2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

更新一問 [複製鏈接]

轉新版係咪要上官網手動既 ... 我係官網download 左1.403-2.00 去1個zip file,
跟住要點做 ??  我唔識zip 呢d 野 , 成個過程要點做先玩得 ???  我唔識呀

zip=壓縮檔
意思即係將一個或以上既file壓縮為一個
作用可以要黎節省空間(因為壓縮後總size會較壓縮前少)
目前最新既程式係winrar,呢個程式可以解壓到絕大部份既壓縮檔(可自行設定)
更新檔解壓後會見到有3個程式同1個筆記檔readme
請務必先看readme分清楚自己目前版本(數字較大為準)
再按內容指示更新,否則有咩後果請先行負責

附送winrar下載點:http://hotdl.com/dl/showfile.php?id=658&category=7

原帖由 拉‧魯‧古魯謝 於 2009-7-23 01:43 AM 發表
zip=壓縮檔
意思即係將一個或以上既file壓縮為一個
作用可以要黎節省空間(因為壓縮後總size會較壓縮前少)
目前最新既程式係winrar,呢個程式可以解壓到絕大部份既壓縮檔(可自行設定)
更新檔解壓後會見到有3個程式 ...

thank you 你  我已經搞掂玩得啦.....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:59 PM , Processed in 0.034778 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存