2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 LFO越出越kai
go

[閒聊] LFO越出越kai [複製鏈接]

其實LF〇好多野都抄抄抄抄抄抄......................
就連合體個名+迪格斯+都要抄**龍珠*既+XX格斯+
所以除左外掛,爆AC,仲有就係呢個原因而早早收山!

你地覺得係5係先?

十週年勳章(賀詞)

機x
都係la
抄信x

十週年勳章(賀詞) K歌達人

其實好多野都係抄黎抄去

就算係自己想出來的也有可能有人比自己更早想到

十週年勳章(賀詞)

將自己既GAME既構思搬落另一隻GAME到
一係就抄

垃圾u1創作精神一向欠奉, 呢d野nds都有得玩, 玩一隻online就要人玩到成萬蚊..........

我認同  kai到爆- -

at least better than機x

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

其實相比某些online game,lfo都不算太差

講到抄
好多GAME都係抄黎抄去 如果真係自己作既話 咁多隻GAME 唔知D名要幾多呢@@
不過講到爆AC,BUG 果D野真係好少理-0-

原帖由 qwerty269269 於 2009-7-14 17:15 發表
其實LF〇好多野都抄抄抄抄抄抄......................
就連合體個名+迪格斯+都要抄**龍珠*既+XX格斯+
所以除左外掛,爆AC,仲有就係呢個原因而早早收山!

如果你個名同人相似,什至相同,家父又會不會是抄人呢?

人有相似、物有相同,你個樣生得似別人,又是不是抄人?
佢有無抄我不知道,要問創作人先知。
全新合體系統又抄咩呢?變型金剛合體?
這標題都有人推薦@@,我好像也按錯推薦了^^,其實沒有看的價值。

原帖由 hk1994624ip 於 2009-7-14 07:53 PM 發表
機x
都係la
抄信x

lfo絕對比唔上機甲。
機甲好玩咁多,又唔洗抽招。
系統又多,又會順應民意。
有投拆會改善,唔好拖到好遲先一次過做。
客服態度良好,唔會悔悔氣氣。
你話csoft同u1差幾遠。

原帖由 tt重工業 於 2009-7-24 09:18 AM 發表

lfo絕對比唔上機甲。
機甲好玩咁多,又唔洗抽招。
系統又多,又會順應民意。
有投拆會改善,唔好拖到好遲先一次過做。
客服態度良好,唔會悔悔氣氣。
你話csoft同u1差幾遠。

放心,csoft雖然規模較小, 但csoft唔會夠垃圾u1爛,
垃圾u1爛的程度同雲起同等級, 雲起又係唔理人唔理投訴 呢樣野gc個d好明顯係情況較好,
雲起同垃圾u1整體不滿情況差不多 不滿比例又係達到垃圾u1呢個數, 總之兩間垃圾睇落"好似樣"既,
但雲起都叫多game過垃圾u1-,- 隻墨湘都叫好過lfo先丫- -

同其他爛game比較lfo呢隻爛game的壞處屬比較多元化多方面,
吸錢程度增加 lfo現在已發展為一部特強力吸錢機, 吸力持續增加, 求其吸到錢生存.......但已流失好多人, 流失率高.
lfo呢舊垃圾爛到救唔番 死結打到成舊解唔番, 搞落去就是昆錢 不斷咁搵人比錢填佢個氹, 垃圾lfo爛到嘔白泡

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-25 12:47 AM 發表

放心,csoft雖然規模較小, 但csoft唔會夠垃圾u1爛,
垃圾u1爛的程度同雲起同等級, 雲起又係唔理人唔理投訴 呢樣野gc個d好明顯係情況較好,
雲起同垃圾u1整體不滿情況差不多 不滿比例又係達到垃圾u1呢個數, 總之兩 ...

墨湘- -
睇下有幾多人去左玩私服~
雲起搞到咁就好意思封人地= =
(光明仔,其實我係bba- -)

原帖由 tt重工業 於 2009-7-25 10:11 AM 發表

墨湘- -
睇下有幾多人去左玩私服~
雲起搞到咁就好意思封人地= =
(光明仔,其實我係bba- -)

hi

( 真係岩,隔黎昆錢忍豆岩岩又撞番呀e888,我們的反u1壇,路過鬧下垃圾u1兩句岩晒)

依家我睇雲起d game係咁:一知隻雲起即刻睇低一線, 同垃圾u1一樣
天書奇談依家未衰本人已先行將佢睇為爛game了,可以玩住先 但唔使睇了, 爛game.
墨香都不知幾多私服.....出到墨湘就出埋墨湘私服= =
一行入去星矢online版, 第1個post就係問星矢online係咪執左粒呀, 雲起d爛game一行入去就係咁樣架喎
雲起同垃圾u1都係一間求其搵到錢就算的公司, 又係一味只係度叫你比錢佢咁, d game咁爛係合理結果,
又係得番一隻半隻吸錢game死撐, gc csoft都叫理下你先都叫有人性過垃圾u1一些先囉,
呢兩間招人/對待玩家比較垃圾u1同雲起有心機一些
嘩大把人比垃圾lfo折磨到要停玩

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-26 02:54 AM 發表

hi

( 真係岩,隔黎昆錢忍豆岩岩又撞番呀e888,我們的反u1壇,路過鬧下垃圾u1兩句岩晒)

依家我睇雲起d game係咁:一知隻雲起即刻睇低一線, 同垃圾u1一樣
天書奇談依家 ...

最死兩間d點都係貴字行頭,u1最堅。最低點數要50。

原帖由 光明仔~sky 於 2009-7-26 02:54 AM 發表

hi

天書奇談依家 ...

你係咪我N年前見到個個冰尊呀?

因為U1廢囉-  -
u1狗泥嫁ma

十週年勳章(賀詞)

如果你認為KAI..而你亦有玩...

咁你又算係咩??

原帖由 tt重工業 於 2009-7-26 08:44 AM 發表

最死兩間d點都係貴字行頭,u1最堅。最低點數要50。

垃圾u1一抄就比人鬧, 因為本身已好爛 冇優點補番抄的缺點,
好多人都認為lfo係咁垃圾, 所以抄係睇數量 越多人鬧就代表隻game越差, 所以lfo係差到嘔,
垃圾u1垃圾lfo又係有錢至有得勁的免費屈錢爛game..
唔玩過鬼知垃圾u1垃圾lfo咁垃圾咩......自己d錢就已經飛晒去垃圾越一了,
玩sd高達好過, , b機c機都有排玩

原帖由 命運的相遇 於 2009-7-26 09:01 AM 發表

你係咪我N年前見到個個冰尊呀?

垃圾u1連一些忠心的玩家都留不住, 忠心玩家都走一堆 佢地大多一去不返, 我特登返黎反u1的

師兄,我係極速快車手版見過你呢, 你睇下 垃圾u1又一次講大話啦:
http://www.littlefighteronline.c ... B9q%AA%B1%B8%602009
人氣爆燈喎 爆佢老母,
有玩過廢車手的人一睇就知垃圾u1又一次講大話, h都冇人撞 玩過廢車手的人都知廢車手現在係死城,
問下gem仲代唔代言好呀隻game咁樣啦喎依家
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 03:32 PM , Processed in 0.045461 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存