2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 《夢之樂章》x 2000 Fun論壇 - 與你譜出動人戀曲! ...
樓主: 官方小寶
go

[其他] 《夢之樂章》x 2000 Fun論壇 - 與你譜出動人戀曲! [複製鏈接]

我的故事

伺服器:協奏曲

角色名稱:焉乂

想要的獎品:三級精靈王的製作祝福

故事:2009年3月8日,我和她在草洞的入口相識,當時她是在帶一些新手打王,(哈..也包括我在內)。

當看見她跟我揮手的笑臉時,突然有種特別的感覺...這種感覺不知道是從哪裡出現...

當看見她和她聊天時,總是可以把所有在工作上,日常上活上的煩惱都一一拋開... 我心想(難度我喜歡上了她...?)

有一天,我在同一個地方找不到她...因為我不敢亂加她做好友,怕自己一直會找她怕她說我麻煩人

有一次我幾天沒上,但當一上線時突然找不到她... 心裏突然好像沒有了方向,沒有了動力,我終於私自把她加做好友,

原來她是在別的地方,我心想(可能她是在打怪吧...很想密她,但又很怕她覺得我是個煩人)

到最後,我鼓起勇氣去密她... 她第一個回應,竟然是[我也一直在找你呢,這幾天找不到你我以為你不玩了]...

這個回復,令我又驚又喜...

雖然我和她相識的時間不長,但是回想起經過我由認識她的第一天直到現在,我確的了一個事實...

我真的喜歡了她...

然後,再經過了一些日子...

2009年4月24日 我正式向她表白

她這樣回答我:「我其實也喜歡了你,我每天都很珍惜跟你一起玩,一起聊天,一起分享每天發生的事,

很多謝你陪我陪了那麼久... 不過,下個星期3,我要跟家人到澳洲,我今天是最後一天上線,原本我想在

下線時才跟你說的...」

聽到這段字後,我的心簡直就像崩潰了一樣...

我靜了很久...

不過,我知道自己也要去面對,所以只好當若無其事的回答她:「那麼急???不過到了澳洲那邊你要小心

點喔,那邊天氣沒香港那麼好@@,記著帶多兩套衣服去」...後來我就馬上下線了,因為我怕我忍不住會

哭吧(哈哈明明自己是男生也那麼眼淺)

到第二天我上線...看到了這封信

就算不能在一起,我也不能忘記你的笑臉,你的一切...一切....

你已經深深的在我的心裏留下了一個永恆的烙印

伺服器:小夜曲

角色名稱:小鬼乂

想要的獎品:黑色鳳蝶羽翼

故事:
我的心儀對象的 冰村 ..自從o係新手島見到你之後,我就對你一見鍾情,
但組過一次之後,我再密你,你竟然冇再應我啦..我好心痛..
我好希望你比一次機會我,比個機會我照顧你..我以性命擔保,
一定唔會令你唔開心,令你流眼淚..希望你會睇到呢篇野啦..我等緊你既答覆

角色名稱:影剎Zz

想要的獎品:真實之瞳6洞>"<

故事:
以前既我,只係一個識不停衝等同刷團既悶人,從來冇諗到有人會理我/_\
就算升到上65,一on就只會不停刷聖王,刷夠自己就返城坐
仲記得同你初次見面,都係聖王入面,個時大家都好少講野
但每當我想掛城既時候,總會見到對方,每當我見到你,你總是自己一個
見到面我只好hi一hi你,漸漸就傾熟左,有時你會向我訴苦,開心就會同我分享
日子耐了,我已經發覺你係我最信任既人,直至有一晚,我發覺你變左狠心人,我就立即慰問
直到第二日,我地終於做左情,往後就同你慢慢升上70,當你唔開心,我會第一時間黎陪你
雖然我有時會做錯野,令你嬲左我,但我會用盡辦法去留住你
認識左你,我發覺自己不再孤單,不再盲目衝等
多謝你LiNg,係你改變左我,令我得到快樂

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 520 才可瀏覽,你當前積分為 0

伺服器: 小夜曲

角色名稱: 奇諾魚

想要的獎品: 精靈使者的白龍英雄座騎(永久)

故事:
我同我女朋友原本未玩夢之樂章已經係現實中既一對情侶.我地一齊既期間去過好多唔同既game,
但一直都係好短既時間.到左夢之樂章,我地繼續一齊玩game,但呢一隻game冇停過玩.我地兩個玩夢之樂章,
有血,有汗,有淚.為了佢想要既一件裝,或者一隻可愛座騎,不眠不休咁去得到佢,之後送比身邊既最愛.亦曾經因為戰場,
互相敵對而鬧大交.係樂章入面比我地兩個既種種考驗,兩個一齊將佢一一刻服,令互相有更深既認識,
有更深既了解.即使樂章中冇情侶系統,你也是我唯一的情侶.
奇諾魚-聖騎士 , 承諾愛-元素使. 聖騎士,強大既力量保護身邊弱少的妳.元素使亦能夠在我的背後作出最大的支持.
兩個互相支持直到永遠.相愛到永遠.

動人戀曲

角色名稱:愛美娜

想要的獎品:神聖騎士正裝

故事:

這是真的,愛是可以天長地久,而無怨無尤的......

我愛美娜,職業是一位聖騎士,相信大家都知道打副本內最重要就是不可缺少坦和補c..而我的伴侶正好是一名祭c~真愛常在,命中注定天做地設的一對組合,互相的需要大家.在副本中.需然我的裝備不夠別人強勁.或技術不夠別人操控自如.,可是真愛沒有半句怨言.還不停為我打氣放出忠誠的愛情,猛烈的愛情等情侶技能..看得團友們既嫉妒又羨慕.有些人會說:〔可不可以不要放情侶技呢?〕這時傻傻的真愛會連續不停的放十幾個心心給我,曬曬我們的幸福;還有些人會說:〔你地2個真係好sweet呀,我都好想同我女朋友咁..〕我們的恩愛度真是日月可鑑...記得有一次我招人打異化草洞,在尋隊頻中我是打(招人打異草..已有坦.ec.意密),但真愛當時還味上線,過了2,3秒有人密組.我組了他,是一個地c黎..他就問我:〔ec呢?又話有ec?〕我就回應他一句;〔ec就上線的..請等一等〕地c再問了我一句;〔ec是不是真愛常在?〕我頓時心內笑了一笑問了他一句:〔你又知?〕他再回應我一句〔哈.你地...估都估到啦〕.原來我們這一對行事上這麼低調的情侶,卻被game中的陌生人那麼的認定住..
現在的我們就算每天多麼的疲倦也會上夢之樂章玩一玩才會睡覺,夢之樂章見證住我們的愛情,我們的喜與樂^@^要不一樣當然玩夢之變章啦xdd’’

動人戀曲

角色名稱:愛美娜

想要的獎品:神聖騎士正裝(永久)

故事:

這是真的,愛是可以天長地久,而無怨無尤的......

我愛美娜,職業是一位聖騎士,相信大家都知道打副本內最重要就是不可缺少坦和補c..而我的伴侶正好是一名祭c~真愛常在,命中注定天做地設的一對組合,互相的需要大家.在副本中.需然我的裝備不夠別人強勁.或技術不夠別人操控自如.,可是真愛沒有半句怨言.還不停為我打氣放出忠誠的愛情,猛烈的愛情等情侶技能..看得團友們既嫉妒又羨慕.有些人會說:〔可不可以不要放情侶技呢?〕這時傻傻的真愛會連續不停的放十幾個心心給我,曬曬我們的幸福;還有些人會說:〔你地2個真係好sweet呀,我都好想同我女朋友咁..〕我們的恩愛度真是日月可鑑...記得有一次我招人打異化草洞,在尋隊頻中我是打(招人打異草..已有坦.ec.意密),但真愛當時還味上線,過了2,3秒有人密組.我組了他,是一個地c黎..他就問我:〔ec呢?又話有ec?〕我就回應他一句;〔ec就上線的..請等一等〕地c再問了我一句;〔ec是不是真愛常在?〕我頓時心內笑了一笑問了他一句:〔你又知?〕他再回應我一句〔哈.你地...估都估到啦〕.原來我們這一對行事上這麼低調的情侶,卻被game中的陌生人那麼的認定住..
現在的我們就算每天多麼的疲倦也會上夢之樂章玩一玩才會睡覺,夢之樂章見證住我們的愛情,我們的喜與樂^@^要不一樣當然玩夢之變章啦xdd’’

夢之夏日 {心跳回憶}

在炎炎夏日裡,無聊極的時候,看見別人玩夢之樂章,便開始了我那夢之旅程,到了20lv不知做什麼,便常常待在加斯洛,想不到就遇上了令人難忘的事,一天突然有人走來和我聊天,且說幫我合裝和武器,但最重要的是,他常常忽然出現,在我身邊,像魔術師般,真不知他用什麼方法?他就是斧頭老,這樣我天天都渴望上線和他玩,又驚又喜心中砰砰跳.可是他要幫刀子升,且暑假完了!!希望未來日子中可以和斧頭再會啦!!

角色名稱:冰雪女郎
想要的獎品:精靈使者的闍黑龍座騎

假如可以幸運地被抽中..我想獎品給自己情侶 又怕不能交易
所以填了對方名稱~~~

角色名稱:安魂曲

想要的獎品:65LV羽翼極光之刃   

故事:我同佢既認識 . 係好長既故事。
係未入任何公會之前..一直都自己一個玩
  個人都比較自閉 ...

因為朋友既關係,我入左一個公會,認識左好多新朋友
同埋 "你" ,你係好靜好內向既人,但喜歡上你..
 每一日當佢上線,我就會叫佢陪我升lv, 打副本 ,因為咁做..
先可以一直陪住佢。
鍾意佢好耐..維持左2個月, 直到<夢之樂章> 推出左情侶系統之後就改變
, 身邊有朋友叫我做情侶 ,佢既反應好緊張 . 隔天..佢係世頻 利用勝利宣言 向大家講
  <其實我一直鍾意既都係你 ,同我一齊好嗎? >  之後, 我們就一起了..

因為有你 =]  我先有存在感
因為我笨=]  (常常被怪打死. 入錯石落裝備) .更加需要你..
PS: 雖然你都好笨!!

由做情侶個一刻到而家 , 從未分開過
係< 夢之樂章>有好多我地之間既回憶
有相片.. 有你既信 ..有你送比我既每一樣野
2009- 6-30  - 交往天數 : 69天  

你寄給我的信內容:
陳芷鈴, 我唔想將我地既故事畫上句號,亦都唔想好似作文咁有結尾
因為故事入邊既句號同結尾都代表結束
而我地有無限既感嘆號!!!

我地既感情同<夢之樂章>一樣。
故事無限咁長!
前幾日,我同佢講:
老公; 我想玩gc個活動丫.寫故事
不如一人寫一個丫  ^3^

除了寫故事而外..亦藉住呢個機會同你講
亦都係我對你既感謝 ..
  多謝你一直係我身邊..`

角色名稱:LiFE

故事:朋友介紹玩DJ不久,當我開始熟識時候佢地就走哂=.=但幸好第1日係新手村有個女仔同我告白,哥陣都真係升得好辛苦,哥能未熟啦,但係有佢陪我,我好好開心,打王一齊打,死又一齊死,即使扣經大家都覺得好開心,不過..可惜,我要番工開始就少ON左,都冇升過,有次上番,佢同我講媽媽要佢去台灣讀書,哥刻真係依依不捨,眼淚就要流出黎,不過,我相信,我地會重遇,我會因為你比心機升GA 傻豬

{{ 我的祭司男友}} -3- *超型仔*<<<<<

角色名稱:甜心伊人

想要的獎品:精靈使者的黃金飛龍座騎

在一個淒清的深夜,我帶著沉重的心情走進了古木森林閒蕩,月色是那麼的迷濛,恰似我的心情!!!

自己因為太低lv,打怪總是打得很喘氣,還要經常逃跑,可能因為這原故吧!有一個祭司仔路過,

看我怪可憐的,便和我組隊,還常問要打什麼,可是我打字太慢,都不知如何應對!

但他很體諒我, 後來要打蜜蜂,我很害怕走不進去,他:就幫我打叫我看見藍色的袋就拾!!

打了很久終於完成了,真不好意思呢! 最後我們一起坐下,我送了個煙花給他,

他就叫我看他放,嘩!!太浪漫喇~~~ 這樣我真想依偎著他,來享受這刻>>>>>>

其實我最鍾情祭司, 因他們總是散發著一種,溫文儒雅,清麗脫俗的氣質,令人神往........

祝福祭司仔<神話都> 事事如意,無論在現實或電腦中,

要經常保持你那開朗活潑,積極進取的性格,加油!!!你一定掂

角色名稱:叛逆乂霜
想要的獎品:3級精靈王的製作祝福

故事:我同我老婆識佐好耐@@之前都一齊升lv@@跟住我轉佐game@@但在gc推出左情侶後,
我覺得好似唔錯@@之後返黎陪老婆-v-但佢已經高過我好多lv-_-但佢都無嫌棄我成日同我一齊升lv@@
所以我好愛我既老婆@@

角色名稱:小可儿

故事:我同我隻情係係公會到識既...跟住由40-50lv都一齊升lv...一齊打任品..
         一齊做寶任...一齊打過去...一直都一齊打...大家都會等住大家上線>_<
         之後先一齊升....就係咁....順理成章做埋情.... :ro04: :ro04:

角色名稱:絕對防禦

故事:同個情係公會度認識既...覺得佢幾傾得埋咪成日傾計...咁岩又一齊升lv...
         跟住就一齊升lv..打任品..有多既我仲會比d佢...因為我升得快過佢...到到高lv d
         就一齊打過去...打到d裝大家分...d金都一齊分.....跟住又咁好傾...又幾過引...就做埋情

伺服器:狂想曲
角色名稱:沙都子
想要的獎品:三級精靈王的製作祝福 (可以交易丁嗎? 我想送給故事裡丁男主角...)

我是一個玩了沒多久丁新手...剛剛來到這個遊戲丁時候其實是蠻混亂丁...
雖說是有朋友介紹我來玩...可是到了新手島一個人都不認識丁情況下還是很悶丁...
(加上自己是補c丁關係...感覺上很容易就會死呢>"<)
幸好, 出了新手島之後給我遇上了你...一個高我很多等級丁地獄使...
不知是為什麼...我們是不認識丁但你卻這麼好帶我做任打怪升等級...
本來一切都是很沉悶很陌生丁....因為你丁出現...令我開始留戀這隻遊戲....
每天也很期待你丁出現...期待你會上線...
即使你沒有跟我組隊....但你在密頻裡丁一言一語...都令我很雀躍....

直到前一陣子....大家開始熟稔了...笨拙丁我竟然衝口而出問了你一個問題: 你喜歡什麼類型丁女生? (我真丁好笨耶>"<)
之後...之後.....從那時起你就沒有再跟我說話了.....
看到你不停上線...下線...但你卻沒有跟我說過一句說話....
你就好像一隻有bug 丁npc...就算我主動找你...你都沒有回應....是我把你惹怒了嗎???
還是是你職業丁特色...「地獄使」...總是喜歡把人打進去永不超生丁地獄呢......

過了幾天...當我再主動找你丁時候....你終於有回應了...
然後你說了一句「那天因為在工作所以都沒有回應妳, 妳有胡思亂想嗎?」.....
聊了幾句, 你說你喜歡像我這樣丁女生......
但其實我在這幾天已經知道....你在game 丁世界已經有了別了.....
唉.....到了這一刻...我丁心很矛盾...雖然你們只是在game 是情侶...但我不想當別人丁第三者....

可惜他有愛侶...還可怎麼爭取....
投契極得不到世人的允許..."

其實...我真丁好喜歡好喜歡你....>///< 你知道嗎?...

角色名稱:小花

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽,你當前積分為 0

只因有你 令我既人生染上色彩

角色名稱:鈴豬
(呢個係故事中女主角既名,點解我要用佢個名唔用自己個名,呢個請睇後話)
想要的獎品:夢幻公主禮服(永久)
故事:由1月23日我開始玩<夢之樂章>直到呢一日4月18日我愛上左佢
之前既我係一個只會掛住升LV,間唔中幫會員打下王,而且好少講野既人;
果時佢加入我既公會已經有一段時間,而我岩岩升完65LV,
開始留意佢地係公會入邊講既野,漸漸地我對佢開始有感覺
直到4月18日我真正咁愛上左佢,
但佢比我既感覺:佢身邊總有好多同佢好好傾既男仔,
所以我都對自己好冇信心,唔敢向佢表白;
有一日佢話想升多隻分身,當佢個分身升到40LV果時,
我就諗:如果我都升多隻分身既話,咁樣就可以陪佢一齊升LV,可以成日同佢一齊玩,
咁我就借左朋友個36LV刺客AC,同佢一齊係嘆息打牛角升LV,
跟住仲一齊打水靈圖任、45LV副本、蜘蛛圖任、三稜圖任同埋打魚人陪佢升LV,
係呢一段時間當佢上線果陣我都會即刻叫佢同我一齊去升LV,
只要有佢係我身邊陪我,我就已經好開心;
係未同佢一齊既呢段時間,我有好多時候都諗住向佢表白,
但係都好驚佢會拒絕我,所以一直都唔敢講出黎,
直到6月18日呢一日,有一個人係一般頻叫佢(鈴豬)一齊做情侶,
果時我好驚佢會簡左同果個人,所以我咩都冇諗就衝口而出叫佢同我一齊做情侶,
當佢問我點解想同佢做情侶果陣,我依然對自己冇信心,所以就作左個大話出黎,
雖然佢都肯同我一齊,但係我講完之後,當時真係覺得自己好冇用,
冇向佢講出自己心入邊想講既日;
6月19日呢一日係最值得紀念既一日,
我經過琴日一晚既思考之後,決定呢一日向佢表白,
而當我上線既時候,有一個FD話我知佢(鈴豬)琴日因為我對佢(鈴豬)講既說話而喊,
係果時我更加下定決心要係呢一日向佢表白,好好咁愛佢、錫佢,
當佢上線果陣,我就利用左<夢之樂章>既勝利宣言,係大家面前向佢表白,
最後好開心佢接受左我既表白,同左我一齊;
由我愛上佢果一刻到而家,我都係好愛佢,
有佢係我身邊可以令我開心,而且將我由一個好少講野既漸漸咁變成一個多講野既人!
最後我想籍住呢一日2009年09月09日同佢講一句:
鈴豬 我愛你!!!願我地既愛情可以長長久久 永恆不變~~~~~~
(以上所有事都係真正發生過)

後話:因為故事中既女主角鈴豬 亦即係我老婆啦
佢為左我放棄左選擇自己想要既獎品 簡左我想要但一直合唔到既羽翼極光之刃
而且佢怕把斧不可以交易 就用左我個名黎參加
所以今次我就用佢個名黎參加呢次活動啦
靈馬同公主裝都係老婆你最鐘意既野 獎品我係兩者之間真係諗左好耐
亦都有人講過"簡3LV精王啦 放左佢買咩都得"
但係我覺得將得到既獎品送給佢比用錢買番黎既更有價值 而且呢份價值係無價既
雖然唔一定會抽中我 但係呢份獎品始終代表左我對佢心意
所以我最後選擇左<夢幻公主禮服> 我希望佢可以著住我送比佢既<夢幻公主禮服>
同我永遠係埋一齊 做我心入邊最愛既公主
因為我應承過佢唔會係我地既故事到畫上句號
我想我同佢既故事可以無休止咁一直寫下去
所以今次我寫既故事沒有任何一個句號
如果大家睇得好辛苦既話請願諒我

小寶以及<夢之樂章>所有既工作人員,係到我有一個請求:
如果可以既話我想你地幫我將情侶果個交往日期改做2009-6-19
因為我想將我同我老婆真正係埋一齊果一日可以永遠記錄係<夢之樂章>既情侶欄入邊
多謝!!!
                                                                                                       安魂曲

角色名稱:卍欣兒卍
想要的獎品:校服(永久【女】)

故事:
就黎出情侶系統果陣
我冇咩心機玩
我諗
都唔會有人同我做嫁啦
系一個星期之前
我同一班朋友
坐系加斯洛傾計
就系咁
我由個刻認識佢
岩岩開始識佢個時
我對佢就好似
普通朋友一樣
後來...
吾知點解
只要當我見到佢
我就好似呆左咁...
坐系到唔郁...唔出聲
慢慢...我就知...我真系中意左佢

情侶系統出既呢一日
我期待佢講過既野
佢話
出左情侶系統
佢同我做情
我既希望唔系好大...

更新完之後
見到好多人系到亂做情侶
仲有人男同男做天...

當我見到佢上線
我懷住期待既心情
但系我失望
佢一直都唔禁
個陣時...真系好心灰,咩希望都冇哂

但系...
最後
換黎既系新既希望
佢向我表白了
我...真系好開心

由伊一刻開始
我地兩個
就做左情侶...
---------------------------------------------

同ser既
應該知佢邊個啦

角色名稱:樂淚

想要的獎品:波多爾的永恆之劍(如果可以既~~3洞 強化+9 入3粒 8%物爆石)

相遇的一個晚上.....
   邂逅在咆哮洞口....
      一個遊俠和一個神官...(仲有幾個2打6)

我公測第1天就玩夢之樂章(2009年1月15號)我開左一個公會(神召會)本身和一班朋友一起經營..
漫漫一個一個走左無玩落去...我心情受到ok大既打擊~我都有打算唔玩~但公會在我經營低下
~有起色~2月間 公會進入左好多新力軍(武靈乂,星山澪,殺那,小悠,動力仔,紫柔 ....等等)
新力軍入左 我有返心機~玩落去,同佢地一齊好開心 成日有野一齊打 有野一起做,比人恰,大家好
圍結企左出啦~唔理我岩定錯 佢地永遠企我以邊...好感動~..大家心入面~建立左
好深既友誼....
    一個晚上 我遇上公會 其中一個核心會員紫柔  邂逅在咆哮洞口 個日同我公會既人打副本 欠缺一個神官
最後搵到一位神官叫  紫柔  我地一齊打咆哮,當中 我同武靈乂 係幾經遊說 既地下 佢入左神召會^^
我地相識佢個時 我同武靈乂 以經封左頂 無野做 日日係蓋亞 升專精 識左 紫柔 我地係夢之既生活
起了變化 多左好多野做 就係打副本 同 陪佢解下任 日子一日一日溜走...我地都相識左好幾個月
我地既關係 一日比一日好 同紫柔 同公會既每一個都好開心 有時有些事 好難用口齒可以去 解說
  有時你幫我 有時我幫你 係game中 大家在大家心中 都有重要既地位  個時我都好想佢(紫柔)做我係game中既情人
可惜 我地相識個時 未出情侶係統 ...
    漫漫 現實生活 比左我限制 紫柔 個時都 開始好少on 之後我把帳號變賣了.....我有一度時間放棄左夢之樂章
不過我 開左新人 有時間我會上game探下我公會既人...心酸的事.... 好多同我一齊玩既玩家 好多都無玩...
但..我有一次開新手上到game既時候 境然比我見到好少on既 紫柔 都有on 我唔知點解好開心 我密佢同佢傾計
個時 又出左情侶 係統....我同佢以前建立左好耐既關係 係而一殺那 我好有一個沖動想同佢做情侶
但個時 我只係開左新手玩 我心知我都唔會玩落去 所以無開口    但......
   佢境然開口同我講@@:樂樂 同我做情人...個時我好開心^^ 我立刻答應左
做左情人之後 我就好想 重回 夢之樂章.. 我以前同佢立建既感覺 個時 就好似 金風玉露一相逢,勝卻人間無數
但時間好短暫~就似~鵲橋 一樣 只係 一舜間 我地做左好短暫既情侶...但個一份既 喜悅 真係勝過世間無數..
~短暫過去 我地分別都off左 回到 現實生活...
  {十年人事幾番新}
  展轉之下 武靈乂 幫我收返我個ac
    我就重回夢之,但紫柔呢??(7月30號佢係公會最後on既一日)
      我玩返夢之 但令一半就隨著現實既步伐走了.......
         我玩返到以嫁我都無搵一個女士做情侶,因為我相信有一日你會玩返 ....
            默言回首....真的改變了不少........我係當中既  遊俠 她就是當中的神官......

..............................................此情只待成追憶.............................................

伺服器: 協奏曲
角色名稱: biscuit
想要的獎品: (羽翼極光之刃)可以的+埋9同3洞
故事:::::

想起以往的回憶
說真的,你是對我最好的一個!
開始認識你時 是在打gg
但我們並沒有很熟稔(個陣覺得你好cool/口\)
直至....打30時 才開始跟你說話
然後才發覺 其實我和你也蠻夾的
後來 一直跟你聊天 對你產生了信任同感情
就二話不說地把我的ac給了你幫我升
就這樣 我很快便65了 感激~
然後你又經常陪我解任務 過得很開心
8月17日 我們終於一起了! 幾經辛苦~_~
個日真係好開心._.不過冇特別講出來
我好記得你在情話上打了的東西
那時一看到 眼淚都流了出來 我眼淺/3\
你真的對我太好了
現在 你停玩了 (比心機讀.0.)
我不會忘記屬於我們的所有回憶
煙花,情侶裝,打副本,合裝,坐城,仲有你影個張天空相等等的一切
當然我相信我們還未完結的 吾好放開手呀><!
因為我好似認真左._.v   吾知你係咪.0.
希望你係我最後1個._.  
講到我自己都想嘔- -!不過d野都係真心的.v.

last~
多謝你一直以來那麼遷就我 原諒我的任性._.
希望你繼續啦A___A 哈哈
所以 .\"/.
你玩番之後每一秒都要陪住我  因為我依家自己1個好悶/3\
吾好話我煩~_~

今日係你ge♥生日吾知送咩比你好
唯有打呢篇野好嘔ge野比你    比左好多心機.睇完吾好嘔呀T_T

生日快樂 t0 my hoeny套♥ a_a

已有 2 人評分Good 收起 理由
KA-ar + 1 你說的內容我非常同意
Mo + 2 套嫂好野~個套就交比你

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-18 09:47 AM , Processed in 0.053414 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存