2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 LFO越出越kai
樓主: qwerty269269
go

[閒聊] LFO越出越kai [複製鏈接]

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-27 07:25 PM 發表

垃圾u1一抄就比人鬧, 因為本身已好爛 冇優點補番抄的缺點,
好多人都認為lfo係咁垃圾, 所以抄係睇數量 越多人鬧就代表隻game越差, 所以lfo係差到嘔,
垃圾u1垃圾lfo又係有錢至有得勁的免費屈錢爛game..
唔玩過 ...

其實仲有人玩lfo既原因係
「我玩左咁耐,比左n多錢,唔玩咪晒錢!?」
-------------------------------------------------
睇下lfo今年動漫又賣倉底貨orz..
09年月曆,黑暗人物仲要唔齊orz
合體人物扮珍貴,吊高個價。
合90日又要收山。
收山之後又要買點再合過。
昆得太明顯。

原帖由 tt重工業 於 2009-7-28 09:39 AM 發表

其實仲有人玩lfo既原因係
-------------------------------------------------
睇下lfo今年動漫又賣倉底貨orz..
09年月曆,黑暗人物仲要唔齊orz
合體人物扮珍貴,吊高個價。
合90日又要收山。
收山之後又要買點再合過。
昆得太明顯。

有d人係呢世都要玩死lfo,......或者只為顧及自己利益,
垃圾昆錢u1就比較清醒 用佢地填氹,無底深潭,不斷有人送死,唉...垃圾u1係禍首

實力包 王者包,即是平時迫人抽白卡的加強版本 賣多次呢d咁既垃圾包就是昆多一次,
暗化又賣多次 合體又賣多次, 佢咁即係不斷翻炒舊野, 垃圾u1就係趁d傻仔貪新鮮個陣狂收佢地錢,
在玩家買之前不斷咁向他們吹噓"限量" "全球" "珍貴" 目的就係引你買,
引d人貪新鮮再趁佢地防範u1最弱時刻貪緊d垃圾新鮮的時候 就勁收佢地錢, 仍有人貪呢d新鮮感固然係抵死,
但唔玩過唔抽過咁你都無辦法知道垃圾u1垃圾lfo咁垃圾......
一頭半個月新鮮感熱潮一過 又改改改, 好快變普通垃圾, 死忠粉絲又會教訓你 話佢有條屈機條例冇問題.......
根本就唔買得ga啦越一d垃圾.......

仲出拍賣系統, 出舊垃圾就可以收幾千.....
垃圾包lfo垃圾折舊率高到媽都唔認得, 買部手提電話就用幾年都得

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-28 05:03 PM 發表

有d人係呢世都要玩死lfo,......或者只為顧及自己利益,
垃圾昆錢u1就比較清醒 用佢地填氹,無底深潭,不斷有人送死,唉...垃圾u1係禍首

實力包 王者包,即是平 ...

係就係限量,不過無人想要咁解。
得d玩家要。

原帖由 tt重工業 於 2009-7-28 06:20 PM 發表

係就係限量,不過無人想要咁解。
得d玩家要。

中計中得多都不會中垃圾u1詭計,
只得番d資歷淺或者比垃圾u1荼毒的人要
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:40 AM , Processed in 0.056553 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存