2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 幸福ONLINE 綜合討論+感想區
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 幸福ONLINE 綜合討論+感想區 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

唔知之前有冇人玩過呢,都係戲谷個垃圾代理
整到隻game汁左...
我仲好記得以前好爽,就係國戰喇,有玩ga人都知係咩ga啦
玩國戰玩得超爽
果時我係"溫國"
我叫魔c,35lv魔術師
孤單 33lv 格鬥士
到宜家我仲好記得...e隻game真係好好玩!
同埋又要考智慧!行邊步呢!用咩技呢!
洗左機後...冇哂d相...本多我有好多的

已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 10 鼓勵

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 lawchakyuen 於 2008-1-26 10:59 PM 發表
玩國戰玩得超爽
果時我係"溫國"
孤單 33lv 格鬥士
到宜家我仲好記 ...

幸福真係好好玩- -
除左古龍,最能令我回味就係幸福啦。
最好玩就係隻game食腦。
我玩果時選左個山卡啦既國家『果頓』,果時打國戰一個資源點都冇。
後尾出左隊強隊先有番1、2個資源點,最多好似試過有3個。
到收費就冇玩嚕

玩過星曲WEB

我公測完...玩左陣...13LV...

捉唔到依隻GAME既樂趣

十週年勳章(賀詞)

唉 果陣時玩幸福
有打過國戰既人 都會覺得依隻game好玩-口-
收購$之後就無玩 因為之前無錢= =
不過唔知點解隻game要汁
如果雲起代理埋黎做咪好囉
我相信一定好多人玩-0-
雖然雲起出名廢ser 呃錢 不過至少都有得玩呀
好過依家無得玩港版-0-
玩日版又唔識睇
當時我只係一個廢廢既35lv格鬥 同樓主一樣都係溫國><
果陣時同傑呀 儀呀佢地打國戰 打國戰真係好正 好爽-口-
唔知樓主識唔識我-0-
我叫 幸福小子a_a

原帖由 新手= 於 2008-1-30 06:38 PM 發表
唉 果陣時玩幸福
雖然雲起出名廢ser 呃錢 不過至 ...

我好似記得你0.0
傑同儀都有印象,我識佢地,佢地唔識我- -"
傑係格士  儀係e生?!

十週年勳章(賀詞)

傑係戰士-口-
差唔多4國最勁@_@
儀係e生-0-

其實佢代理得好唔好就見人見智la
不過d gm就真係好好
我玩左都有好多online game...第1次可以同d gm玩得咁埋
同埋佢又成日9好多活動...可惜就係更新唔係好快...
隻game 未收費..game入面d 野都玩得7788...所以到左收費後就....!!
仲記得果陣...升完35就日日去跑信,...除左國戰真係冇咩好玩= =
不過呢隻game 係我玩得最開心ga 其中1隻
(點解冇羅國人係到 )

十週年勳章(賀詞)

傻啦 日本依家出左好多野
係香港板果陣都無
點解人地日板可以咁耐 而港板唔得?
有好大部份都係代理既責任

原帖由 oO小灰Oo 於 2008-1-31 02:13 AM 發表
不過d gm就真係好好
我玩左都有好多online game...第1次可以同d gm玩得咁埋
隻game 未收費..game入面d 野都玩得7788...所 ...

好認同你既講法。
d gm好親民,成日見到gm,都會組隊同人打gm-.-"
次次都好開心。

幸福好玩呀0.0
仲好記得成日3更半夜找D GM出黎打PVP
仲好記得果時成日出去網吧打國戰^O^
而家日本國戰都仲係好好玩
成日組日本人打國戰XD(但而家台灣同香港玩家真係少左好多了)

我都係玩溫茲既0.0
但應該無咩人識我
我叫瘟仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 火… 於 2008-2-5 03:31 AM 發表
幸福好玩呀0.0
仲好記得成日3更半夜找D GM出黎打PVP
仲好記得果時成日出去網吧打國戰^O^
而家日本國戰都仲係好好玩
成日組日本人打國戰XD(但而家台灣同香港玩家真係少左好多了)

我都係玩溫茲既0.0
...

我記得你個名-口-
果時你都好勁呀-0-
p.s 可能我太廢- -
係wo
依家日板果邊你玩緊??
我都想玩 不過d日文all唔識
原全玩唔到- -

十週年勳章(賀詞)

原帖由 新手= 於 2008-1-30 10:04 PM 發表
傑係戰士-口-
差唔多4國最勁@_@
儀係e生-0-

佢叫傑菲斯ma
儀唔記得咩名喇...好似就係單字
我都係佢個會...
佢個會叫幻想星空@_@
同埋瘟仔...我識你- -唔過唔知你記唔記得我咁解@@你個game樣係東菇頭,黑色定紫色皮膚
還記得全ser得一個有大治療...就係米國個阿明(唔記得係咪)
日版我都有玩過一排...2xlv後就冇玩了~羅國最多香港人玩@_@是吧

十週年勳章(賀詞)

原帖由 新手= 於 2008-1-30 06:38 PM 發表
唉 果陣時玩幸福
雖然雲起出名廢ser 呃錢 不過至 ...

我好似識你的@_@你賣個件33lv格鬥3比我的...果時我勁想要@_@

十週年勳章(賀詞)

唉 依家無左香港板幸福玩
好慘/.\ 快d搵公司代理番黎玩-0-

呢隻我都有玩過
不過係玩台灣 ser

始終d人鐘意即時戰鬥,
呢類 game o係 hk/tw 始終都 hit 唔起
可惜可惜

十週年勳章(賀詞)

原帖由 oO小灰Oo 於 2008-1-31 02:13 AM 發表
不過d gm就真係好好
隻game 未收費..game入面d 野都玩得7788...所 ...

我個陣係羅國咖 我記得個陣成日打國戰好好玩 成班fd一齊做任 d gm又好人
又要食腦 又其係黑印 我記得個陣成日想同個fd結婚(呃蛋糕)
但又唔知點整 個陣真係好開心咖 可惜..... 1年左右汁了/_\

以前港幸我叫 童軍  戰士 33級
羅蘭

笑傲無雙

我以前係玩米國"(一把劍個個  好似係 )  戰士 叫"killme"

第一次玩online公測個時  真係咩都唔識

係個城亂行  最記得D人連銅礦石都開擋賣 想返都好笑=w=

印像深刻的是爆lv個時(個時岩岩開到35lv) 開心到阿  個種成功感係其他online真係搵唔到.......最記得個時係考試早放 連書都唔溫一返到屋企即刻打機  第一次咁投入打機  

返學個時成日幻想自己學戰士咁係後面羅把劍出黎^^

35lv(個時上限) 先係最好玩   又唔洗up lv  日日係酒吧pk 團戰 吹水  在唔係帶人up lv  直情成個人投左入去

個時最記得自己入左米國最強個公會  叫"神話"  個個都咁好人^^
不過有個"遺陷"  就係九方係幸福可以講話用唔好 要打好多次先出一個字
因此我同人講野只係打好少字

國戰唔可以唔講啦  真係講技術同運氣= = 遇到勁隊 一定死硬  D招勁到阿= =九星以上都有 無咩可能win到= =(個時D書開到6定7星炸)

幸福人物D可愛的動作  其他game搵唔到  好多人話幸福要入場打  又要行格仔
好低能

我就唔覺啦  入場打先有feel   係出面打一D feel都無  打幾下  爆技就死左 有咩意義?

幸福講求技術同合作  香港幸福汁左之後  玩過n咁多隻online  無隻玩得長
幸福我玩左差唔多成年 越玩越好玩 最係係無錢先唔玩  個時中一到

之後唔知中三定中四 知道日版唔洗錢   即刻飛去玩  見到久遺的登入畫面同聲 真係超感動 呆左係到睇畫面同聽聲   呢次玩羅國  拳
不過up到25定26到 就唔想玩   一黎入面好多日文  好多野睇唔明  二黎台人+港人少得可憐  完全無哂港版幸福個種feel

如果在有港版  幾錢我都制  好懷念幸福阿

笑傲無雙

原帖由 鬼神火勇 於 2008-2-14 04:02 PM 發表

我個陣係羅國咖 我記得個陣成日打國戰好好玩 成班fd一齊做任 d gm又好人
又要食腦 又其係黑印 我記得個陣成日想同個fd結婚(呃蛋糕)
但又唔知點整 個陣真係好開心咖 可惜..... 1年左右汁了/_\

好懷念   幸福陪我渡過唔少歡樂時光

笑傲無雙

原帖由 lawchakyuen 於 2008-1-26 10:59 PM 發表
玩國戰玩得超爽
果時我係"溫國"
孤單 33lv 格鬥士
到宜家我仲好記 ...

原來你就係魔c我都重記得你^^  無記錯打國戰間唔中會見到你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:30 PM , Processed in 0.036643 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存