2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 我們香港玩家~給王者世界騙了!!!!!!!!
go

我們香港玩家~給王者世界騙了!!!!!!!! [複製鏈接]

如果大家都是拿不到沙灘妝的香港玩家~都給王者世界騙了....活動話大家消費1000點gash..便可以拿,
但那是給台灣玩家的~香港要2500點...我在綱吧問了好多人啦...都給它騙了.....
打電話去問~~就話現在不能柱理~~要下星期回答我....那是什麼說話呀
給了你們錢都不柱理....大家都有問題的話...可以留言給我,,一定回
本身都有好多問題啦~外掛沒人捉..7月2都沒有好item給老手...我叫(卡加) 玩ser 2的100lv 好久
不玩了~~去打aion

香港客服會幫你 他們都說台灣公告上有些問題 會轉告台灣 希望台灣會作出反映吧

台點1000 = =個活動係台網出....你唔清楚有野想問應該開post/打去hk客服...
我d fd拎左件野= =ok好睇女仔用....索= ='
講左好多次台點同港點既換算...自己平時咩都唔理...出事又亂嘈

我明天去消費者位員會告它們

明天7月3 去消費者位員會告它們...大家要留下新包包的單呀
請大家十卜下我~~多謝

原帖由 zipzip 於 2009-7-2 09:56 PM 發表
台點1000 = =個活動係台網出....你唔清楚有野想問應該開post/打去hk客服...
我d fd拎左件野= =ok好睇女仔用....索= ='
講左好多次台點同港點既換算...自己平時咩都唔理...出事又亂嘈

咁點解佢唔係香港官網度post呢樣活動丫???
我問你喇 佢淨係係台官度post 又冇講明係以香港或台灣既gash計
擺明係佢地漠視我地香港玩家!!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:00 PM , Processed in 0.030656 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存