2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 可唔可以幫手睇下個陣
返回列表 發新帖 回覆
go

可唔可以幫手睇下個陣 [複製鏈接]

長槍         斧             馴獸
斧             火槍        僧
主(火槍)  巫女       火槍

E個陣好似遇到僧用得好D既人就會輸,對結他D火槍又死得好怏....係9段停滯不前=.=

E家諗陣巫女換做僧/降魔/公主..唔知好唔好呢.....定要少個火槍好?唔該晒

笑傲無雙 玩過星曲WEB

放棄巫女玩多隻僧,同埋長槍轉魔女

主  斧  獸
斧  魔  火
僧  火  僧

主2~3回比人打都得
之後無一半血就同隻斧轉位
一個人僧加後排神聖,一隻加覺醒or加前排神聖

原帖由 ~天仔~ 於 2009-6-27 12:00 AM 發表
放棄巫女玩多隻僧,同埋長槍轉魔女

主  斧  獸
斧  魔  火
僧  火  僧

主2~3回比人打都得
之後無一半血就同隻斧轉位
一個人僧加後排神聖,一隻加覺醒or加前排神聖

請問這是怏攻+暈組合?因為感覺好像第一排很容易比清~_~
如果我魔女轉降魔擾亂敵人又會有什麼分別呢....同雙斧遇到雙憎放兩行神聖應該點做....多謝解答~

你用2隻維京?!
張1隻換長槍會有效D
1隻槍冇乜用

原帖由 依打碌 於 2009-6-27 01:01 PM 發表
你用2隻維京?!
張1隻換長槍會有效D
1隻槍冇乜用

但打個陣唔封人魔.....好少可以暈到人or冰到人...特別係雙僧=.=所以唔知點改好=.=

原帖由 lam512 於 2009-6-26 08:20 PM 發表
長槍         斧             馴獸
斧             火槍        僧
主(火槍)  巫女       火槍

E個陣好似遇到僧用得好D既人就會輸,對結他D火槍又死得好怏....係9段停滯不前=.=

E家諗陣巫女換做僧/降魔/公主. ...

如果想玩暈既點解唔放炮兵呢 3隻火其實浪費左暈眩既機會
斧只係用於短期牽制 2斧浪費左其他輸出 加你有馴獸可以用做橫行既暈眩
至於長槍主用於行動力牽制 單長槍用途不太大 個人覺得可用女騎代替
僧都係放第3行好 因為個人比例喜歡用弓手 對於僧放第二行既 我特別開心@0@"
發明行動力比較好加上投石車可以給予對方僧侶壓力

女騎        降             馴獸
斧             發明       炮
主(火槍)  神官       僧
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:59 PM , Processed in 0.028853 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存