國同魏國一班好友多反常試的心得.由本人發表給各末太會升星的低級玩家.
有錢人不用睇了.因錢=10星冇為睇

升星方法如下:

1.要在玩家少而大的地圖升星.(燕王城同燕東南西北郊也是升星好地方)(本人常在燕東升星.因為冇其它玩家)

2.升星地方最好遠離NPC.同最好冇怪的地方.成功率好以多左.(是我地班朋友感覺)

3.當找到好的地方升星.就原地打圏.再不停按ESC.2-3分鐘後

4.先把你要升星的裝用50粒以上的普升石係金點升星用完為止.(目的係要消星石)(記住不要按息了打造圖.唔係又要再來過)

5.完成以上1-4點.機會來了先用普星升到+4.再用精升+5-+7.由+5-+7好多時係一口氣成功.(每升一星.請等20-30秒才點升)

6.到+8一定要等2-3分鐘才好點升(成功率有80-90%)

7.之前+5-+8可能可以一口氣升到.但到最後+9+10.就難好多.先用3粒普升先升不成功.機會又來.先等3-4分鐘先點+9

8.+9如果成功.請把打造圖息了.再開(記得個公仔不要動).到+10等3-4分鐘先點+10.如成功請來幫項項

本人的心得:
本人+9只用精升石10精石到.因本人不會投入大量金錢.所以只+過2次10星
+10比+9用多好多精石.所以如果只打下交升下LV.+9星好夠用了

如果你覺方法得.請頂頂版
不行也不要話本人..我只係把心得講講而以..祝升星100%成功
已有 1 人評分Good 收起 理由
clubmember + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

心理作用~.~

係楚國臭晒個名係到講心得
你講搶王搶怪開外掛心得仲好啦
仲有 你講呢d野跟本玩9人
80-90%得?
你沖一套101 10星有靈魂俾我睇
我就話你得啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 笑傲無雙

原帖由 ming10601 於 2009-6-12 07:09 AM 發表
係楚國臭晒個名係到講心得
你講搶王搶怪開外掛心得仲好啦
仲有 你講呢d野跟本玩9人
80-90%得?
你沖一套101 10星有靈魂俾我睇
我就話你得啦

注意情緒..
原創者要用時間去分享..
如有問題,,
可以入game或私自去搵佢傾訴

1.要在玩家少而大的地圖升星.(呢個有影響)

2.升星地方最好遠離NPC.同最好冇怪的地方.成功率好以多左.(呢個幻覺來)

3.當找到好的地方升星.就原地打圏.再不停按ESC.2-3分鐘後(呢個跟住做咪證明你智商低)

4.先把你要升星的裝用50粒以上的普升石係金點升星用完為止.(目的係要消星石)(記住不要按息了打造圖.唔係又要再來過)-.-呢個唔明 不過冇用多

5.完成以上1-4點.機會來了先用普星升到+4.再用精升+5-+7.由+5-+7好多時係一口氣成功.(每升一星.請等20-30秒才點升)嗯有影響

6.到+8一定要等2-3分鐘才好點升(成功率有80-90%)(因為呢條友好運)

7.之前+5-+8可能可以一口氣升到.但到最後+9+10.就難好多.先用3粒普升先升不成功.機會又來.先等3-4分鐘先點+9  +8-+9 等耐d按吧唔洗用普石(用過50粒都唔得仲晒過用精石)

8.+9-+10我就係夜晚4點冇咩人位 放左裝等耐d按 2件都係咁(等過多幾日有齊精石試完再同各位講)閒云留a_a 唔好吊我呀....

十週年勳章(賀詞)

呢個動作似你,成隻狗咁,我平時見隻狗會係度轉下圈
[quote]3.當找到好的地方升星.就原地打

維你有冇成套10星裝呀
我見唔到既

十週年勳章(賀詞)

原帖由 龍極踢 於 2009-6-13 09:54 AM 發表
維你有冇成套10星裝呀
我見唔到既

佢果套101裝都要俾我2下殺-.-我笑笑地

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:13 PM , Processed in 0.031118 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存